Jump to content

smevik

Members
 • Content Count

  566
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nei, altså printen koster jo ikke mange ørene, så det får vi ta på utviklingsbudsjettet. Jeg kan jo sende en, så får du vippse meg porto etterpå. Blir sikkert ikke gjort i sporenstreks, men kan prøve å sette på en print i morgen eller mot helgen. Edit: er det alle fire delene du skal ha så må jeg påberegne litt lenger tid. Med forbehold om at det faktisk er plass i printeren...
 2. Jeg kan jo prøve å printe noe til deg. Kunne testa med PETG, det er rimelig sterkt og passe seigt. I det minste kan du jo teste med en 3d-printa del før du eventuelt får lagd en i alu eller stål.
 3. Jeg har skrudd på en sko på avtrekkeren min, ala dette https://www.midwestgunworks.com/page/mgwi/prod/REMSHOE Har sågar limt på en forlenger for å få avtrekkeren enda lenger frem. Mye lettere enn å sage stokken i to, og få ting stabilt etterpå.
 4. scr.nu har sendt deler til meg ihvertfall. Bare kontakta dem pr. mail først.
 5. Jeg kjørte litt i QL. Ladningene dine med VV550 og scenar får jeg ikke til å stemme, QL sier 784 m/s hos meg ved 21 grader (men det behøver ikke å bety så mye). Kjørte et par simuleringer, legger dem her. Basically ser det ut til at du skal jobbe hardt for å få overtrykk.. Hyl ut hvis du trenger flere, du vet hvor du finner meg. 49 grs: 51 grs:
 6. Jeg tror forløperen valmet lion gikk ut av produksjon i -68, og mulig 212 kom da? Hvis du er veldig interessert kan du fyre avgårde en mail til rolf aaberg som hadde importen før. Tror kanskje enda han jobber i jakt og friluft
 7. Jeg har en fra -78 i 12/5.6x52r i tillegg til et ou 12 løp. De ble utgitt i USA under navnet Savage 330 eller 2400, kanskje du finner noe om det?
 8. Kanskje mormoren din drev med boksing? Dette er vanlig fremgangsmåte i kampsporter, da ikke med kniv men med egnet verktøy
 9. De krymper, spesielt på bredden. Om det er grunnet reell krymping, eller krumning, vet jeg ikke.
 10. Ikke hør på dem som sier at det er enklere å bare kjøpe ferdig! Spesielt M67, han er en gledesdreper deluxe når det gjelder sånt 😁. Han skjønner jo ikke en dritt av oss som mener veien er mer enn halve målet, og her en irriterende pragmatisk tilnærming til alt. (Du har jo lyst til å BYGGE en kasse, ikke først og fremst SKYTE med den). Han har gitt meg masse pes med mine gale prosjekt, som regel (alltid) får han rett men det er ikke poenget. Kan du kjøpe en ferdig kasse som oppfyller de fleste kriteriene dine? Ja garantert. Men du kan ikke kjøpe en kasse som du har laget og designet selv.
 11. Jeg var faktisk på den skytebanen den aktuelle dagen (dog uten våpen). Det var polititrening tidlig på dagen, og på ettermiddagen var det både skyting på elgbanen ved siden av, samt at det var skytingens dag på hovedskytebanen. Både 200 og 100-meter var i drift, sikkert ca 50 unger som skjøt. Det var også folk fra heimevernet som lot unger få skyte med pistol på skiver. De som har gått der har gått en "alternativ" rute for Ranatrasken (et tiltak fra rana turistforening) som hadde blitt satt opp pga veiarbeid. Rimelig elendig hvis turistforeningen har laget alternativ rute bak blinkene.
 12. Kunstverk! Med sporstål, mener du et profilert dreiestål for å lage avrundede kanter?
 13. Hvordan ser rekylforsterkerne for trepropper ut? Jeg har skutt min del rød og blåfis (blå funker til og med på rype..), men aldri sett tre bli skutt ut av noe annet enn en rfk. Ser for meg at det blir et salig flisfokk
 14. Åssen maskinerer du sluttstykket mellom klakkene? Freser du spent opp i delehodet mens du indekserer?
 15. Blir bra. Ønsker meg masse bilder, spesielt av oppspenning!
×
×
 • Create New...