Jump to content

Handle utstyr fra USA.


Flatin

Recommended Posts

Noen som kan anbefale en nettbutikk i USA som er grei å handle med? Jeg prøvde å legge inn en ordre hos Cabelas, men rett før check-out kommer de opp med : "Charges calculated for International Air shipping & handling are 45%

of the total order amount or a minimum of $40.00." Jeg tolker det nesten som et "vi vil ikke ha kunder i Norge, men vi kan ikke si det rett ut. Derfor legger vi så mye på prisen at ingen gidder handle hos oss"

Jeg handler mye annet fra USA, men er ikke så bevandret i butikker for skyterelatert utstyr. Det jeg er ute etter denne gang er et viltkamera. Men ellers er det ladeutstyr, optikk etc. som er interessant.

Link to comment
Share on other sites

Sinclair har jeg handlet fra et par ganger, men det er nok 7-8 år siden. Veldig fornøyd med dem. Katalogen er ren porno! De har vanvittig utvalg i sin sjanger, men jeg er egentlig ute etter noe a'la Cabelas. Noen med stort utvalg.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte nylig en Nikon Monarch 4-16x40 hos theopticzone. Jetcarrier har jeg snust litt på, men aldri brukt. Samler de opp pakker fra ulike leverandører før de sender alt i en sending? Amazon.com blir plutselig et aktuelt sted å handle. Er det noen leverandører som IKKE sender til Jetcarrier? Og er det noen triks å vite om?

Link to comment
Share on other sites

Jetcarrier har jeg snust litt på, men aldri brukt. Samler de opp pakker fra ulike leverandører før de sender alt i en sending?

Nei det gjør de ikke..

Men er rart om det ikke finnes firma som gjør det også.

 

Mener du kan be de om å samle opp hvis du vil. Du "bestiller" frakt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...