Jump to content

stalks

Members
 • Content Count

  542
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About stalks

 • Birthday January 2
 1. stalks

  Vortex PST II Gen

  Tror vi løfter denne enda en gang, jeg
 2. Tusen takk for svar, pererik! Tenkte det var noe forskjell i tykkelse/størrelse på rekylklakk, men da er det vel bare å kjøre på
 3. Er stokken til t3 og t3x identiske (samme stokk)? Lurer på om jeg kan bytte til t3x-rifle.
 4. Vakkert, rett og slett vakkert, balter!
 5. Legger inn en bestilling på denne imorgen: http://kinneysshootingsupply.com/collections/cz-rails/products/egw-cz-452-453-3-8-picatinny-rail-matte-black-eg-80902-20-moa Er til min CZ 452 American .22lr. Dette blir min første erfaring med denne type montasje/base. Er det slik at alle Picatinny Rails har standardmål (målt i spor på toppen/skinnene/spor på siden) slik at alt tilbehør til disse kan passe? Er det bare undersiden som tilpasses til de forskjellige våpen (ser nå bort fra moa/tilt, lengde/høyde og hel/todelt)? Hvilke ringer anbefaler dere til denne skinnen? Stalks
 6. Har opplevd dette ved flere anledninger på lokkejakt, og ved enkelte av disse vet jeg at jeg er avslørt (sett reven og reven har sett meg). Kanskje skjeller han ut jegeren eller så varsler den artsfrender/valper.
 7. Nei, dette er i Troms Det er 6-8 ungdommer som parkerer i veikanten, går 15-20 meter fra hovedveien, har en del ungjenter med seg, sender leirduer ut mot havet og skyter. Etter skyteferdighetene å dømme, så ser det ut som om leirduene lever trygt Lurte bare på lovligheten rundt dette. Takker så mye for svar.
 8. Tenkte spørre kammerfolket om hvor nært bebyggelse leirdueskyting kan pågå. I denne sammenhengen foregår det 70-75 meter fra ei eldre dame som blir veldig oppskjørtet av dette. Sist gang konfronterte jeg skytterne, noe som resulterte i at de pakket sammen og dro. Nå er de tilbake igjen og sier at politiet har gitt samtykke til skytetreningen. Hvordan er det med avstand fra bebyggelse og skytetrening?
 9. Helmantel dreper effektivt nok, og bare for å presisere hva jeg mener med effektivt nok så er det at reven legger seg på stedet. Jeg bruker 6,5x55 og norma jaktmatch. Reven vet tydeligvis ikke hva jeg skyter med så den dør i smellen. Trenger ikke få mest mulig splætt og griseri ved å bruke hurtigekspanderende (eksplosiv) ammunisjon. Dette er da min mening, basert på flere titalls fellinger med helmantel i ovenfornevnte kaliber (lokke-, posterings- og åtejakt).
 10. Jo, du sier noe der. Fyren sier at den blir produsert til tikka T3, men legger til i samme slengen at det blir short action og nevner .223 0g .308 Må vel bare vente og se. Stokken ser spennende ut og jeg håper man får klådd litt på den utpå nyåret.
 11. De har nå lagt ut videopresentasjon av stokken. Den kommer i salg for TikkaT3 i januar for short action. Ble ikke sagt noe om long action.
 12. Ja, som sagt over her, så kan du det. Jeg har sendt flere titalls rever til de evige jaktmarker med jaktmatch 6,5x55
 13. stalks

  Forbrukerrådet

  Enkelt og greit forklart Takk skal du ha, Divesupt!
 14. stalks

  Forbrukerrådet

  Klargjør meg til å klage inn en våpenforhandler til Forbrukerrådet. I den forbindelse lurte jeg bare på om jeg skal skrive på begge steder i skjemaet (57132) der det står "Innklaget 1 (motpart)" og "Innklaget 2 (motpart)"? Har en lang sak (over 5 mnd) der eier og jeg til slutt kom til enighet, men jeg har ikke mottatt varen. Nå virker det som at epostene mine blir ignorert. Har ikke fått respons på mine seks siste henvendelser/purringer på byttevaren (fordelt over de seks siste ukene). Nevner ikke hvilken forhandler ettersom de har fått frist til utgangen av denne uken til å gi en be
×
×
 • Create New...