Jump to content

Timney avtrekk


Glenn_G

Recommended Posts

Skal bygge om en weatherby vanguard fra jakt- til langholdsrifle i sommer(skattepenger :D ) og vil ha nytt avtrekk. Er timney det beste valget?

Og bør jeg handle det her: http://timneytriggers.com/sunshop/ eller finnes det en enda billigere plass kanskje? Bygger med stramt budsjett så jeg prøver å spare penger uten å spare på kvalitet i den grad det er mulig.

Link to comment
Share on other sites

Kan også anbefale timney. Har to avtrekk fra dem, men bare bestilt en gang fra timneys webshop. Ingen problemer der. Du får et supert avtrekk som er trimmet til ønsket vekt, og det følger med "kalibreringssertifikat" også. (Du får også et bibelvers med :roll: )

Link to comment
Share on other sites

Mulig til enkelte våpen så er det rimeligere og bestille der men sammenligner jeg avtrekket til Mauser er jo prisen nesten samme som her ! Uansett er Timneyavtrekk meget bra til mange våpen og enkle og montere . Jeg har satt inn slike i mange og alle er meget fornøyd.

Link to comment
Share on other sites

Hvor i norge da?? Koster 800kr inkl moms hos timneytriggers, da mangler bare litt i frakt og det er neppe mye på et avtrekk. Midway.no tar 1300kr og bruker sikkert lenger tid på å levere i tillegg :lol:

 

EDIT: prisen gjelder howa/weatherby og ikke mauser. Det er vel ikke denne mauseravtrekkeren du mener forresten: http://timneytriggers.com/sunshop/index.php?l=product_detail&p=31

Link to comment
Share on other sites

Bestillte nettopp til den ene av mine to Howaer.

115,95+25 i frakt. Med den kursen som tollvesenet opererer med i dag, så blir regnestykket sånn.

115,95+25=140,95

140,95x5,56=783,682

783,682x1,25= 979,6025

Så kommer det vel rett over 100 kr i tillegg som posten eller tollvesenet tar , for å regne ut mva.

Avtrekket på den ene Howaen min er katastrofalt dårlig, så dette blir spennende :D

Link to comment
Share on other sites

Tja, Jewel har jo meget godt rykte, likeledes er vel Anshutz noe av det beste en kan legge fingern rundt, men koster jo litt mer en Timmy. Har dog ikke dette selv.

Syns orginalavtrekke på 200str er vesentlig renere en jeg har fått Timmyavtrekket mitt, Til og med orginal avtrekke på CZ 550 min er bedre en Timmy.

Min mening er at når en først skal bytte avtrekk, bør en bytte til helt toppvare, i steden for noe som er ok.

En bør også tenke efter hva en skal bruke bøsja til, er det en dedikert langholdsrigg, ville jeg satsa på ett meget lett avtrekk, gjerne trykkpungt, skal en også bruke bøsja på jakt, kan det hende at et litt tynger, direkteavtrekk er nermere nirvanna.

Så kommer det jo ann på hva som er tiljengelig for den enkelte låskasse da.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Er det ikke når man prøver å montere ett 3 punkts avtrekk (sluttstykkelåsing) på ei rifle uten sluttstykkelåsing at det blir litt trøbbel? Da må man sage av den

arma på sikringsplata. Når jeg tenker meg om så måtte jeg det.

 

Midway har riktig tekst http://www.midwayusa.com/product/552716/timney-rifle-trigger-weatherby-vanguard-howa-1500-mossberg-1500-s-and-w-1500-with-safety-1-1-2-to-4-lb-blue?cm_vc=ProductFinding

 

Brownels har feil tekst men bedre bilde så du ser den arma som stikker opp http://www.brownells.no/epages/Norge.sf/sec53fcff0416/?ObjectPath=/Shops/Norge/Products/25034883400300/SubProducts/883400300

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...