Jump to content

Begnadøl

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

65 profile views
 1. Hallo! Har en KKC stokk på min Sauer 202 og lurte på å skaffe en tofot til den. Lurer på om noen har noen tips til hvilken jeg burde kjøpe, og hvordan man fester den best mulig? sitter bare feste til reim foran på stokken. Mvh. Simen
 2. Begnadøl

  Fjerne A-lock

  Fikk bulket demperen når jeg tryna i skauen, så fikk ikke skrudd sammen modulene helt igjen for det hadde skjedd noe med gjengene inne i modulen. Vurderte derfor å sette på den gamle demperen, men den passer bare på gjengene.
 3. Begnadøl

  Sauer 202 løp

  Hei. Noen her som er kunne tenkt seg å bytte løp i sauer 202. Har et løp i 30-06 men er nyskjerrig på å prøve noe annet. Tenker da enten 8x57is eller 9,3x62. Bare å sende melding hvis noen er interessert.
 4. God kveld. Datt skikkelig i skogen i dag, og slo demperen ned i en stein. Fikk en god bulk i den (optima 45) er noe ytre skader, men ser ikke ut som at det har skjedd noe med kanalen til kula. Noen av dere som vet om dette har noen betydning, eller er det bare å dra på banen å skyte. Evt. Hvor man kan kjøpe ny endcap til demperen?
 5. Begnadøl

  Fjerne A-lock

  Hallo. Lurte på om det er noen tips til å fjerne A-lock som er limt på pipa. Fikk ødelagt demperen i dag så skulle hatt den av helst uten å ødelegge noe.
 6. Hmm.. Synes ikke det ga så mye mening, men det funka jo så takk for det!
 7. Har fjernet pakningen, skrudd til hodesett, og satt "Ekst.Hodesett" på ja. Men kommer fortsatt lyd ut av høyttaler på radio. I bruksanvisningen står det at man har en meny som heter høyttaler, men denne har ikke jeg. Hvis det da ikke er "ekst.hodesett" som er ment for å være den
 8. Hei. Har kjøpt meg en Zodiac team pro radio, med ekstra øreplugg der du kan prate igjennom den. Når jeg plugger inn ørepluggen kjører radioen lyd gjennom øreplugger og høyttaler på radio. Finner ingenting inne på menyen som heter høyttaler eller inne på ekstra hodetelefoner som kan skru av dette.... Noen tips?
 9. Begnadøl

  Liten demper

  Da har jeg fått optima 45 i hus med a-lock, men bare lurte på en ting: Gjør det noe at løpet stikker 0.2 mm utenom adapteret? Og fikk dere med lim/lockteip?
 10. Begnadøl

  Liten demper

  Hmm, ja men da ble jeg litt mer positiv! trodde man bare skled den utenpå gjengene og limte 🤦‍♂️er vel denne jeg har hatt mest lyst på siden den er så slank, slik at man får litt mindre demper i siktebilde
 11. Begnadøl

  Liten demper

  Hmm, trodde det var som på Svemko sin QM at du hadde gjenger i alock'n som du skrudde på gjengene på pipa? Så dere vil anbefale en optima 45 med alock til hundefører?
 12. Begnadøl

  Liten demper

  Så man må lime på alock? Hvordan er det å få av igjen, hvis man vil rengjøre litt?
 13. Begnadøl

  Liten demper

  Takk for svar fra begge. Har en 202 i 30-06 med løp på 51 cm. Har hatt en og samme demper i flere år nå. En a-tec tmm6 tror jeg den heter. Den er nesten 27 cm lang og veier 530 gram ca. Blir jo som å dra rundt på et fyrtårn. Går mest med hund, så vil ha noe som er lettere og litt smalere så det blir litt mindre demper i siktebilde. Tenker kanskje ikke på dempingen i seg selv som det viktigste, men vil jo at det skal beskytte ørene også. Har sett mye på optima, og den virker jo veldig fin, men fungerer a-lock systemet dems som på Svemko sin QM? At du skrur på det adapteret eller hva man skal kalle det på gjengene? Synes det ser litt "skralt" ut.
 14. Begnadøl

  Liten demper

  Er det noen som har prøvd Svemko Hunter og Hunter short for å se og høre forskjell? Er utrolig usikker på hvem av disse jeg vil velge. Ser at Jeger hadde begge med i en test, men skjønner ikke at forskjellen kan være så stor som dem skal ha det til..
 15. Fin stokk! Har bestilt samme selv. Har du gjort noen tilpasninger på den, eller tatt den inn til bedding?
×
×
 • Create New...