Jump to content

Lawman

Members
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lawman

  Ny Polaris 6x6

  Canam, ja, mulig det, men er den bedre? Jeg kjenner bare til Polaris 6x6, og det jeg har hørt er bra - med unntak for kommentaren ovenfor. Så spørsmålet er vel heller: Hvorfor Canam framfor Polaris?
 2. Lawman

  Ny Polaris 6x6

  Jeg vurderer å kjøpe en Polaris 6x6, men hører det er en ny (2016?) modell på vei inn. Er det noen som vet om når den nye modellen kommer, og om det er best å vente - eller kjøpe en rimelig overligger nå?
 3. Ja, om ingen andre har erfaringer, og jeg kjøper denne, så skal jeg lage en liten rapport.
 4. Er det noen som har prøvd modellen med solcellelading? Er denne bra?
 5. Bortsett fra at Alpha ikke kan brukes med Astro og ikke tørrbatterier, er det andre grunner til å velge Astro?
 6. Hvilken modell bør man satse på nå? Jeg vet at Alpha ikke kan brukes sammen med Astro-peilere, og det er naturligvis dumt. Men er det ellers noen grunn til å velge Astro (bortsett fra at den kan brukes med andre Astro-peilere)?
 7. Interessant dette. Nå har jeg tilgode å se ei luftbørse som skyter gjennom 2' treverk. Jeg har selv en Diana 34, som jeg oppfatter som kraftig, men den er ikke i nærheten av dette.
 8. Ok, så dere mener at også sponplater blir for harde?
 9. Jeg tenkte å skyte litt inne og ønsker da ei treplate til bakgrunn/kulefang i tilfellet det skulle gå et skudd utenfor kulefangeren. Tenkte å kjøpe ei spon- eller OSB-plate på 240x122 og dele den i to slik at den ble en dobbel tykkelse i str. 120x120. Er det noen som har erfaring med hva som bør brukes her? OSB er kanskje hardest?
 10. Lawman

  BLOG 110-113

  Hva heter produktet?
×
×
 • Create New...