Jump to content

god mat. fort og enkelt å lage


PederR

Recommended Posts

har lagd en del mat selv så jeg har teknikken inne.

går på ungdomskolen som en sa oppi her ja.

det vi skal gå ut ifra er elgkjøtt. og en del grønnsaker/frukt. og litt poteter. man kunne ha med noe hjemmefra som man kunne lage på skula.

Link to comment
Share on other sites

Lag en enkel og nydelig god gryte eller braisert rett hvis det er frampart du har til råde. Høyrygg er utmerket til formålet;)

Mye godt fett og bindevev som holder kjøttet saftig og pakket med smak.

 

Har du filet, biffkjøtt (kjøtt fra klasse 1) så er det jo ganske lett for deg;)

Ei god steik er jo godt og ;)

Link to comment
Share on other sites

Ta opp ei elgsteik fra fryseren. La den tine ca. 20-30 min. Skav av tynne skiver med ostehøvvel. Fres i panna med godt smør, litt salt og pepper. Ha deretter oppi en boks sopp, litt hakket rødløk, la det surre litt. Til slutt en boks fløte og noen minutter til under lokk i panna. Vips, så har du elgskav ala Metzgar. Serveres gjerne med potetmos (helst hjemmelaget) til! NB! Må skave av med ostehøvvelen etterhvert som steika tiner! 8)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...