Bluto Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Hadde tidligere en oppskrift på lammeskanker som jeg bare freste i gryta sammen med noe mel og så lot det surre "noen" timer sammen med krydder/urter og grønnsaker. Er det noen som sitter på en link eller oppskrift til lammeskanker som bare skal tilbredes i gryte? Finner mange på nettet men der er det med bruk av stekeovn også. Grunnen til at jeg ikke kan bruke stekeovn er at det skal lages ute i det fri i en stor kjele. Tenkte på kokegrop men tæla setter en stopper for det... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Jeg bruker denne; http://www.matprat.no/oppskrifter/gjest ... mmeskanker "Godt" er ikke et dekkende uttrykk for slik mat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluto Posted March 22, 2013 Author Share Posted March 22, 2013 Se der ja Med øl også Tusen takk får gå for denne da den er den enkleste til nå. Som du sier er skanker er snaddermat bare det får tid til å bli ferdig i gryta, noe som passer perfekt med ølet som blir til overs også Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubrukelig Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Jeg har brukt Andreas Viestad sin oppskrift på lammeskanker uhorvelig mange ganger.. Den kan du finne her. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Gringo Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Hva med å lage en Osso Bucco ? Her er det nevnt kalv i oppskriften, men lammeskank funker minst like godt. Serveres med hjemmelaget potetmos og gremolata. Jeg pleier å kutte ned på væsken så den blir litt tyktflytende. Jo lengre den surrer i gryta, jo bedre blir den. http://hanseloggretel.blogspot.no/2011/ ... olata.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluto Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 Chiefen.v-2 sine Ølbraiserte lammeskanker ble prøvd i gårkveld med gode venner og de var å anbefale til de som vil prøve noe godt. Enkel og grei mat vist man har tid til å la kjøttet bli mørt og full av smak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.