Jump to content

Wakdar

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gaute har 1kg poser og 25kg spann. https://www.gaute.no/product/sitronsyre
 2. VV N110 er ett extruded krutt, mulig du kunne fått mindre variasjon med Hodgdon H110 som er ett spherical krutt.
 3. Ja, er mye rot på sidene til Brownells for tiden. Går man inn på "krutt" så får du opp 39 typer. Men går du inn på "produsenter" og velger hvilken fabrikant du skal ha, så kommer det flere typer opp fra den fabrikanten. Veldig irriterende.
 4. Brownells har til 1600kr i hvertfall. https://www.brownells.no/Brass-Smith-Powder-Measure Ellers er det vell Ebay til 670kr + avgifter. Uansett billigere enn i Norge.
 5. Hvorfor skulle det ikke passe om det gamle 55 kruttmålet passer? Jeg har denne Lyman brass smith kruttmålet. Jeg syns det er ett meget godt kruttmål for "ball powder" i hvertfall som jeg bruker.
 6. Wakdar

  Nybegynner

  Om du er intressert i Beretta 92, så ligger det en Taurus PT99 9mm med kadett sett i 22lr ute på finn. Vet lite om disse, men prisen er jo hyggelig om du vil prøve og kansje selger igjen fordi du heller vil ha noe annet som passer din gren bedre. Men har du akkurat begynt med skyting og har flere måneder igjen før du kan søke om våpenløyve, så ville jeg prøvd det jeg har kunnet av andre i din klubb først. Enklere å finne noe du kan ha over lengre tid i hvertfall og som du blir fornøyd med. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=129348564
 7. Gammel tråd, men legger ut ett bilde fordi. 😋
 8. Hei. Lurer på om det tilfeldigvis er noen som skal ned til Hunters House i København å hente seg våpen i nærmeste fremtid? Skulle hatt ett par tennstifter til min Browning Buck Mark pre-2000, men med frakt og gebyr i nettbank er det ikke lønnsomt å bestille derifra å få sendt hit.
 9. Det skjer ikke der i gården uansett. 😁 Men ser hva du mener.
 10. Ser for meg att denne bare får ligge i en skuff uten att han tar kontakt med politiet for å prøve å få den registrert. Er jo en antikvitet som har gått i hvertfall 3 generasjoner å aldri vil bli skutt uansett. 😁
 11. Har en kompis som har arvet denne etter sin far, som igjen arvet den av sin far. Så opphav etc er ikke mulig å finne. Ikke stort av merking bortsett fra det som sees på bilder. Har funnet ut det må være en Belgisk s&w kopi fra ca 1893? Er det mulig å få registrert denne på noe vis tro?
 12. Kan ikke si de rillene på den åpne backstrappen i stålramma har så mye friksjon i forhold til treverk. Så det eneste er det lille ekstra utskjæringene til fingrene. Tror ikke det er det verste med slappe feltladninger. Da har treverket og nettskjæringa på siden mer enn nok hold. Hadde kansje vært litt værre med harde 357mag ladninger. Og for den prisforkskjellen hadde ikke jeg vært i tvil. Alltids noen som holder på med trearbeider som kan lage litt nettskjæring på fingergrep/backtrap for en brøkdel av hva Nill grepet koster mer enn kopien på ebay.
 13. https://www.ebay.com/itm/S-W-GRIPS-K-and-L-FRAME-HARDWOOD-FIT-FOR-SQUARE-BUTT-and-ROUND-BUTT-SMITH-WESSON/264216784712?hash=item3d848c2f48:g:IAIAAOSw~VBcTvZm Ser ut som ett "kopi" grep nesten. Litt forskjell vil det jo være, men til en mye rimeligere pris.
 14. Ikke peiling dessverre.
×
×
 • Create New...