Jump to content

Gunfreak

Members
 • Content Count

  431
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Gunfreak

 • Birthday 11/12/1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har en 9mm STI Rangemaster, og den har vel så godt som samme ramme som en Trojan. I denne har jeg brukt Mec-Gar sine standard 1911 9mm magasiner, og disse har fungert uten feil. Overraskende godt faktisk.
 2. P14 har dobbelt magasin, så den går neppe i Classic.
 3. Ble litt venting på start ja, men det kan ikke unngås ved forhåndspåmelding....bortsett fra for de som er heldige nok til å være først ute til å melde seg på. Noen må vente akkurat like lenge som i dag. Ellers er systemet Oppegård SL kjører rettferdig etter mitt syn. Runde to var det ikke så lang ventetid for. Noe det kunne vært om forhåndspåmelding for alle runder var tillatt. Fortsett slik dere gjør det nå. Hadde en fin dag i løypa. Litt bom, og en skyting på naboskive. Sånt skjer.
 4. De produseres av Oulun Työstökeskus Oy (eller SAK) i Finland. http://www.ouluntyostokeskus.com/New/home.shtml Tror jeg kjøpte min hos noe som het lyddemper.net, men det spørs om de finnes lenger da webisdene deres ikke har vært oppdatert siden 2003. Men kanskje finnene sender utenlands? Dette demper nok ikke like godt som når demperen er montert på gjenget løp, men en viss reduksjon har man. Kan fint stå utendørs uten hørselvern.
 5. Helt enig. Skyter også kun felt, og ville dermed fått to uker med kostnader til opphold, for noe som ville tatt under halve tiden. Hvorfor ikke gjøre seg ferdig med det ene, før man begynner på det andre? Det burde jo også gjøre de som skyter begge deler fornøyde?
 6. Noen våpenkontorer tar gebyret forhåndsbetalt. Regner med de gjør det for enklere å kunne sende den godkjente tillatelsen i posten etterpå, uten å måtte sende den i oppkrav. Alternativet er at disse kan bli liggende lenge hos politiet før søker henter og betaler den. Men jeg går ut fra at beløpet refunderes dersom søknaden avslås.
 7. Jeg hadde iallfall en veldig fin dag på stevnet deres. Rakk tre runder, og det er sjeldent jeg gjør. Resultatet var verre enn på lenge, men.....
 8. Det har du helt rett i, høggern. Medlemmer i et diskusjonsforum skal selvfølgelig ikke karaktersettes. For min del var det karaktersetting av kjøpere og selgere som var poenget, men klokka to på natta tenker man ikke alltid klart over at man bruker samme brukernavn over alt i dette forumet. Når det gjelder rene kjøp og salg sider, er derimot karakterer ypperlig.
 9. Neida, QXL Norge opererer med karaktersetting på kjøpere og selgere.
 10. Jonas.L, der sier du noe. "Gis bort" er også det eneste jeg har hatt bråk med. Hadde noen gjenstander å gi bort på Finn. Førstemann som ringte kommuniserte på ikke helt bra engelsk, og noen misforståelser oppsto med avtale om eventuell henting. Derfor gikk gjenstandene til nestemann. Plutselig ringte førstemann igjen og sa han kunne komme straks. Du verden for en diskusjon det da ble når han ikke fikk dem, og hvor useriøs jeg var....uansett hvor mye jeg beklaget og unnskyldte det inntrufne. Rapportert til Finn ble jeg visstnok også, uten at jeg har hørt noe fra dem. Når det gjelder trådens emne, så kreves det også forskudd hos meg. Betaling på etterskudd er uaktuelt, og oppkrav gir uansett ikke kjøper noen større sikkerhet. Om kjøper krever, kan jeg kanskje gi etter for oppkrav, men da om porto forskuddsbetales x2.
 11. Og da var programmet til Flydagen 2014 på Kjeller lagt frem, så jeg kommer på felten til Oppegård! Gleder meg!
 12. Uff....sitter her med et vanskelig valg. Var egentlig fast bestemt på å delta.....men hva skjer? Jo....Flydagen 2014 faller på samme dag. Og flyspotting er også en av mine største interesser.
 13. Jeg har nettopp hatt batteribytte på mitt anlegg fra Falck. Skulle ikke betale noe ekstra for det.
 14. Hiver meg på jeg og. Morsom løype og spesielt at man tar med vendeskiver og vugge. Utfordrende nok, men det skal ikke være for enkelt. Ventetiden var også så kort på andre runde at man rakk akkurat å skuffe ned en vaffel og skifte våpen.
 15. Ja, det var faktisk ikke så dumt det der. Et utgangspunkt med litt mer kreativitet, så finner jeg kanskje en mindre kronglete løsning. Noe med lengre håndtak evt. Takk for videoen!
×
×
 • Create New...