Jump to content

Sliping av brødkniv med bølget egg?


olan

Recommended Posts

  • 1 month later...

Hei

 

 

Slip den flate sida med bryne og vann 15-20 grader tvers bevegelse, om du vil være ekstra nøye etterpå kan du bruke en rund diamant og ta litt på bølgene eller Sharpmaker som nevnes her(har ikke prøvd den), om jeg husker riktig så holder det fint første gangen å ta kun den flate sida.

Victorinox har laget noen hurtigslipere som ligner Accusharp. Den ene 7.8715 kan ta vanlig og serratert(bølge) og 7.8714 kan ta så og si alt fra fabrikken.

 

Trond

Link to comment
Share on other sites

Ellers hvis du skal kjøpe deg nytt knivstål til å ha på kjøkkenet, og tilfeldigvis skal ha verdens beste knivstål, så har http://www.verktoyas.no tilfeldigvis kjøkkenstål av den typen, dei er runde, du tar å og følger bølge eggen, og drar 4-5 gonger over kvar bølge, så er kniven som ny igjen.. :)

 

Edit : Det er DMT sitt kjøkkenstål det er snakk om.. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...