Jump to content

ruger1022

Members
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Både SAS og Norwegian har nå i sine regler for våpen at det skal demonteres om mulig: Norwegian : Hvis mulig, skal en vital del fjernes fra våpenet, slik at det ikke kan brukes. Delene kan transporteres nedlåst i samme, harde våpenkoffert. SAS : at våpenet om mulig er demontert, og at hver del er pakket i separate kolli bagasje som sjekkes inn
 2. Jo da, feltskyting er absolutt fin trening for en nybegynner. Hvorfor de over her snakker om bevegelige mål og hurtigskyting er uvisst, men blinkene på feltskyting står så absolutt stille. God tid har du ved en eventuell konkuranse og, i NJFF regi 2 minutter på å få ut 5 skudd, i DFS jegerklasse som oftest litt kortere. Møt opp med en eske av den billigste ammo du finner og skyt. Si at du er nybegynner så er det fort noen som hjelper deg igang.
 3. I Vapentidningen nr 9 2018 har de sjekket kvaliteten på en ettermarkedspipe mot originale. "Sammanfattning: farlig at använda "
 4. Med en vanlig pipe på 40 cm kan/vil man få skudd som går overlyds, med en 40 cm heldempet pipe fra Alm er portet ut i det bakerste lyddemper kammeret for å redusere farten til underlyds.
 5. Ikke lys, 1/4" klikk, men ellers bra. Zeiss V6 3-18x50 Ret. 6 ASV
 6. Vapentidningen nr 5/2017 hadde en artikkel om dette. Enkelt sagt bød det skjelden på problemer før man kommer ned mot 50% fyllingsgrad. Ved 30% begynte hastighetene å variere mye. I min jakfeltladning til 30-06 med Nosler 155 cc bruker jeg 47grs N-150. Fyllingsgrad på 88.9 % Det gir 790m/s og er vel ca på 308 nivå i fart. Nosler oppgir startlading på 50 og max 54grs. SSE- Secondary explosion effekt hadde de aldri klart å frembringe.
 7. Er det ikke svært lett avtrekk på disse? Er det mulig å få justert det til 1 kg?
 8. Her er en 2006 Navara D40 som jeg tok eu kontroll på nylig. Pen bil som har ruslet ca 100 000km i innlandsklima. Ikke så pen i ramma, den var på tur til å knekke.. Ikke den første eller værste jeg har sett heller.
 9. Du kan sjekke denne databasen for å fikse Marlin Jam Marlin Jam
 10. Med bare 2-3 tommeltotter går det greit om man følger videoene til han her bedding 1 bedding 2 bedding 3 bedding 4 bedding tips
 11. Samme rotet i hodet på hun ved skranken ved siden av og.. Når jeg søkte om våpenpass på min Schultz Larsen leverte jeg inn en blankett for låskasse og en for pipe. I passet står det rifle låskasse under type, - på kaliber, låskassenummeret og C1 på kategori. På neste linje står det rifle pipe under type, kaliberet, , pipenummeret og C1 på kategori. Dette er innført nå i høst.
 12. Jeg tror det var UN0012 , UN0014 og UN0055 den nykurset dama bak skranken i Berlin spurte etter. Det var de valgene hun hadde på skjermen sin UN liste
 13. Vi var 15 mann som fløy fra Berlin for 3 uker siden og da maste de om dette UN nummeret. Jeg var førstemann som sjekket inn, og jeg hadde aldri hørt/lest om dette, sjekket Norwegians sider angående våpen uka før. Jo, det nummeret var svært viktig, politiet fikk avgjøre da.. Politisjekken var som vanlig med titt på børser og i ammunisjons boksen, ingen UN nummer nevnt .. Hvordan var det med deg? Søkte om dette UN nummeret når jeg kom hjem, og det er UN 0012 vi bør oppgi neste gang de maser. UN0012 UN0012 , side 2
 14. En historie om de to politimennene på Hadeland som er glad de var bevæpnet Skuddene på Hadeland
 15. Siden bilen er såppass ny som 2005 vil motorstyringen kjenne etter om ventilen virker, blendes så eksostilførselen vil det tennes motorlampe og kansje reduseres motorkraften. Den må tunes vekk i motorens software. Du kan skru av den elektriske motordelen og se om ventilen inni der kan beveges lett, gjør den ikke det har du synderen.
×
×
 • Create New...