Jump to content

Ken Adams

Members
 • Content Count

  2,986
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Ken Adams

 • Birthday 02/14/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. er det ikke nye, regler på vei for eksport ut av USA? mener det skule bli lettere igjen.
 2. første inntrykk, WTF!!!!!!! Jaja går seg nok til, er are å innse at jeg er en GGG nå om dagen;)
 3. Ja, sånn som det er i dag, i Norge, har aktive sportskyttere det egentlig ganske greit
 4. Hva sier man ikke kan ha større aktivitet enn rekreasjonsskyter etter 6 månedersmedlemskap i pistolklubb? Selv hadde jeg skutt NM felt, fin og revolver og et kretsmesterskap i Presisjon med fin og grovpistol samt sånn ca 20 klubbstevner når jeg leverte mine første søknader Vi i klubben prøver få med oss nye skyttere på aproberte stevner så fort dem har fått nok opplæring.
 5. Hvor står det at man kan søke på maks 4 våpen første gangen? Skyt et aprobert stevne og du oppfyller kravet for våpen til samtlige grener innen forbundet.
 6. For halvauto finnes det godkjentlister, det skiller på hva du kan kjøpe for jakt og sport. SAR må du skyte Dynamisk for å kunne erverve og der må du først konkurere i 2 år før du kan handle rifle. Remington 700 er vel boltrifle, går til jakt og jaktfelt feks.
 7. Møter du feil saksbehandler eller våpenkontor kan det nok bli så som du sier. Men da bruker de rett og slett ikke hodet. Og det skjer jo. Som sist når dem ikke ville godkjenne 357magnum revovlere på søknader for revolverfelt. Etter 15min rolig konversasjon ble det til at jeg ba dem kontakte POD. Noe de gjorde og dagen etter var det helt ok. På vedlegget fra klubben står alt Våpenkontoret vill vite, så da trengs ikke startkort og medlemskort. Snakk med dem, på en høfflig måte, så ordner det seg nok
 8. Vapentidningen tester komper i siste nr. Ikke lest den enda, men løp og kjøp
 9. I 1990 ble "Femåringarna" innført i Sverige på håndvåpen. Det skule enkelt gå og fornye disse og det skulle være ren rutine... Og sånn var det til å begjynne med.. I dag er det noe helt annet, skyttere i min klubb har fått vente i 12 måneder på fornying og da snakker vi om aktive skyttere som deltar på SM. Så dette 5 års lisensgreiene må stoppes! Det er første skritt for å få ned antalet våpen og med det antalt skyttere i landet. Tru ikke noe annet. Så dere som ser optimistisk på dette, sjekk ut Svenske forhold i denne saken.
 10. Du må uansett ha vedlegget fra klubben og da trenger du jo ikke medlemskortet da klubben har skrevet på vedlegget at du er aktiv medlem Startkort trenger du heller ikke, jeg har aldri bruk startkortet ved stevner eller ved ervervssøknader. Igjen, vedlegget fra klubben viser at du er aktiv Eneste gangen du trenger noe mer er hvis du skall ha reservevåpen, da trenger du legge ved resultatlister som viser at du har skutt minst 10 stevner der minst 5 er approberte innen den grenene du ønsker våpenet til.
 11. Det å oppføre seg politisk korrekt, sett i PODs øyner er nok bra for karriæren, motsatsen er en tregere eller stoppet karriære. Dette er ikke noe nytt, være seg innen det offentlige eller private arbeidsmarkedet. Ser ikke hvorfor POD skulle være annerledes. Det finnes vel sjefer innen Politiet som har blitt stoppet eller flyttet på når dem ikke var enige i ting og tang og sto på sitt.
 12. Slemmo, mettningspunktet er egentlig ikke nådd, problemet er vel at få flere av skytterne å stille til dugnad og ta et tak? Da hadde stevnene kunne vært både større og flere. Men sånn er det overalt i dag. Unasett va de tgjelder, folk vill komme til dekket bord og la oppvasken stå igjen.
 13. I grunn trenger du kun selve søknaden og vedlegget fra klubben din.
 14. For å ta meg selv som eksempel, jeg skyter NSF (siden 2010), og skyter aproberte stevner innen alle feltgrenene og også NM hvis det passer med dato og familieferie. Om jeg da starter med dynamisk som jeg gjorde i 2014 og kjøper 2 eller 4 våpen til, hva blir egentlig forskjellen for Norge? Det er jo kun lommeboka mi som får svi for dette. Lovlydige våpeneiere er ikke noe samfunnsproblem. Uansett om dem har 1 eller 21 pistoler. Det er nok de aller fleste herinne enige om. Men hva er det da DSSN sier med sitt nye påfunn med 2 våpens våpenkarantene?
 15. øøøhhhh... nei det er ikke kun min mening. Er dem blitt brukt til noe kriminellt? Nei, dem har jo ikke det og da er dem heller ikke noe problem. Så da spør jeg jo om POD igjen har vært fremme med pisken for få begrensningen satt ned til 2 våpen for Dynamiske skyttere. Virker jo faktiskt at det er på den måten. Eller var dette noe POD krevde for å slippe til Classic division som ervervsgrunnlag tru?
×
×
 • Create New...