Jump to content

kjetilh

Members
 • Content Count

  432
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vanlig trelim av god kvalitet, og ikke hønngamalt er sabla sterkt det også. setter du det i press, så er det ikke i limskjøten det ryker neste gang ihvertfall. tipper grs har mer enn nok med å selge plaststokker over-there om dagen, til at de bruker nevneverdig med tid på mann-i-gata her hjemme
 2. kjetilh

  GRS bifrost

  håper den kommer til S202!
 3. Har fått ei eske med 110gr Hornady Varmint i 30 kaliber. hva skiller denne fra v-max? ser den har blyspiss, og ikke plast som på v-max. bruke de samme ladetabellene? ellers noen med erfaring med akkurat denne kula?
 4. så ikke så dum ut. men jeg ville nok hengsla den skrå frontplata for å kunne fore kassa uten å ta ut fella
 5. Har du noen bilder av ferdig kasse. denne så interessant ut!
 6. har du anelse om hvilke hastigheter du fikk?
 7. jeg har 6xc til sauer. lader selv, så utvalg er ikke noe tema. mater veldig fint. begynn å lade sjøl!
 8. Skal lade 95gr V-max til 6,5x55 og 110gr V-max til .308. Har N-11 krutt, som jeg vanligvis bruker til 168gr SMK i .308. Brukte tidligere 203-B og synes de oppfører seg temmelig likt. Finner ingen ladetabeller som bruker krutt tilsvarende 203-B for 110gr V-max i 308, men ser ut til at den kan brukes i 6,5x55. Må jeg ha annet krutt til 308 når jeg skal lade så lett som 110gr?? ser Norma foreslår Norma 200. hvilket skytterlagskrutt er tilsvarende?
 9. Lastet opp noen skudd med Hodgdon Trail Boss til bruk på reveåta. Nå kan jeg sitte på sengekanten å skyte, uten å vekke hele huset! Lite tabeller å gå ut ifra med dette kruttet til .308. men fant en trygg oppskrift. Kruttmengde helt opp til kula gav 14,28 grs. 70% av dette=9,996grs. første forsøk på 9,9grs. ingen synlige trykktegn. økte med 0,5 opp til 14 grs, og lette etter trykktegn underveis uten å finne noe. 14grs ga litt høyre smell, så gikk tilbake til 13,5grs Norma NP hylser Federal LR Hornady Interlock 220grs Hodgdon Trail Boss 13,5grs COL 70,1mm Testet i Sauer 202 med 45cm STR 7,62x51 NATO pipe
 10. på høyeste forstørrelse så er den veldig nøye på øyeplassering og riktig fokus av okular og parallakse
 11. jeg har hatt viper pst noen år. det er ikke noen zeiss eller swarovski, men til under halve prisen, så synes jeg uansett det blir helt feil å sammenligne med disse. man får stort sett det man betaler for. For prisen man betaler, så synes jeg ihvertfall viper pst er veldig bra. nå kommer de også i en ny versjon.
 12. jeg har 6xc pipe til 202. laget av HK Wear. Ikke helt sikker på fremgangsmåten, men mener det er brukt bakstykke fra ei gammel str pipe. går som en stråle!
 13. Stokken ble tilpasset hos børsemaker, men det ble gjort en elendig jobb, og jeg måtte gjøre den ferdig selv. Fikk ikke ladet magasinet, og ikke lukket sluttstykket når jeg fikk den fra børsemaker.
 14. Siden Sauer 202 blir nevnt flere ganger her, så lurer jeg på om min egen er i faresonen. Helt bakerst på låskassa så er det ei lita glipe, akkurat i svingen bak sikringen. jeg kan såvidt se igjennom til andre siden. Er litt engstelig for at det skal sprekke her hvis jeg drar til for hardt, eller pga rekylen. Er det flere som har det slik?? Tettinga på sidene av låskassa er perfekt. litt dårlig bilde, men dere ser hva som er på gang. er slik rundt hele bakkant av låskassa, der hvor den er rund
 15. i følge burrisoptics.com, så veier eliminator 3, 30.4 oz. Google sier at 30,4 oz er 861.825503 gram. Når jeg skal ha meg lettvektsbørse om forhåpentligvis ikke alt for lenge, så vil jeg ha lett vekt hele veien. En ting med lett børse og relativt tung kikkert, er at den blir topptung, og da får "rar" balanse etter min mening. march har kikkerter med mange ganger forstørrelse og lav vekt. f.eks Tactical March-F 3x-24x 42mm FFP, som veier 640g. uten at jeg har sjekket, så vil jeg nok tro at prisen er noe i høyeste laget for ditt budsjett. Leupold lager også lette sikter. f.eks en vx-1 4-12x40 veier ikke mere enn 329 gram! kvaliteten står nok ikke helt i stil til en steyr scout, men der har du ihvertfall LETT kikkert!
×
×
 • Create New...