Jump to content

Oppkapping av Masurbjørk. Hvordan gjør man det?


JARE

Recommended Posts

Uten at jeg klarer å huske nøyaktig hvor, mener jeg å ha lest noe om dette i ei eller annen bok. Mulig det var knivmakerboka til Olav Wåle. Hvis du bor i nærheten av et noenlunde velassortert bibliotek, kan det være en tanke å stikke innom og bla litt i noen sånne bøker.

 

Sjøl ville jeg ha kappet knivemnene med den lengste dimensjonen i vedens retning, og gjerne i sånn kakestykke-struktur sett ovenfra på stokken. Det siste kommer jo litt an på hvor diger den trebiten din er, da.

 

Jeg regner med at det var dette du lurte på, ikke hvordan du skulle betjene saga ;)

Link to comment
Share on other sites

Vil bare si meg enig med Sako .30-06 her, angående skjæring.

Om du har noen meter, kunne du i tillegg prøve å skjære skiver av ca.3 cm bredde

av stokken, på 45* av lengderetning.

Har fått noen utrolige biter på den måten.

 

Velkommen forresten.

Legg også merke til at vi har ett salgs-forum her :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...