Jump to content

Vapenskjold

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Konkurransetilsynet vurderer faktisk om disse to selskapene skal betale tilbake penger til kundene. Det blir spennende å se om de må det.
 2. Jeg leser en stor reportasje i DN idag om Verisure og Sector alarm. Begge selskaper har fått varsel om gebyrer for ulovlig samarbeid. Hvis dette gebyret blir stående, så skal jeg være den første til å be om ny og bedre pris. Jeg oppfordrer andre til å gjøre det også. Våpen og sikkerhet er noe vi hele tiden hører om. Derfor har jeg hatt husalarm i mange år, men det går en grense får hva man skal betale. Når disse selskapene i tillegg driver ulovlig samarbeid, så synes jeg vi som er kunder skal reagere.
 3. Derfor 5 ganger dyrere. (Nattoptikk er dyrt).
 4. Jeg har Zeiss 1.1-4 × 24 og Kahles 2.5-10 x 50 i QR montasje. Dette dekker drivjakt/skogsjakt og rådyr/elgjakt. Veldig godt fornøyd med dette. Vekslende erfaringer med kikkertsiker på 1.1-6 her på kammeret, da øyeplasseringen ikke blir så lett fra forstørring 4-6.
 5. Aksjekursen pr. tid er kr. 21,- for en stk. XXL aksje. Dette er en fin anledning til å påvirke ledelsen i selskapet. Lettere å påvirke ledelsen enn en selger bak disken. Som aksjonær kan du møte på generalforsamling. (Selv med 1 aksje). Min erfaring når det gjelder store kjeder, er at selgeren ikke får nok opplæring. Eller visaversa selgeren er ikke interessert i det han/hun jobber med. De drar på jobb for å heve lønn. I forrige uke spurte jeg etter sild i fiskedisken hos en kjedebutikk. Silda lå 37 cm fra låret mitt. Selgeren i fiskedisken snudde seg og gikk inn på bakrommet, hvor jeg hører vedkommende roper "har vi sild?". Jeg liker å handle i selvstendige butikker uten kjedetilknytning. Blodtrykket forblir ofte på et mer behagelig nivå etter en handel.
 6. Jaktdepotet har denne på lager. Topp kvalitet og god pris. Må selvfølgelig prøves i din rifle før jakt. 308 Win Nosler Trophy Grade 150gr AccuBond 20 pk.
 7. Fin å se på, eller fin å se gjennom. Har du prøvd den?
 8. 12 milliarder for rep av fregatten + drøye 700 millioner for selve redningsoperasjonen. Ja du leser riktig. Jeg har en mistanke at en eller annen i forsvarsledelsen har gått hardt ut og lagt på dobbel moms her. Da er det så mye lettere å be Ærna om en ny.
 9. Princess, Kid og strikkebutikker.
 10. 1 Euro lå på 7.34 mot NOK 01.01.2013. Idag ligger den på nærmere 10 blank. Det er klart at det har vært en ganske formidabel prisstigning på importvarer handlet i Euro. Inflasjonen på ca. 2% kommer i tillegg pr. år
 11. I vårt hus finnes ingen Appelprodukter. Og alle søknader om disse produktene blir avslått tout de suite.
 12. Alt kan kjøpes bedre. Både i minutter, sekunder og enda lavere. Verden vil bedras - la den derfor bedras.
 13. Aksjekurs på 29,64 idag. Tidemandsen sa etter siste kvartalrapp. at kursen skal opp. Da må resulatet forbedres dvs høyere priser jevnt over. Og ikke minst selge ting og tang man TJENER penger på. Har en følelse av at Zeiss ikke blir prioritert i særlig stor grad i denne sammenhengen.
×
×
 • Create New...