Jump to content

OlavM

Members
 • Content Count

  1,483
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Opprinnelig plan var å ha to sluttstykker, men vanskelig å oppdrive, har søkt etter og annonsert, men ikke lykke så langt. Får jeg tak i blir det muffe.
 2. Planen var å åpne opp støtbunn i sluttstykket, samt å dreie ned profilen på matchpipa, med rundt 17mm i munning bør det vel være litt stivhet igjenn.
 3. Ja, tenkt tanken på ett Scout prosjekt på den, men mulig jeg må bytte pipe.
 4. Tusen takk for alle svar, tips og råd. Att det drar litt "off topic" avogtil er bare morro. Har flere forskjellige jaktrifler, de tre mest brukte er nok Marlin GuideGun i 45/70, en tikka M695 i 6,5x55 og en win mod 70 i 308 som har hengt med i over 40år. Jakter og med Krag i 8x57,Lee Enfield i 303 samt en Mauser G33 /40 avogtil. Men mangler altså den korte lette med demper. Som dere da skjønner, jaktgarderoben er oppfylt og jeg må bruke noe jeg har, derfor den korte rem 700 som ikke blir brukt.
 5. Syns bare ikke demper passer på den, har elektroniske øreplugger så det går greit, men syns det er greit å jakte uten og.
 6. Har en G33/40 mauser med diopter om jeg vil gå på skogen med noe udestruktivtbart, men liker kikkert da, aimpoint har jeg på noe annet, men ikke førstevalget mitt.
 7. Hei. Lei av lange tunge rifler i hjortelia, vil ha en lett og kort rifle med lyddemper(Har en Guide Gun, men den kommer det aldri demper på) Jeg har en kort Rem 700 kasse i 223, ett matchløp i. 308 som skal tilpasses og kappes, lyddemper, Hausken har vel en på rundt 15cm. Men sikte sliter jeg litt med å bestemme meg for, har Leupold vxr 1-4x20 i tankene, andre innspill? Og stokk, hva finns av lettvektsstokker, har en orginal plaststokk, men den er myk som tyggegummi og skal kastes. Børsa blir bygd for kort hold, maks 100m. Og noen fikse bærereimer, noen ganger er det grei
 8. Njahaha, 13k Donald dollar er litt i stiveste laget. Ser de har ett sett på Hunters House til ca 4500,- danske. Dette settet har de hatt i mange år, må kanskje gå å prute litt, har jo kjøpt 4våpen derfra..
 9. Kom vel orginalt i. 45winmag.
 10. Grizzlyen er en morsom pistol å skyte med, og svært presis, fikk sølv med den på NM i mag 2, morro å kile seg inn mellom revolvergutta:-) Bruker N350 til 230gr hullspisskuler, lett å nå faktor. Har også prøvd med blykuler, god presisjon, men ikke optimal neseform på de jeg har prøvd, så funksjon lider litt, kunne tenkt meg en rundneset kule på ca 250ish gr. Ett vekselsett i 357 hadde vært en drøm, så kunne man skutt Mag 1 og.
 11. Den er bygget av Dag Ole Ward på Støren. Driver eget børsemakerverksted samt at han er lærer på Børsemakerlinja der.
 12. En 625 er en fin revolver til felt, har en med 5" løp, mener å huske jeg ble nr 5 i et Felt NM med den, 160 i faktor på den ladningen, 200gr swc med en dose N310. Må kanskje finne fram den revolveren til neste år, morro med noe som ikke er A4
 13. Pardini GT 9 er det enkleste om du vil ha noe stygt som sannsynligvis fungerer. Avtrekk er justerbart og bra på de få jeg har prøvd, presisjonen var og ok, men som evert sier, det finns og endel eksemplarer der ute som ikke er så gode. Har hatt endel gode 9mm pistoler opp gjennom, startet med Sig Neuhausen 210-5,nydelig pistol med god presisjon men litt lett, Sti TargetMaster, kjempepistol men ble solgt da jeg tryna på et NM..Så en Sig 226 X-six, også et kjempebra våpen, men for feit i grepet syntes jeg. Så ble det en Sig 210 SuperTarget, kanskje den peneste pistolen der ute, men kammer som ba
 14. En 6" competitor er toppklasse, du må jo selvsagt sjekke att kjøpeammo holder faktor. "Slappe" ladninger i Mag 2..ja, er man under 275 i faktor er det jo slapt og dermed ulovlig.
 15. Kommer om søknaden til medlemsskap i NROF går igjennom, var vel en viss behandlingstid.(har vært medlem før)
×
×
 • Create New...