Jump to content

Begnadøl

Members
 • Posts

  130
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

422 profile views

Begnadøl's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

16

Reputation

 1. Satt å tenkte litt på det med nikkel i mat siden det er det på Ecostrike kula. Ser ikke ut til at det skal være farlig. Fisk kan vist inneholde mye nikkel.
 2. Tøft 👍 Ga gode samlinger denne kula. Var vel snill rekyl også til å trene med i en så lett kule. Hvor fikk du kjøpt? Har bare funnet den på Landro, men de har aldri hatt den inne når jeg har sett etter.
 3. Det skal komme løse kuler i løpet av året. Schou har dem i katalogen sin for året.
 4. Haha, raskere enn min egen skygge 😂 Har lest en del på Robsoft, og de lader ganske mye hardere med VV og norma krutt. ( ganske komprimerte ladinger) Spurte noen der inne om hvorfor det var så forskjellig ladedata. De trodde at det var fordi kulen var så lang (og lite col?)at de stoppet før de måtte komprimere ladningene. Og kanskje de favoriserer Lapua ? VV og Lapua er vel begge fra Finland 😝
 5. Du mener vel motsatt ? Men uansett.. Har kjøpt TTSX kuler og sett på disse tabellene selv. Tror du jeg kan bruke data fra Naturalis til TTSX? Selvfølgelig med å starte litt lavt. Synes de datane som de har på TTSX virker litt slapt.
 6. Skjønner. Er vel beste løsningen det! Får ta en telefon til Magne Landrø for å høre om dem har noe liggende.
 7. Skjønner det. Men hvis du har demper med bakkammer må du vel inn til en børsemaker å få boret nye hull til siktet?
 8. På mange dempere kan man sette på en ring fremst på demper som har et frontsikte. https://www.a-tec.no/accessories/a-tec-ma50-ring https://stalonsilencer.com/products/open-sight-x-series/
 9. Er det noen plass man får kjøpt denne Holmbro stokken?
 10. Okei, takk for svar. Hadde vært gøy å kjøpt en 404, men synes det begynner å bli stive priser på både våpen og ekstra løp på en 404 nå. Tror nok det blir 202 en stund til. Blir jo egentlig bare til at jeg monterer i 9,3 pipa i august, og den blir i våpenet til jul så har vel kanskje ikke behov for enklere løpsbytte uansett.
 11. Har 202 nå, men er det verdt å oppgradere til 404? Sikkert fint med oppspenner og enklere pipe skift.
 12. Kan man bruke samme kuler som til 338 ?
 13. Har alt fra statskog og fjellstyrene blitt trekt ?
 14. Synd. Hadde lyst på en sånn.
×
×
 • Create New...