Jump to content

Telefonoperatør

Members
 • Posts

  1,307
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Telefonoperatør

 1. Trist med den fabrikken i Tyskland. Amerikansk produksjon ser ut til å være kvantitet over kvalitet. Hadde ikke kjøpt en P210 fra USA.
 2. Ser det er tilbud på CMMG .22lr kit til AR. Er det slik at disse vil bli regpliktige i nær fremtid?
 3. At gjeldende reguleringsplan, som skyte- og sprengningsfelt, er godt nok for eier, Asker kommune. At de er positive til å kunne begynne å skyte. Vi har en gyldig leieavtale. Vi hadde nettopp møte med saksbehandler i Asker, og idrettsrådet har vi også i ryggen. Det er flere som har fått med seg oppslagene i RHA, så "ryktet" er det som gjenspeiler over, men det er (heldigvis) ikke tilfellet. Liten lokalavis som lever av å egge opp til konflikt for å ha noe å trykke. Grunneier (motpart) har vært flink til å spille dem og påvirke opinionen. Kan forøvrig legge til at hun som er arving av gården, som eier områdene rundt, er Else Marie Rødby, politisk rådgiver for Sandra Borch og Ole André Myhrvold i Senterpartiet. Hun var også representant for SP i kommunestyret i gamle Hurum. Hun er, og har erklært seg inhabil når det har vært avstemninger, men det er klart hun har innflytelse likevel.
 4. Avisen trykker til før de sjekker fakta og faktiske forhold. Uten forøvrig å bruke tilsvarsretten. Rapporterte den til PFU, men det viser seg at de ikke er med der.
 5. Kontaktet Brownells i dag. De har nå fått med set at forskriften er utsatt, og at vi kan fortsette å handle magasiner, uppere og sluttstykker som før, frem til okt.1.
 6. Hmm. Kanskje det er lov å drømme om en Desert Tech MDR da...
 7. Vil sluttstykke/upper nå kreves serienummerert? Eller blir det vise våpenkort á la ammo?
 8. Naturvernerne i Hurum har vært rimelig på linje med skytterne. Værre med ubrukelige lokale byråkrater.
 9. https://lovdata.no/dokument/LTI/forskrift/2020-02-26-192
 10. Hurum Kommune er nå Asker kommune, og saken skal taes opp til ny behandling i ny kommune. Grunneierne rundt klarte å få stoppet forrige vedtak i nå ikke-eskisterende Hurum kommune like før nyttår. Nå er de lokale forholdene litt annerledes, og Asker har et mer fungerende og profesjonelt Idrettsråd som er støttende i saken. Undertegnede har tilfeldigvis fått plass i det samme idrettsrådet, og kan meddele at interessen er stor for et slikt anlegg. Det er ikke noe "dett var dett", er mer det at TingTarTid.
 11. https://www.youtube.com/watch?v=Ik-yt5lZEpc Redesignet avtrekk og forsterket i rammen.
 12. At Garand skal forsvinne igjen er jo en liten tragedie i seg selv. Hvor mange år ble det brukt på å få den på lista igjen?
 13. Skal vi ta en felles jakttur/padletur på Hornindalsvatnet folkens? Alle med Mini tar med denne, så ser vi hvor lenge vi klarer å holde oss flytende... Teoretisk skal Mini fortsatt kunne omsettes/registreres med Jaktfelt som ervervsgrunnlag. Altså ikke jakt, men konkurranse, dersom den blir overført til konkurranselista. Men jeg tviler på at dette skjer. Jeg håper folk på trass bare leverer inn løp og låskasse, og stripper den for alle andre deler.
 14. Kan noen skrive en oppsummering? Ble det sportsvåpengarderobe? Mini-14 forsvinner. AR og sportsvåpenlista består med de allerede etablerte karantenerutinene..? 8 jaktvåpen.
 15. Hva med en Ruger American i 7.62x39? Tar Mini30-magasiner også
 16. Har hatt gleden av å poffe litt med en tilsvarende L1A1 (regner med det er det det er) som avbildet over.
 17. Jeg siterer meg selv fra en annen tråd: Fordi jeg har lite å gjøre til tider så hørte jeg med NatDir om dette med termiske sikter. Fikk svar fra DirNat:
 18. Synes du gjorde en god figur Hassel. Og bra du fikk frem problemstillingen ved ombygging. Selv om det kanskje ikke hjelper.
 19. Det kan jeg også. De håper på april/mai, men det er forsiktig estimat.
 20. Jeg har en, og planlegger ikke å selge den. Tok noen pakker med 357 før den vekslet 38spc, men du kan glemme svakt ladet 38. STI er vel mer "halvfabrikata" sammenlignet med Les Baer og SVI, men vil tro du får mer presisjon og skyteglede pr krone med STI.
 21. En snub SP101, 10/22 Lite Takedown, 22/45 Lite Mk4, og denne står på ønskelista mi. Sammen med alt det andre jeg ikke har råd til. Kan se ut som om Ruger driver å legge om imaget sitt, i tråd med det Ei tohi skriver... RPR er såpass bra ut av esken at jeg setter en tier på at denne vil danke ut diverse CZer i salg. Men hvorfor 18 eller fler tommer løp på en 22lr? Hva er egentlig optimal løpslengde på .22?
 22. Jeg synes Hassel for en tid tilbake var sprøyte gal for å digge Ruger. Kjedelige saker tenkte jeg. Det er lov å innrømme feil her inne?
 23. http://www.thefirearmblog.com/blog/2017/12/30/ruger-precision-rimfire/ - Gøyal sak. Blir litt over 500 USD over dammen. Er i hvertfall fornøyd med storebror
 24. Lang pipe gjør ting enklere ja. Har D.Eagle med 6 og 10-tommers pipe. 10-tommeren plinger på gongen på 200m igjen og igjen. Med 6-tommeren er det ikke like lett. Får gjerne litt mer luft i baksiktet også.
×
×
 • Create New...