Jump to content

Wakdar

Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her er grep kjøpt på ebay fra thailand på min 686. Synes dette grepet er meget godt å holde i og kvaliteten er overraskende god. 👍
 2. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=s%26w+round+grip&_sacat=0&_sop=15
 3. Redding koster mer, har kun 7 stasjoner mot 8 som Lyman og på Lyman har man tennhetteisetter som man slipper å legge i en og en hette. Har Lyman sin selv og er meget fornøyd. Jeg bruker håndholdt tennhetteisetter istedenfor den som medfølger da det går kjappere.
 4. Jeg bruker en Lyman all American 8 presse for lading og ei Lyman Brass Smith C presse for å ta ut tennhetter og kalibrering av kuler. Bruker også Lee Precision dier til 38spl/357mag, 44spl/44mag og 45acp. Til 6.5x55 rifle bruker jeg Lyman diesett ettersom jeg kjøpte på salg. Har ingen som helst problemer med innjustering av diene til Lee. Uansett må man justere om man skal fra f.eks 38 til 357, bytte av kuleprofil etc. Lee diene justerer du på noen sekunder. Jeg setter i tennhettene for hånd, ikke på pressa ettersom jeg føler jeg har bedre kontroll på det. Og jeg lader ca 6000 skudd i året. Hos meg er det ikke å gjøre ting fortest mulig, men hobbyen med det også.
 5. Du har 1kg pakke på den første linken i posten jeg la inn. 😁
 6. https://www.gaute.no/ProductDetail/Sitronsyre_E330_1_kilo https://www.gaute.no/ProductDetail/Sitronsyre_E330_25_kg
 7. Treffer ikke kikkertmontasjen men ytterdel av kammer ser det ut som. 😒
 8. Noen som vet hva problemet kan være på en M65 sporter 6.5x55 når den ikke kaster ut hylsene skikkelig? Er mer som de detter ut. Ekstraktor er byttet uten stor forandring. Utstøterstift er rengjort og er hard å trykke inn, så ser ikke det kan være noe feil der.
 9. Jeg ville tatt en telefon til de. Behandlingstid i Agder pd er 7-9uker i følge nettsiden til politiet.
 10. Hei. Noen som vet hvordan man får ut ekstraktor for å bytte på Tikka M65 Sporter? LØST!
 11. Du får passe på da prisene er forventet å gå opp i pris en god del. Flere har allerede skrudd opp prisene noe. 😉👍🏻
 12. Her har dere fasit på deres spørsmål og svar. Dette finner dere om dere følger med litt på www.skyting.no
 13. NIF bruker begrepet organisert trening om all aktivitet i regi av klubb. Dette i motsetning til uorganisert aktivitet, for eksempel løkkefotball. En del skyttere og noen få klubber har definert egentrening på bane som unntatt fra bestemmelsene dersom dette skjer utenom de fastsatte treningstidene. Dette har ikke vært intensjonen. NSF følger Norges Idrettsforbund om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. Dessuten at forbudet gjelder all idrettsaktivitet inkludert egentrening på baner og åpne feltområder som tilhører NSF-klubber. Dette er igjen blitt utfordret siden det tidligere ble meldt at forbudet kun gjaldt «….på bane» og ikke i marka og/eller skogen. Igjen er intensjonen at det gjelder ALL SKYTEAKTIVITET på baner og åpne feltområder som tilhører NSF-klubber.
 14. Ringte min lokale Jaktia sjappe å de skulle undersøke med importør. 🤞
 15. Noen som vet om det er mulig å skaffe ekstraktor til Tikka M65 Sporter i 6.5x55? Eventuelt hvor?
×
×
 • Create New...