JARE Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Jeg har noen stammer med tørket masurbjørk og lurt på hvordan man går fram når man skal kappe dem opp til knivskaft-emner. Finnes det noen plansjer på nettet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rino Hals Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Velkommen til Kammeret JARE... Håper du får svar på spørsmålet ditt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako 30-06 Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Uten at jeg klarer å huske nøyaktig hvor, mener jeg å ha lest noe om dette i ei eller annen bok. Mulig det var knivmakerboka til Olav Wåle. Hvis du bor i nærheten av et noenlunde velassortert bibliotek, kan det være en tanke å stikke innom og bla litt i noen sånne bøker. Sjøl ville jeg ha kappet knivemnene med den lengste dimensjonen i vedens retning, og gjerne i sånn kakestykke-struktur sett ovenfra på stokken. Det siste kommer jo litt an på hvor diger den trebiten din er, da. Jeg regner med at det var dette du lurte på, ikke hvordan du skulle betjene saga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sj-knives Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Vil bare si meg enig med Sako .30-06 her, angående skjæring. Om du har noen meter, kunne du i tillegg prøve å skjære skiver av ca.3 cm bredde av stokken, på 45* av lengderetning. Har fått noen utrolige biter på den måten. Velkommen forresten. Legg også merke til at vi har ett salgs-forum her Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.