Jump to content

Wakdar

Members
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du får passe på da prisene er forventet å gå opp i pris en god del. Flere har allerede skrudd opp prisene noe. 😉👍🏻
 2. Her har dere fasit på deres spørsmål og svar. Dette finner dere om dere følger med litt på www.skyting.no
 3. NIF bruker begrepet organisert trening om all aktivitet i regi av klubb. Dette i motsetning til uorganisert aktivitet, for eksempel løkkefotball. En del skyttere og noen få klubber har definert egentrening på bane som unntatt fra bestemmelsene dersom dette skjer utenom de fastsatte treningstidene. Dette har ikke vært intensjonen. NSF følger Norges Idrettsforbund om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. Dessuten at forbudet gjelder all idrettsaktivitet inkludert egentrening på baner og åpne feltområder som tilhører NSF-klubber. Dette er igjen blitt utfordret siden det tidligere ble meldt at forbudet kun gjaldt «….på bane» og ikke i marka og/eller skogen. Igjen er intensjonen at det gjelder ALL SKYTEAKTIVITET på baner og åpne feltområder som tilhører NSF-klubber.
 4. Ringte min lokale Jaktia sjappe å de skulle undersøke med importør. 🤞
 5. Noen som vet om det er mulig å skaffe ekstraktor til Tikka M65 Sporter i 6.5x55? Eventuelt hvor?
 6. Notes for 90514 Lee Precision 3 DIE SET 45COLT CARBIDE Lee Precision 3 DIE SET 45COLT CARBIDEThe .45 Colt die set can also load .454 Casull. To load .454 Casull, the 45 Colt expander die must be backed out approximately two turns to compensate for the difference in case length. Dette gjelder antageligvis også 4-die settet for 45 LC med factory crimp die.
 7. Det kunne jeg fortalt deg tidligere. Derfor vasker du som vanlig, men bare skyller de ferdig vaskede hylsene i vann med bilshampo med voks. 😋👍🏻
 8. Har brukt om hetter jeg har tatt ut uten problemer. Om du skal destruere de, så legger du de på ett glass med ATF (automatgirolje).
 9. Ett lite tips er å skylle hylsene i vann med bilshampo med voks i etter du har kjørt de i trommel med zalo og sitronsyre.😉
 10. Prøv å plukk opp telefonen å ring. Ikke alle har tid til å svare på 100 mailer per dag.
 11. Wakdar

  357 158g

  Jeg bruker 15.5gr N110 på mine pulverlakkerte blykuler RN og SWC i 158gr. Det er ikke en koseladning bare så det er sagt.
 12. De fleste bortsett fra S&B som jeg vet. Hadde noen S&B hylser. På de jeg hadde var hettelommene for trange å gadd ikke frese ut hettelomma på de. Ellers har jeg lada om Magtech, Federal, Remington, Norma, IMI, PMC, PPU, etc uten problemer.
 13. Ser ut som du har avtrekksstopp på revolveren? Er den tunet på noe som helst vis? For meg virker det som om hovedfjær ikke er sterk nok til å slå hardt nok til å tenne standardhetter (noen variabler finnes i produksjonen).
 14. Får du roe hjernen din bittelitt. Jeg VET att det har stått 6mnd på dette skjemaet jeg henviste til i Trøndelag i hvertfall rundt juletider i fjor, for da var jeg å henta dette papiret og søknader hos ett politikontor der da andre i klubben skulle søke om håndvåpen. Så det har vært endringer der i allefall det siste året.
 15. Det er mulig. Jeg henviste bare til det som står på Politiet sine sider som jeg la merke til selv i sommer..
×
×
 • Create New...