Jump to content

Begnadøl

Members
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

Recent Profile Visitors

241 profile views
 1. Dette var nytt for meg. Vil du anbefale å bruke krutt fra Vihtavuori til jaktladninger med tanke på kobberbelegget som oppstår i løpet ved bruk av TTSX?
 2. Tøft! Blir gøy å følge med videre! Er selv på utkikk etter blyfritt i 9.3. Fikk lånt meg et par fabrikk patroner fra Nosler sin E-tip. skutt i vannkanne på 70m ble den 18.5 mm på det bredeste. Partition er den til venstre.
 3. Har lest på forumet her at folk mener den er litt hardere ja. Oryx er jo bløt som f... På Woodleigh sin hjemmeside kan du se hvilket hastigheter de mener kulen opererer best.
 4. Noen som har ladet med 203B? Tenkte kanskje prøve bevege meg oppover mot 57gr. Har Norma sin ladebok tabeller for TTSX eller har den bare data for egne kuler ?
 5. Har ei semi weight pipe til Saueren inne til fluting nå. Er ei pipe på 20mm i tuppen som nok er ment for de som vil gå med åpne sikter og uten demper, men jeg har kikkert og demper så ble jo veldig tung. Han jeg sendte den inn til mente at jeg kunne fjerne ca 350gram ved å flute. Han kunne også bare dreie den ned som var et billigere alternativ, men han mente at pipa ville opprettholde stiveheten mer ved fluting. Gleder meg til å få den tilbake, for det ser jo jævlig tøft ut!
 6. Kan du fortelle hva du endte opp med ? Tror nok jeg uansett velger å bruke N130 siden det er data på det kruttet. Fått prøvd å skutt noe med kulen?
 7. Noen som har fått montert en Limbsaver kolbekappe på en Sauer 202 ? Den orginale jeg har på min Yukon stokk har blitt veldig slitt så vurderer å bytte den ut.
 8. De hadde vist ikke oppdatert nettsiden. Så blir nok å prøve en sånn 👍
 9. Har spurt dem, så var mulig det 👍
 10. Har lyst på noe lett, så frister å gi det et forsøk! Blir jo ikke mange skuddene i jakta uansett 😅
 11. Takk for svar. Blir å prøve en slik eller Svemko short. Men synes F&D virker veldig fin, så er vel denne som frister mest.
 12. Hva tror dere om en F&D 196 på en 9.3x62? Bare den tar den værste smellen er jeg fornøyd. Er lei av å drasse på store dempere i elg skogen...
 13. Klemmer disse nok til at du kan henge løse piper i dem på veggen i skapet ?
 14. Takk! Da tror jeg det blir å prøve en short på 9.3 løpet. Liker dempere som bygger minst mulig fremover så blir da å prøve denne 👍 Har en Stalon fra før som er bra, men vil ha litt mindre vekt der fremme på jakt.
×
×
 • Create New...