Jump to content

Begnadøl

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

155 profile views
 1. Takk for svar! Da blir det å sette seg ned for å prøve litt!
 2. Noen som har prøvd i 9.3x62? Og hvordan er det å bestille kuler fra sverige ?
 3. Hallo! Er ganske ny på hjemmelade fronten og er litt nyskjerrig på dette med pressing av hylser til eget kammer. Leser at man burde prøve hylsen i kammeret litt og litt om gangen når man presser, helt til den passer mitt kammer. Har en sauer 202 med et løp i 6.5x55 og 9.3x62, og etter å ha skutt en ask med treningsskudd fra norma, så kan jeg ta hylsen og legge den i kammeret og lukke bolten uten problemer før enn jeg har presset noe. Dette i begge kalibre. Det jeg var litt nyskjerrig på er hvor mye dere presser ? Har bare dier til å helpresse, men har vurdert ha
 4. Var bare på banen og hadde innskyting til jakta, så gikk bare med 5 skudd. Skrudde opp til jeg var fornøyd med høyden og da satt det 2 i samme hull. Men har ikke testet den mer enn dette. (Venstre er 250gr E-tip og til høyre 286gr Partition)
 5. Ok. Takker for svar! Har lenge hatt lyst til å prøve 320 gr fra Woodleight eller 325 gr Oryx. Er j aldri noen lange hold jeg skyter på, så hadde vært gøy å sett effekten i så tunge kuler!
 6. Er selv veldig fornøyd med effekt og lite kjøttødeleggelse i 9.3 selv. Nå bruker jeg bare dette kaliberet på jakt.
 7. Var på banen i dag for å trene litt og skyte inn elgvelteren til jakta! 😎 Blir å prøve Nosler E-tip 250gr i 9.3x62 i høst. (Den til høyre på bildet. Den til venstre er partition)
 8. Tror den nye hunter light stokken til GRS er 1050g ca. Så den er noe lettere.
 9. Ja, tror ikke jeg blir å bruke denne på elg. Har hatt lyst til å prøve a-frame i alle størrelser egentlig. Har du noen favoritt ? Har ikke kommet så godt i gang med lading enda med unntak av 6.5x55, men blir å kjøpe inn utstyr til neste høst i 9.3x62. Men hvis jeg blir fornøyd med blyfritt i år, så kan det vel hende at jeg fortsetter med dette.
 10. Jeg blir å prøve E-tip av disse to nå så er veldig spent. Målte denne til 248,5grs i restvekt. (de som er på bildet) Partition hadde bare 211grs restvekt etter å ha blitt skutt i vannkanne, så legger fra seg mye i dyret!
 11. Var på banen å skøyt inn elgvelteren i dag til jakten begynner. Har for det meste bare brukt Oryx, men tenke å prøve noe annet i år. Kjøpte en pakke med blyfritt! Nosler E-tip 250grs. Måtte også kjøpe med en pakke Partition (285grs) i tilfelle jeg ikke ble fornøyd. På blinken til venstre ser dere E-tip som jeg skøyt inn ca 3-4 cm over senter på 100 meter. Da føler jeg at jeg ikke trenger å tenke så mye på kulebanen ut til 200 meter når jeg er på elgjakt. Til høyre er 2 skudd med Partition etter at jeg hadde skutt inn med E-tip. Litt dårlig avtrekk på første, men ser at 285 grs har
 12. Har et løp som er 19 mm tykt, og der er gjengene 15x1. Løpet er 51-52 cm langt og synes dette fungerer knall 👍
 13. Passer min 202 i de koffertene som er beregnet for 404 ? Det er vel ikke noen forskjell ? 🤔 Synes den kofferten er liten og hendig så fikk lyst på en sånn.
×
×
 • Create New...