Jump to content

Daniel.

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Daniel.

  1. Tror du virkelig ikke får med deg poenget her. Uten noe tilbakemelding er det umulig å vite om søknaden i det hele tatt har kommet frem til våpenkontoret. Du kan ikke forvente at folk skal vente 10 uker uten noe tilbakemelding. Hva mener du er rett tid å vente før du får noe livstegn? Jeg vil ikke til toppen av bunken, søknader må selvfølgelig behandles i rett rekkefølge mest mulig effektivt. Men jeg har stilt spørsmål om det er noe tidkrevende arbeid som må utføres i samband med å godkjenne en søknad. For jeg ser ikke hva det skal være. Stemmer det som skrevet over?
  2. Søknaden ble registrert mottatt 2 dager etter den ble sendt og etter det stoppet det opp. Så er derfor jeg lurer på akkurat HVA er det som skjer under en behandling av en søknad. Må være noe noe jeg ikke har tenkt på? Eller er det som noen folk påstår. Det skal ta 10 uker, ikke kan ta 10 uker.
  3. Så du mener folk skal vente 10 uker uten så masse som en tilbakemelding? Hva om søknaden ikke kom frem? Posten er ikke akkurat til å stole på hele tiden. Skal du da sende inn på nytt etter 10 uker og vente 10 uker til?
  4. Hvordan foregår godkjenning av våpensøknad? Er det noen som har kjennskap til akkurat hvordan det blir gjort? Går ut i fra at det er noe lignende som dette: 1. Fylle ut søknad på papir. 2. Sende søknad i posten. 3. Motta søknad og legge den til sides. 4. Tolke vanskelig håndskrift og legge inn informasjon på datamaskin. 5. Sjekke at tilsendt søker ikke er kriminell gjennom noen tastetrykk i politiets database. 6. Se at søker er registrert i jegerregisteret. (Vedlagt utskrift sammen med søknad) 7. Se
×
×
  • Create New...