Jump to content

bback

Members
 • Content count

  201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

Recent Profile Visitors

751 profile views
 1. bback

  Din drømmerifle i .22LR?

  http://www.blaserbuds.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=13484
 2. bback

  Din drømmerifle i .22LR?

  22LR kit til Blaser R8 hadde vært noe. Ryktene sier det kommer i 2019.
 3. bback

  Luftvåpen og våpenlover i Norge

  Nå har vi ikke lov å jakte med luftvåpen her til lands så jeg vet ærlig talt ikke hvem som har strengest lovgivning på området.
 4. Den så egentlig ganske kjekk ut den der.
 5. bback

  Ny halvautohagle

 6. Noen som vet om man kan få denne eller tilsvarende innenlands? http://www.mtmcase-gard.com/products/shooting/gun-cleaning-rod-case.php
 7. bback

  Survivalkniver fra 80tallet

  @Bell TRC har meget gjennomtenkte design og inntrykket har alltid vært førsteklasses på de jeg har handla. Favoritt merket mitt i premium sjiktet. Har vel nærmere 10 fra dem av ymse modeller i n690, elmax og m390 hovedsaklig. Er vel kun M-1 de leverer i v4e.
 8. bback

  Survivalkniver fra 80tallet

  Husker "kompass knivene" godt man var nok bittelitt for ung til at jeg klarte å erverve den typen kniver da. Drister meg derfor til å legge inn bilder av ett par-tre mer moderne overlevelses kniver fra samlingen: TRC Apocalypse i M390: TRC M-1 i Vanadis 4 Extra: Fällkniven A1 Pro i LamCoS:
 9. bback

  Storfornøyd med Blaser tråden:-)

  @Sør-jeger Avstanden til pipa vil naturlig nok være avhengig at tube tykkelsen. 30/25mmtube går helt greit for sikte linja på R8 for min del, men V8 siktene til Zeiss (36mm)kunne jeg tenkt meg å ha noen mm lavere. Skinnemonterte sikter av f.eks Swarovski Z6/Z8 passer perfekt syns jeg. Det er ikke mye klaring til okularet.
 10. bback

  Din perfekte jaktvåpengarderobe 2018 Edition

  Har: Blaser R8 Professional Success Blaser R8 Classic Sporter Blaser K95 Steyr Scout Anschutz Salong Benelli Supersport Planer: - Scouten kan selges/erstattes av ei (match) pipe til R8 i samme kaliber. Gir meg mulighet til ei pen O/U hagle i kal 12. - 22 LR kit til R8 kommer snart. Ny våpenlov: - Cowboy rifle i grovt kaliber. - Noe pent noe. Evt cowboy rifle i finere kaliber.
 11. bback

  Zeiss 3-12X56 HT på Blaser R93

  Jepp. I hvert fall med standard løp (17 mm). Usikker på om ring montasjer (antar det er det du har) vil kunne gjøre montasjen lavere, men det kan ikke være mye man snakker om. Jeg selv kjøpte samme sikte på tilbud hos XXL forrige helg og kommer til å bruke lave skinnemontasjer fra Blaser for dette som vist under. http://www.blaserbuds.com/forum/viewtopic.php?t=9801
 12. bback

  Zeiss 3-12X56 HT på Blaser R93

  Jeg ville valgt original Blaser montasje.
 13. bback

  Lettvekts .223 til rypejakta

  Jeg valgte meg en kipp i .22 hornet for Rypa. Flott kaliber opp til ca 100.
 14. bback

  Altspisende halvautohagle

  Er bare en stav du fjerner i Benellien også. Verd og merke seg at de fleste halvautoer blir levert med 2+1 "plombering" som er ulovlig på jakt med de sære reglene vi har her til lands (jeg ville foretrukket 2+0 når jeg går med børsa på jakt - noe som er ulovlig). Man kan mekke seg en plomberingsstav selv - evt så finnes det staver på nettet man kan kjøpe. Jeg ville bedt forhandler om dette når jeg evt skulle kjøpe jaktvåpenet.
 15. bback

  Altspisende halvautohagle

  Sånn magasin forlenger (over 5 skudd i magasinrøret) bør man vel være litt forsiktig med...
×