grautskallen Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Ja ja tenkte ikke på å drikke men og lage den så drikke ! Får 50 kg med kirsbær som ikke er helt bra nok til å selges, litt mye å legge på sprit så jeg tenkte å prøve å lage vin av dei . Har laget cider med meget bra resultat noen år nå .men kirsebærvin har jeg ikke peiling på . noen som har laget ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorganKane Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Laget kirsebærvin for ..tja, 15 år siden. Den ble overaskende god! Blandet kirsebær med litt eple. Ble veldig søt, ble derfor bare brukt som dessert vin. Har fortsatt noen flasker stående, bra du minnet meg på dem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M67 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Min mor og min søster laget kirsebærvin flere år på rad for lenge siden, de laget også appesinvin, og om jeg husker rett, rabarbravin (i himmelens navn den var jævlig ). De skrøt alltid av hvor god den var, men drakk den aldri opp. Sånn året etter så ble den stort sett destillert til andre produkter enn vin, om ikke for annet så for å frigjøre flaskene til mer vin - men det ble godt brennevin... K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Gringo Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Pell ut steinene fra de fleste eller alle bærene enten før setting eller etter noen dager, ellers får du en veldig utpreget og stram smak. Ikke er stoffet som lager smaken helt sunt heller. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amatør Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Ja: http://www.youtube.com/watch?v=4TnWqpgKpGg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.