Jump to content

hovdeknuten

Members
 • Content Count

  647
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

hovdeknuten last won the day on May 12 2018

hovdeknuten had the most liked content!

Community Reputation

125 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er særlig skeptisk til 17 hmr vinterstid. Men jeg bruker gratiskondomer.
 2. Er det ikke slik at man kan trekke av begge samtidig for å være heeelt sikker på å treffe?
 3. Du har iallefall ikke ei hagle laget for stålammo. Men det vet du nok. Sideliggere er heller ikke laget for leirduebanebruk. Hagla de er laget for å skyte etter dagens std svakt ladd bly jaktammo under 30 gram. Om den passer, noe som jeg betviler, er den sikkert kjekk nok på jakt, såvidt jeg vet, skyter 50 prosent av norske jegere ingen ryper likevel under jakta. Men om antall treff på bane ikke betyr mye og det er for moroskyld så kan du nok som bly nevner skyte svak leirdueammo i us str 7-9 i det ene løpet uten å gå i lufta.
 4. Ta bort litt tre, og forsterk med epoxy. For at det skal bli pent kan man bruke en kompetent børsemaker. Om ikke det er så nøye, gjør selv og spar noen kroner. Kan tilogmed være litt gøy.
 5. Bruker virkelig det tyrkiske militæret tyrkiske våpen?
 6. https://www.americanrifleman.org/articles/2014/3/25/first-do-no-harm-use-bronze-wool/
 7. Gjør det enkelt, der du kan skyte bly. Skyt bly. Der bly ikke er tillatt. Skyt Vismuth. Vismuth og bly kan skytes i alle trangboringsgrader i alle hagler i god stand sålenge du ikke overstiger kammerlengde. Har du ei hagle i 12/70, skyt 12/70 ammo. Har du ei hagle i 12/76. Skyt 12/70 ammo.
 8. Fordelen med https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=155689841 1. Man skyter bedre med OU. Treff motiverer:) 2. OU er mer solide. Og man kan skyte kraftig 12/70 ammo. 3. Reservedeler til en Browning er lett tilgjengelig. Og vil være det i fremtiden. 4. 3000 kan være et godt kjøp.
 9. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=155689841 Ser sliten ut, men det kan være kun utvendig. Ingen grunn til at den ikke er mekanisk ok.
 10. Under 10000 så må du og bør kjøpe noe brukt.
 11. Det finnes bedre løsninger enn å skru. Men jeg bruker ikke remfester på noen hagler. Og skyter alltid mer fugl enn dem som har hagla over skuldera.
 12. Jeg ville levert den inn til børsemaker.
 13. Jeg tror du er inne på noe, men vil du virkelig ha remfester på ei hagle. Og ikke minst en sideligger?
 14. hovdeknuten

  Blaser f16

  F16 er ei fin hagle:)
×
×
 • Create New...