Jump to content

hovdeknuten

Members
 • Content Count

  772
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

hovdeknuten last won the day on May 12 2018

hovdeknuten had the most liked content!

Community Reputation

162 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Meget bra valg!:) 525🥰:) Tipper du er sykepleier, lege eller revisor, særs fornuftig! Å kjøpe kvalitet med en gang, det er genialt, så kan en heller vente med annet krimskrams. Jeg tåler å bli våt, kald, tilogmed litt feber går greit, men ei hagle som svikter 10 september tåler jeg ikke, d slipper du nå, uten tvil d beste du kunne gå for. Gratulerer.
 2. Mange halvautoer er lette, ofte godt under 3 kg i kaliber 12, shims kan løse tilpasning, men selvsagt ikke alltid. Å gå for en halvauto av et anerkjent merke, gjerne brukt kan være et alternativ. Selv ny vil de ligge godt under en god OU.
 3. Den satt langt inne, legg til 1500 for kolbeforhøyer og ev just av stokklengde
 4. https://www.pvas.no/produkter/vaapen/hagle/yildiz-spz-sm-12/76-adj.-61cm-compact
 5. Kan nok få en pent brukt Browning til under 20000, som er etter spesifikasjonene til trådstarter. Poenget er nok mer at det ikke finnes noe rimeligere til salgs. Iallefall ikke laget for damer. Og iallefall ikke i prisklassen 4-8. Men for all del vis at jeg tar feil. Går en på finn i prisklassen må en uansett endre mye, bedre å sjekke ut noe nytt først som faktisk har alt. Så kan man prioritere utifra økonomi etterpå.
 6. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=156239033
 7. Det er lov, men å finne god kvalitet, i 12/76, under 3kg laget for damer eller små menn, med justerbar kolbe, er nok ikke så lett, uansett hvor mye is man har i magen?
 8. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=126636253
 9. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=190897383
 10. Med dine spesifikasjoner, nå du nok kjøpe nytt.
 11. Browning 525 light kompakt. 2.9 kg. Over budsjett. Om ei hagle på 2.9 kg noensinne vil bli komfortabel med gåsepatroner er jeg usikker på. Men jeg ville nok sett, prøvd spart og prutet. OU laget for dame i kaliber 12 under 10000 finner du ikke på bruktmarkedet som lettvektshagle.
 12. Husk legitimasjon og våpenkort. Ikke bær våpenet synlig, ikke bær med deg alt i ett kolli. Men bruk 2. Forskjefte og ammunisjon er atskilt resten av hagla i kolli 1. Løp og kolbe er i kolli 2. Og ha det under oppsikt hele tiden.
 13. https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/vaadeskudd-paa-sandvika-storsenter.zk3_o6gXl?utm_source=share-btn
 14. Sikkert ikke mange som har en sånn. Og som i tillegg leser denne tråden din. Nok av info om tyrkiske våpen, og da særlig OU og generellt tvilsom kvalitet. Alle håper jo å finne det Beretta var på slutten av 70 og 80 tallet. Billige gode hagler. Foreløpig tror jeg en skal lete godt og være særs heldig om man finner gode driftsikre hagler fra Tyrkia. Der kan se pent ut. Men er ikke bra. Det er langt tryggere og mindre frustrerende å kjøpe et brukt våpen fra Beretta, Browning eller Miroku.
 15. Pent, blir ikke mer eksklusivt en det. Minuset om en ikke kun er samler er alltid at man fratas muligheten til å få hagla bygd etter egne spesifikasjoner og opplevelsen med en fabrikktur. Og man kommer langt med 570 000 tror jeg:)
×
×
 • Create New...