Jump to content

Rino Hals

Members
 • Posts

  1,058
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Rino Hals last won the day on May 4 2018

Rino Hals had the most liked content!

About Rino Hals

 • Birthday 05/09/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rino Hals's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

178

Reputation

 1. Hei på dere . Trenger litt hjelp til å prissetting på denne. Det er er full custom 602 i 416 Rigby. Dier kuler krutt og hylser og evt Docter2 med stål montasje eller zeiss 2.5-10x50 i Alaskan Arms. Mitt Afrikaeventyr er over før denne kunne bli brukt. Så vurderer å la den få et nytt hjem.
 2. Vet at våpensøylen har en liggende.
 3. Hmmm. Hvordan ser stokken ut? Med det mener jeg hvis du fukter stokken. Og hva ønsker du av farge? Litt nysgjerrig serru 😁
 4. Jeg har en som bor rett i nærheten som har slikt liggende. Ta kontakt hvis det er av interesse. Øvre eiker.
 5. 22 grader klokka halv tolv på kvelden. Ikke ikke ille å være ute da. Må jo teste nykommeren. Ikke tegn til dyreliv men det gjør overhodet ingen ting..
 6. Knaller til med Sigma. Likte den godt... spørsmålet er om jeg skal investere i en 1.4 eller 2x tc også. . Kan kanskje øke bruksområde litt. Har en 150-500 fra før
 7. Går rundt med planer om et 70-200mm f/2.8 objektiv. Økonomien tilsier desverre ikke Canon så titter på alternativene. Hva kan sies om Sigma vs Tamron? Erfaringer?
 8. Lumpent å legge inn bilder av esker ass.... Håper nissen gir deg kun for små strikkesokker til jul
 9. Ting tar tid heter det vist. Og denne rifla er et bra bevis på det. Men endelig er den komplett. Det tok et drøyt år å få på plass rembøyler og rem. Men nå er alt på plass og rifla er klar for bukkejakt. Tålmodighet er en dyd eller hva 😁 Kikkerten vil bli erstattet av en mindre klumpete og mer egnet etter hvert. -Når lommeboken sier ja..
 10. Kan noen påta seg et slikt oppdrag?
 11. Tidenes bump kanskje. Jeg er fortsatt svært interessert i Sveins 404. Hvor kan den befinne seg? Svein har faktisk farget min våpenharderobe nesten fra a til å. Og, gamle våpen journalen er som menighetsblad å regne. . Rop ut. Mvh Rino
 12. Da ble det normal sommer igjen med kjøligere kvelder og litt mer overskudd enn til bare å nyte pils og spekemat. Forleden kveld ruslet jeg innom verkstedet og var godt motivert for å gå på med 400, 600 og kanskje enda finere slipepapir. Jeg må si at det gikk ei kule varmt når jeg oppdaget at noen har vært å pyntet på kolben min. For å være ærlig så ble jeg temmelig lei meg. Jeg fatter ikke hvorfor slikt skulle være nødvendig. Og for å si det rett ut så gikk lufta fullstendig ut av ballongen som heter arbeidslyst og motivasjon. Det ble ikke noe kolbejobb den kvelden. Men etter å ha klippet plenen, tatt en øl og svoret eder og galle over universets avskum kom jeg til å tenke på en ting- Jeg har vært så noe så innerst i helvete fyllesyk et par ganger- og overlevd! Ingen ting slår det!!! Så ikke fan om dette skulle knekke prosjektet. Og så, etter å ha roet temperaturen, pust og fått normal puls igjen tok jeg mot til meg i går kveld. Med kokende vann ei passende pussefille og strykejern fikk jeg has på det verste. Og nå, ganske mange arbeidstimer med diverse sandpapir er jeg tilbake der jeg var. Kolben har fått seg noen runder med finere og finere papir, og nå etter at 600 papir har gjort sitt, og jeg har reist busta på treverket med vann passet jeg på å ta et par bilder. Jo, tok et med stålet sånn noelunde på plass også. Sånn for syns skyld.. Nja.... Jo, livet er faktisk ikke så ille. Ting tok bare noen timer ekstra før vi er her vi er nå.. Nå skal jeg ta med en liten grønn en å se på solnedgangen. Ha en fortreffelig kveld alle sammen !
 13. Mine herrer. Var forleden ei runde innom verkstedet for å gjøre siste finpuss på den nye stokken på 600n min. Jeg skulle skru sammen underbeslag stokk og løp/kasse men NEI DU! Skjefteskruene til underbeslaget er som sunket i jorden. Jeg har lett høyt og lavt pluss moms men de er borte. Jeg er redd de kan ha gått i søppla. Jeg mottar mer enn gjerne tips om noen som har slaktet en 600 eller fler og kan sitte på deler.
×
×
 • Create New...