Jump to content

hei alle på forumet


jaktcocker

Recommended Posts

Hallo alle på forumet. Jeg er en forholdsvis ny, men ivrig jeger. Jeg jakter stort sett alt matvildt, og en og annen rev. Til nå i år har det blitt ei gås, med hagle og tre stokkender,. To med hagle og en med Howa 223. Har også jaktet elg de siste tre årene, men ingen egen felling enda (dessverre).Har lest mye på forumet før jeg gikk til anskaffelse av våpen. I skapet står det nå ei salongrifle, ei remington 870, ei Hova 223 og ei tikka t3 6.5x55. Samt en pistol i kaliber 22.

 

M67 har mange ganger gitt meg flott lesning, noen opplever kanskje hans kommentarer (av og til) som litt "ufine". Men for en nordlending e språket rene parfymen, så takk for mange fine stunder med nettbrettet :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Skal på "jobb" tur i helga, kajakk tur i Lofoten. Noen har det bedre enn andre på jobb. Bare synd at ikke den frie jakten på havet starter tidligerer :-) Det e utrolig fint å jakte fra havkajakk, du kommer så tett innpå at det er en utfordring å holde igjen skuddet til avstanden er "rett". Bilder fra turen kommer over helgen. Leif.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...