Jump to content

colt1914

Members
 • Content count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

Recent Profile Visitors

589 profile views
 1. colt1914

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Et spørsmål på siden. Nå som vi skal tillpasses EU vil da nyproduserte svartkrutt munnladningsvåpen bli lisensfrie og i fritt salg, slik som i de fleste EU land?
 2. colt1914

  Politiet og vådeskudd.

  Her tar du feil skudd i pitt eller lignende skal rapporteres som vådeskudd / ufrivillig avfyrt skudd i etaten pt.
 3. colt1914

  Romerike våpenkontor avviklet.

  Behandlingstid på våpensøkader for innbyggere på Romerike i dag blir stipulert til minst 16 uker. Gratulerer med vellykket politireform!!!!!!!!
 4. Det er en trist tid for oss skyttere på Romerike for tiden. Vårt fantastiske våpenkontor en nå avviklet. Ønsker å takke de ansatte og spesielt Marianne for en fantastisk service i alle år. Ønsker dere også lykke til i deres nye jobber. Dere vil bli dypt savnet av alle brukerne deres.
 5. colt1914

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Med den logikken så burde Glock gått før Mini-14 basert på utfallet av 22 juli.
 6. colt1914

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Skal dit utsagn tolkes som at kvinner er dårligere skyttere en men? ;).
 7. colt1914

  Hull i tennhette 308 Win

  Tennhetten og trykkmerke i selve hylsen kan tyde på overtrykk. Overtrykk kan ha flere grunner overladning eller fremedlegeme i hylsen er vel de vanligste. Prosjektilet kan også ha beveget seg nedover i hylsen og fororsaket overtrykk.
 8. colt1914

  Skytebane under press- igjen.

  Det tragiske med skytebanen på Skjetten er at 99,5% av alle naboene ønsker at skytebanen videreføres der den ligger i dag. At ordføreren nå uttaler at skytebanens nåværende tomt vil bli et dedikert friområde om banen legges ned, tror jeg ikke at engang han selv tror på.
 9. colt1914

  Lyst på en Colt 1911??

  Jeg er veldig interesert i hvor du får 7,62x51 Norma jaktmatch til 3,25;).
 10. Dette våpenet er vel strengt tatt en pistol ikke en maskinpistol. Forøvrig så er den totalt ubrukelig til all form for seriøs skyting, men det er jo noe annet. Men det er nok mange som ser den som skummel og tøff pga. utseende.
 11. colt1914

  Skifte løp på Luger/P08

  Ifg. En meget god luger skytter med navn Erik H. Så ble det benyttet få MP-40 piper men mange suomi piper ved denne typen ombygging. Han selv hadde 1topp med MP-40 pipe og 6 stk. Mez suomi piper. Han påpekte aldrig noen variasjon i presisjon fra den ene eller andre.
 12. colt1914

  Politiets krav til ny sniper rifle

  NM 149 riflene har vel gjort nytten sin de. De fleste som uttaler seg om Forsvarets og Politiets utgave av disse har liten kunnskap om de. De fungerte helt fint til det de var tiltengt men de som ble behandlet som en AG-3 fikk ofte problemer.
 13. colt1914

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Mulig jeg ikke har fått med meg alt men om man sveiser fast et 5 skudds magasin i rifla, burde den da ikke fremdeles være innenfor? Da vil man jo måtte mate en og en patron gjennom glidekassa og ned i magasinet. Ettet en slik ombygging ville jo 200 str være et masseskytingsvåpen i sammenligning.
 14. colt1914

  NROF/dynamisk rifle.

  Om du sikter til mitt innlegg så svarte jeg forsåvidt det sammen men jeg sa også at rifler i 7,62x39 kan nå igjen benyttes til trening i NROF, men ikke erverves på bakgrunn av NROF medlemskap.
 15. colt1914

  Noen som har AR15 lower receivere på lager?

  https://www.2alfa.no/stag-arms-stripped-lower-receiver-ar-15.html Følg linken og bestill alt du ønsker, opp til 5 stk.
×