Jump to content

Leaibolmmai

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det noen TC Encore eiere her som har fikset/tunet avtrekket ved hjelp av trigger-kit fra MCORE eller Bellm og som vet hvor man eventuelt får kjøpt slike kit her til lands ?
 2. Beholder den så original som mulig. Ingen planer om andre modifiseringer enn det som kreves for å få tillatelse til erverv for bruk på småviltjakt.
 3. Slettet sitat av mitt eget innlegg. -Olesøn He he he Lykke til !
 4. Tenker jeg avtaler kjøp via børsemaker: Dvs. jeg finner et aktuelt våpen og ber børsemaker ta inn geværet for modifikasjon, så kjøper jeg formelt sett geværet fra børsemaker når det er ferdig modifisert. Det bør funke tror jeg
 5. KAN JEG FORSTÅ SVARET DITHEN AT JEG KAN HA FORHÅPNINGER OM Å FÅ TILLATELSE TIL ERVERV AV EN SLIK MODIFISERT US KARABIN FOR BRUK PÅ SMÅVILTJAKT? FINNES DET EVENTUELT KONKRETE SAKER Å VISE TIL I.E. PERSONER SOM HAR FÅTT INNVILGET SLIKE SØKNADER?
 6. Noen som kan gi meg kvalitetssikrede svar på følgende: 1) Hva er lovgivers begrunnelse for å forby U.S. karabin til jakt ? (Noen som har tilgang til lovforarbeidene eller har en referanse/lenke til disse) 2) Ved å plombere gass-kanalen og ekspansjonskammeret vil U.S. karabinen i prinsipp omgjøres til en mer eller mindre ordinær rett-trekker-rifle. Finnes det noen saklige grunner til å forby et slikt modifisert våpen brukt til småviltjakt?
×
×
 • Create New...