Jump to content

omeidesen

Members
 • Posts

  87
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

omeidesen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hei! Er det noen som kunne vært behjelpelig med en slik bladfjær (bilde vedlagt). Schou hadde ikke inne, og jeg har selvfølgelig rota bort min. Takk på forhånd.
 2. Noen som vet om dette er mulig? Skulle gjerne hatt noen ekstra klikk utover de 70 man maks får med BTF-tårn.
 3. Noen som har en brotsj til 17HMR, eller vet om noen som har?
 4. Hva tenker dere om dette? Da spesielt med tanke på slitestyrken på glideflatene, og ikke minst på om det vil være nok klaring mellom løp og baskyle.
 5. Noen som vet hvor jeg kan få tak i slike:
 6. Kan noen med QL sjekke noen ladninger med litt forskjellig krutt for meg. Tenker da spesielt på utgangshastighet, forbrenningsgrad, hylsefyll og trykk. Kaliber: 6XCBullet: 6mm 90 Grain Sierra Gameking FMJBTC.O.A.L.: 69,9mmFriflukt: 1mmNormahylser, 49,3gr H2OLøpsengde: 45cmSnurr: 1:8 Takk på forhånd Ole-Martin
 7. Noen som kan fortelle meg litt om denne hagla, hvem som har produsert den og sånn omtrentlig når de ble produsert for. Sånn jeg har forstått det, er det en relativt forseggjort Baikal. Stemmer dette?
 8. Fantastisk kaliber, men ugunstig når det kommer til mating tenker jeg. Har en Tikka T3 i MDT LSS-chassis. Kanskje det er enklere å modifisere de magasinene? 223 er òg et alternativ, men vil helst holde meg til ett sluttstykke, kjenner meg selg godt nok til at det blir bare rot.
 9. Har per dags dato en Tikka Super Varmint i 6,5x55 og tenker på å kjøpe meg en til pipe fra Lothar Walther til rypejakta. Men er usikker på hvilket kaliber jeg skal gå for. Vil ha en kort pipe under 50cm og med tynn profil. Har til nå fundert meg frem til enten 243, 6XC eller 22-250. der sistnevnte tror jeg kan bli litt hissig. Helst kunne jeg tenkt meg 6XC, men utvalget og prisen av ferdigladet ammunisjon er ikke til å skryte av, derimot er det mer å velge mellom i 243. Hva kan jeg forvente når det kommer til levetid på disse to kalibrene? Er det noe annet i 6-6,5mm som egner seg bedre til korte lø og med høvelig levetid? Ole-Martin
 10. Hei! Skulle vaske noen hylser idag, og i mangel på sitronsyre slengte jeg oppi en oppvasktablett sammen med en god dæsj Zalo oppi ultralydvaskeren. Og etter ca 10min da jeg skulle ta ut hylsene er de helt svarte?! Har det noen praktisk betydning?
 11. Noen som har noen data på disse to i 6,5x55? Lapua-hylse og Federal 210.
 12. http://www.finn.no/86109928
 13. Kapp og evt. strekk begge fjæra til de er slappe nok. Prøv i flere omganger, så slipper du og kjøpe nye hvis du kapper for mye! I riktig lengde og spenst vil de akkurat løfte opp patronen, uten å pælme de vekk.
 14. Vurderer å kjøpe Gopro til å filme jakta, både med hagle og rifle. Og så lurte jeg egentlig på hvilket av de mulige modellene som er mest hensiktsmessig til jakt? Da med tanke på batteritid, ekstra batteripakker og ikke minst kvalitet. Og har det seg slik at 3ern kan bruke ekstra store batteripakker?
×
×
 • Create New...