Jump to content

kruttlappen2

Members
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heisann Tommy,melder meg på F-tr 308 Geir Andersen SSK ,Hadde helt glemt dette.
 2. Gammel artikkel,men du skal være veldig forsiktig med å bruke noe annet en svartkrutt i originale våpen,jeg ville aldri prøvd noe så dumt engang. Og når det gjelder artikkelen som DoctoRoy linket til (bare skumlest av meg),er de våpnene han nevner der moderne våpen,og da gjerne med en helt annen stålkvalitet. Men skal du bruke noe annet enn svartkrutt (skrekk og gru ),så ville jeg brukt pyrodex.
 3. Stemmer,den fjæren,takk for tipset med å runde hjørnene. Fant forresten den fjæren av pianotråd du nevner i går på utube,men kan ikke finne den i Norge. Brownells Norge har den ,men må restnoteres,så får bestille der også. Synd de ikke har den her.
 4. Nei faktisk ikke,men tusen takk for link Men det blir nok ikke skyting i dag,da jeg tok frem revolveren viste det seg at fjæren til tønnestopperen var røket,så jeg må få en ny en først. Skal visst være en svakhet på 1873 cattleman fra Umberti har jeg lest.
 5. Heisann,noen som har en ladning til cowboy action skyting med 45lc og V320 krutt,kulen er 452/228 grain hjemmestopt. Tror jeg fant det, prøver meg rundt 5,8-6 grain.
 6. Du får lyddempere som tres inn på løpet og festes med settskruer.
 7. 50-100 meter vil jeg tro,med rette kuler,har skutt gode samlinger med mine Hatsan rifler på 50 meter.i min .177 går crosman 10,5gr.best,men dette må prøves.Forvrig så holder jeg meg mest på 20m+ ut kjøkkenvinduet.Kunne hatt lyst på Hercules riflen selv. Du bør prøve flere forskjellige kuler for å se hvilke som går best i din rifle,de kan være nokså kilne på hva som fungerer.
 8. Jeg har hatt ett,og vil si det er midt på treet.God presisjon,men stokken passet meg ikke samt at avtrekket ikke hadde noen særlige justeringsmuligheter og ikke var helt etter min smak. Den jeg hadde var i 4.5 Nå har jeg 3 pcp rifler,en Hatsan bt65 elite side bolt i 4,5.en Hatsan at44 tactical i 5.5 og en Hammerli Ar 20 FT. Er veldig fornøyd med alle sammen og bt 65'en er den jeg bruke mest,denne er i utgangspunktet alt for kraftig,men jeg har greid å få den ned til 290 m/s med regulator og nå er den god som gull,denne er veldig presis og har mye justeringsmuligheter både på avtrekk og stok
 9. Flott at det er oppe og går igjen,har savnet et norsk forum. Håper mange kommer til å bruke det.
 10. Takk til byraacraten,akkurat slik det skulle gjøres.Fikk endelig tid til å prøve det,lagde meg en liten trekile og dunket forsiktig til fjæren spratt ut.Lagde meg en føringspinne til å hjelpe og få inn den nye,enkelt og greit
 11. I bruksanvisningen står det at du skal presse spring guiden inn 5 mm og vri 90 grader. Dette er gjort men det er ikke noe spor som fjæren kan taes ut av og spring guiden har ingen flat kant slik at den kunne kommet ut av sporet den ligger i. Er dette forståelig? Tror det er en sen modell. Takk for svar.
 12. Holder på å skifte rekyl fjær på denne og sliter litt. Det som står i bruksanvisningen stemmer ikke helt . Er det noen som har gjort dette før og har noen tips.
 13. Hei,takk for svar,fant det her også. http://www.ebay.com/itm/Crosman-Deluxe- ... xydB1SinR9
×
×
 • Create New...