Jump to content

colt1914

Members
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

791 profile views
 1. colt1914

  Kongsberg Colt

  Hylsteret ser ut til å være krigsproduksjon og det har en høy verdi men er usikker på om magasinlommen er original eller ettermontert. Det finnes mange varianter av krigshylster men det har uansett høy verdi. Om pistolen har original nummerlik overflatebehandling og hylsteret er ok så bør du etter min mening betale ca. 15-20 000.- for denne, forutsatt at den er registrerbar. Hvor store utfordringer dere vil få med å få den registrert vil avhenge av hvor i landet dere holder til, og hvilken historie som kan graves frem.
 2. Kan noen anslå hva som er verdien på en slik eske som Vaquero har bilde av i første post. Esken skal visstnok være komplett med originalt innhold og veldig pen. Vil ikke lure selger men vil ikke betale mye over reel verdi.
 3. Det ble skudd 5 skudds serier og de ga stort sett 1,5cm. spredning med unntak av 2 serier der 1 skudd åpnet samlingen til 2-2.5cm. de 4 resterende lå innenfor 1.5cm. Men som jeg skrev så kan disse 2 avvikene muligens tilskrives skytteren jeg skal få sjekket opp hvilken Lot. blyfri dette var å legge inn i posten.
 4. De to som divergerte var ikke veldig ute og man kan ikke se bort fra at skytteren var grunnen.
 5. Mener å huske at det ble skutt 40 skudd med denne kombinasjonen og at det var 2 skudd divergerte denne dagen.
 6. Siden det diskuteres løp til Sauer 200 STR lurer jeg på hvem som produserer de beste pipene når man ser både på presisjon og slitestyrke.
 7. Er stort sett enig med deg men jeg har mange eksempler på at forsvarets blyfri 5,56 gir stort overtrykk i .223 våpen. Har sett hylser oh hetter komme ut hver for seg i AR rifler fra bushmaster - DPMS - Armalite og andre. Løse hetter samler seg opp i avtrekkermekanismen og skaper problemer. Det som er litt underlig er at dette kun hender med enkelte lotter 5,56 blyfri.
 8. colt1914

  BUL SAS

  Tusen takk for svarene gutter!
 9. colt1914

  BUL SAS

  Hva slags presisjon kan man forvente fra en BUL SAS kontra en tilsvarende modell fra STI? Noen med noen erfaringer de vil dele?
 10. Det hører med til denne historien at det fremdeles skytes store mengder konvesjonell bly ammo i forsvaret, både i 7,62 - 5,56 og i 9mm. Den blyfrie amunisjonen er og blir fremdeles et problembarn og burde vært et avsluttet kapittel.
 11. Det er veldig grei ammo til en veldig fod pris.
 12. Jaktdepotet var helt tomme for denne ammotypen, noen andre som har forslag
 13. Er det noen i riket som har billig ammo i dette kaliberet Pt. Gjerne surpluss med stålhylser.
 14. Har det vært noen krav om etterregistrering av piper, som man ervervet når de var i fritt salg?
 15. MR308 med blyfri ammo 100M 1,5cm. spredning, overasket alle på banen i dag.
×
×
 • Create New...