Jump to content

Ubrukelig

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ubrukelig

  1. Jeg mener det var grågås jeg så på Rennesøy i relativt stort antall sist helg. Den hadde slått seg ned på noen jorder i flokker på rundt 30-40 dyr i hver.
  2. Jeg har brukt Andreas Viestad sin oppskrift på lammeskanker uhorvelig mange ganger.. Den kan du finne her.
  3. Er tydeligvis lenge siden jeg har kjøpt powerpro nå (kjøpte 2*1370m sist), så begge selgerne jeg tidligere brukte har tydeligvis gitt opp ebay, så der kan jeg ikke være til hjelp. Aldri bruk tykt snøre for å fylle opp spolen, til det bruket har man tykk nylon, eller gaffatape for de av oss som liker det. Jeg foretrekker å enten fylle opp med multi (jeg har vel rundt 1,1km på mine sneller, sånn i tilfelle jeg skulle ønske å fiske på dypt vann), eller bruke nevnte gaffatape om jeg spoler på sneller beregnet for mindre dyp.
  4. Powerpro er kurant vare, men kjøp på ebay, da er det ganske mye å spare, sammenlignet med norske butikker, med mindre noe drastisk har skjedd med prisene her hjemme siden sist jeg bestilte. Bestiller du fra rett selger, vil du og slippe moms. Oppdaterer posten når jeg kommer hjem med anbefalte selgere.
  5. Ja, så vidt jeg kan se, så er det det. Det bekreftes og under bestillingsprosessen. Det eneste jeg synes var merkelig, er at prisene er de samme for norske brukere som for britiske (gjennom mitt VPN, ihvertfall). Norsk moms er en tanke høyere enn britisk, så da blir vi litt subsidiert. Ikke var frakten så ille heller, rundt £30.
  6. Det blir mer og mer vanlig å forhåndsbetale moms på denne måten. Amazon har gjort det lenge, diverse kjøkkenutstyrsbutikker jeg har brukt gjør det og. Fordelen, bortsett fra at alt blir betalt i en engang, er at fortollingsgebyret er mye mindre, om man betaler det i det hele tatt.
  7. Jeg ville nok valgt en stang med kastevekt som matcher duppen du bruker. Det vil gå greit å kaste med 7-21 stanga, og den kan kanskje være litt artigere å kjøre stor fisk på ("sjekk den bøyen!"), men du vil ha bedre kastelengde om du matcher kastevekten. Det er ikke alltid det er de lengste kastene som gir mest fisk, men det kan ofte være greit å komme seg vekk fra grunna, og ut på dypere vann der fisken står. I min verden er Exage-snellene til shimano en glimrende match til beastmaster-stengene.
  8. Verifiserte, han er ikke i serien nå lengre. I tillegg bruker de og en annen ekspert (husker ikke navnet), som og har blitt brukt i Pawn Stars. Ikke det at det gjør noe, jeg lar meg underholde av begge seriene.
  9. Og selvfølgelig med folk som en gjerne har sett i serier før
  10. Er klar over det, men siden det i den siste tiden er mange som er blitt bedt om å dokumentere at de har våpenskap, tenkte jeg at det kunne være like greit å legge denne ved søknaden, for å forhåpentligvis slippe å vente de ekstra dagene det vil ta, dersom jeg må sende inn dokumentasjonen uansett..
  11. Har noen erfaring med våpensøknad i Sandnes? Som førstegangssøker er det vel kanskje greit å legge ved kopi av kvitteringen på våpenskapet, samt evt. andre nummer.. Eller blir de forvirret av et vedlegg til søknaden?
  12. Hvor mye røykutvikling er det fra en slik røyker? Tenker da på den røyken som vil være plagsom for naboer for de av oss som bor i blokk..
×
×
  • Create New...