Jump to content

ruger1022

Members
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Før du setter 12volt direkte ned på glødepluggene bør du finne ut av hva som er arbeidsspenningen til dem. På så ny bil som 2007 er det vanlig at det er bare 5 volt. Setter du så på 12 volt så tar det 1 sekund så er pluggen brent opp.
 2. Flere mailer ble sendt til J&F, og fikk etterhvert svar hos børsemakeren. Her er det han svarte: "Det har vært noen sluttstykker som har fått en sprekk der men det er 99% fordi folk har vært uheldig med hjemmelading/sizing av hylser og den har satt seg fast eller ting har ikke blitt vedligeholdt/rust så hysler har sittet fast i kammer og folk har da slått på hevarme med armen, treflis eller hammer til å få den opp. Vi må nesten få inn børsa for å se om dette er en av de få som har fått sprekk grunnet feilproduksjon eller om det er noen av de andre årsakene." Å sende inn hele rifla med posten over halve landet i begynnelsen av jaktfeltsessongen var uaktuelt, så jeg betalte for et nytt sluttstykke til en 4,5 år gammel rifle. Er det en Classic du har? Det er de som har hevarmen kilt fast i sluttstykke, på Victory skal det være sølvloddet fast. Har du sjekket med lupe? Det ligger et innlegg her på kammeret fra en annen med samme problem, det tror jeg at var en Tactical.
 3. Schultz & Larsen sluttstykker trenger den glatteste sluttstykkegangen som er å få. Ved den minste antydning til litt maktbruk på hevarmen så sprekker de. Helt feilkonstruert konstruksjon hvor hevarmen er slått som en kile inn i sluttstykket og deler det når det blir motstand. Mitt sluttstykke etter at jeg prøvde å kammre en patron som var gjenstridig. Når hevarmen så hadde fått seg noen dask med håndbaken for å åpne igjen var hevarmen løs og sprekk i sluttstykket. (Bare som en liten advarsel så trådstarter ikke skal ødelegge sine pene S&L sluttstykker)
 4. Siden cluthpedalen føles fin er neste trinn å skifte clutch. Ikke uvanlig at noe sprekker inni der, og da løser ikke clutchen ut lengre.
 5. Både SAS og Norwegian har nå i sine regler for våpen at det skal demonteres om mulig: Norwegian : Hvis mulig, skal en vital del fjernes fra våpenet, slik at det ikke kan brukes. Delene kan transporteres nedlåst i samme, harde våpenkoffert. SAS : at våpenet om mulig er demontert, og at hver del er pakket i separate kolli bagasje som sjekkes inn
 6. Jo da, feltskyting er absolutt fin trening for en nybegynner. Hvorfor de over her snakker om bevegelige mål og hurtigskyting er uvisst, men blinkene på feltskyting står så absolutt stille. God tid har du ved en eventuell konkuranse og, i NJFF regi 2 minutter på å få ut 5 skudd, i DFS jegerklasse som oftest litt kortere. Møt opp med en eske av den billigste ammo du finner og skyt. Si at du er nybegynner så er det fort noen som hjelper deg igang.
 7. I Vapentidningen nr 9 2018 har de sjekket kvaliteten på en ettermarkedspipe mot originale. "Sammanfattning: farlig at använda "
 8. Med en vanlig pipe på 40 cm kan/vil man få skudd som går overlyds, med en 40 cm heldempet pipe fra Alm er portet ut i det bakerste lyddemper kammeret for å redusere farten til underlyds.
 9. Ikke lys, 1/4" klikk, men ellers bra. Zeiss V6 3-18x50 Ret. 6 ASV
 10. Vapentidningen nr 5/2017 hadde en artikkel om dette. Enkelt sagt bød det skjelden på problemer før man kommer ned mot 50% fyllingsgrad. Ved 30% begynte hastighetene å variere mye. I min jakfeltladning til 30-06 med Nosler 155 cc bruker jeg 47grs N-150. Fyllingsgrad på 88.9 % Det gir 790m/s og er vel ca på 308 nivå i fart. Nosler oppgir startlading på 50 og max 54grs. SSE- Secondary explosion effekt hadde de aldri klart å frembringe.
 11. Er det ikke svært lett avtrekk på disse? Er det mulig å få justert det til 1 kg?
 12. Her er en 2006 Navara D40 som jeg tok eu kontroll på nylig. Pen bil som har ruslet ca 100 000km i innlandsklima. Ikke så pen i ramma, den var på tur til å knekke.. Ikke den første eller værste jeg har sett heller.
 13. Du kan sjekke denne databasen for å fikse Marlin Jam Marlin Jam
 14. Med bare 2-3 tommeltotter går det greit om man følger videoene til han her bedding 1 bedding 2 bedding 3 bedding 4 bedding tips
 15. Samme rotet i hodet på hun ved skranken ved siden av og.. Når jeg søkte om våpenpass på min Schultz Larsen leverte jeg inn en blankett for låskasse og en for pipe. I passet står det rifle låskasse under type, - på kaliber, låskassenummeret og C1 på kategori. På neste linje står det rifle pipe under type, kaliberet, , pipenummeret og C1 på kategori. Dette er innført nå i høst.
×
×
 • Create New...