Jump to content

Kodiak338

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Kodiak338

 • Birthday 08/12/1976

Recent Profile Visitors

487 profile views
 1. håper denne videosnutten hjalp:)
 2. Hei. Vi kan hjelpe deg med både sikte, skinne og montasjer. Glw.no. Ta kontakt hvis dette er intr. Mvh Kurt..
 3. Mye som skjer i August så jaggu ikke sikkert jeg får prøvd før etter skolestart, men håper og tror denne rifla blir bra. Spennende kaliber også:)
 4. Har N15, MRP, N165 og N560. Har ladet noen med 82grn N15 men ikke prøvd foreløpig.
 5. Da var våpenet ferdig og på plass i skapet. Må si dette ble meget bra. Endte med Lilja pipe på 65 cm med 21mm løpsprofil,gjenger for Werthebrae brems, fluter, søylebedding, marble green MCM safari stokk, Near scopebase fra eget lager og Midnight blue cheracoat. Ei pk Norma hylser fra'n Alvestad kom også idag, så nå gjenstår det bare å lade til en testrunde på banen:) Har masse 250grn Matchking fra ei 338Winmag rifle jeg hadde en gang. Håpte å kunne bruke disse-så om noen har no tips til ladninger med denne hadde det vært fint.
 6. Noen som vet hvor man får kjøpt skinne til dette våpenet? Ikke nødvendig med noe elevasjon.
 7. Magasinet rommer 340wby så det blir prosjekt av dette:) har avtalt kjøp av ei utskutt 300Wm sako75v-som blir kassa å bygge på. Fant en Mcmillan safaristokk hos magnumhansen-som er underveis i posten. Tror det blir ei Lilja pipe til dette. M18 løpsprofil, fluting, søylebedding og cheracoat. Blir interessant og sysle med dette utover våren.
 8. Tenker bygge ei 340Wby av ei Sako rifle-og vil gjerne gjøre dette med en M75 V Denne kassa fåes jo også med 300Winmag og 375h&h så burde jo funke med ny 340 pipe på denne, men er det noe som vanskeliggjør dette som jeg ikke er klar over? Col på 375 og 340 er jo like så magasinlengden burde vel greie dette. Ikke no stor greie dette, men sitter å blar/leter etter kurante rifler til dette så ville forsikre meg før no handel blir gjennomført. På forhånd takk for alle saklige svar:)
 9. ved bruk av bevilling når man kjøper våpen i F.eks Sverige. Må da innehaver av bevillingen, personlig møte ved den aktuelle Tollstasjonen ved grensepassering-når våpnene skal forevises og fortolles-eller kan dette gjøres av en ansatt med erklæring fra innehaver?
 10. kjøpte en gang flere Sako Aiv til ei lita samling-og fikk de registrert som: KUN TIL SAMLING, ikke tillatt som bruksvåpen! trodde dermed at disse IKKE var registrert som jaktvåpen. misstenkte jo at dette kunne være feil, men håpte det beste og sendte inn 2 til da jeg da skulle ha 2 ledige plasser, MEN. flyttet til nytt fylke mellom disse behandlingene, og dama som behandlet de nye flyttet derfor de 2 over i jaktgarderoben-dermed hadde jeg full garderobe. derfor må jeg enten selge eller vente på ny våpenlov. Har nå annonsert 2 rifler så håper det er iorden snart
 11. Mine ble levert i den tro at jeg faktisk hadde ledig plass, men viste seg at våpenkontoret hadde registrert 2 våpen feil-så garderoben var dessverre full likevel. I samråd med betjenten ble vi enige om å la de ligge i påvente av at jeg får solgt eller ny våpenlov. Driver ikke med tulle stunt.
 12. Har 2 søknader liggende hos våpenkontoret i påvente av denne loven så håper det skjer noe snart. noen som vet noe?
 13. Kan ikke skrive noen ting her uten sletting så se på handelskammeret hvis noen trenger picatinny base/skinne på ei Sako rifle
×
×
 • Create New...