Jump to content

Wakdar

Members
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Regner med de er tomme. Ble solgt for 2270kr i dag.
 2. Intellidropperen var/er på tilbud hos Jakt & Friluft i dag til 2270kr.
 3. Du skal bruke 11.6 -17.2gr N110. Alt avhenger av hvilken kule du har og settedybden.
 4. Legg de på ett glass med automatgirolje (ATF).
 5. De hylsene til høyre er gamle Winchester Western hylser. I gamledager var ikke metallurgien så nøyaktig som i nyere tid. Der har du sikkert svaret du leter etter. 👍
 6. Jeg bruker så varmt vann jeg får fra springen å får gullende rene og blanke hylser. Hvorfor skal kaldt/lunkent vann være så mye bedre mener du?
 7. Wakdar

  Norma Oryx

  http://www.vapensmed.no/ammunisjon/ladekomponenter/kuler/kule-norma-9.3-/232gr-oryx
 8. Wakdar

  Norma Oryx

  Greit å opplyse om hvilken kulevekt du ser etter også.
 9. @NicknameDu kan bare skrive ut dette å fylle ut. Ellers har de det sikkert på politikammeret også ja. Det er alt du trenger.
 10. @aps Ja tilgangen på Lovex er ikke på topp nei. Forsto det sånn att de ikke skulle ta inn mer av det. Ikke vet jeg hvorfor.
 11. Lovex ladedata, i statene heter samme kruttet Shooters World. https://explosia.cz/app/uploads/2018/06/EXPLOSIA_reloading_2017_en.pdf https://shootersworldpowder.com/wp-content/uploads/shooters-world-manual.pdf
 12. @Sollie Fikk svar i dag att søknadene mine var godkjent i Trøndelag. Det tok 10,5uke fra de ble registrert inn. 😁
 13. Ikke noe kaliber som heter 38s. Så lenge du har søkt om 38 og spesifisert revolver og ikke pistol så er det bare å kjøpe en 38 special revolver. Men du kan ikke få kjøpt en 357 magnum som også skyter 38 special patroner.
 14. @Sollie Faktisk har de vært ganske så flinke med å oppdatere behandlingstidene sine. Det jeg fikk til svar i November var høyt antall søknader på våpen ettersom folk skal ha våpen oftere da enn på sommeren, hjemmekontor og fravær pga Covid-19 nå. Dette kommer fra saksbehandler Møllersen på våpenkontoret i Trøndelag.
×
×
 • Create New...