Mauser M67 Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Hei. For mange år siden så jaktet eg av alle ting GråTrost.. og Trostebryst er etter min smak meget godt.. Til høsten så skal eg fylle opp fryseren med et par tre kg med Trostebryst,, Er her noen som vil dele noen oppskrifter.. Eg hadde ikke bedre fantasi en at eg surret de i smør på steikepanna den gangen. Mvh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjetilh Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Hadde trost i fondue en gang. Det var nydelig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knutis Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Nydelig kjøtt som slett ikke trenger avansert tillaging. Smør i panna, litt salt og pepper og smaken for virkelig komme fram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeT|Us Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Noen som har smakt svarttrost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjetilh Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 #kremt# ja. smaker det samme som den grå Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mas-36 Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Noen som har smakt svarttrost? Sist jeg sjekket var den fredet Men den smaker sikkert godt for det Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeT|Us Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Det jeg og fant ut av, kremt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ørret Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Spises dette på brødskiva? Eller hva pleier dere å ha inntil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flanged Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Kramsfugl spises som oftest på lik linje som f.eks ringdue. Du trenger kun flere fugl ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalks Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 @Mauser M67: Har lite erfaring med å tilberede trost, men jeg fant en spennende oppskrift (googlet "trostebryst"). http://www.matoppskrift.no/oppskrift/R%C3%B8kt-trostebryst-med-salat-og-pestosaus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSE Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Jeg ville tilbredet den på samme måte som due, jeg liker jo og gjøre ting enkelt, men det og marinere kjøttet er jo aldri feil, jeg tror jeg ville fresa opp litt småskiver med bacon sammen med litt nøtter først, og stekt kjøttet i panna. er ikke så mye som skal til for og gi maten et lite ekstra piff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.