Jump to content

Joika

Members
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Der er vel såpass få igjen som avtjener verneplikten nå om dagen,at det anses vel ikke som noen trussel..
 2. Det må vel kunne karaktiseres som ufornuftig og lite hensiktsmessig bruk av STR-pipe,vel er de rimelig i innkjøp,men dette var nå vel drøyt. Korrekt avstraffelse er og blir pisk på pung med en hank med frossen uer..Bor man på innlandet kan vel kanskje stor abbor fungere som substitutt.. Hvis haill/fiskelykke er fraværende og fiskedisken/bilen etc. er tom,kan til nød fliset wire brukes. Tilbake til topic så er jo hagler uten drep en klassiker.
 3. Denne kan vel være aktuell : https://safebutikken.no/produkt/vapenskap/seifuva-sg-149d-fg-vapenskap
 4. Smule O.T, men ble såpass forfjamset over den siste der at jeg måtte guggle.. Å jaggu f..n : https://www.tacticalstore.se/se/art/511-tactical-tactical-duty-kilt-multicam.php
 5. Du har for dårlig fantasi. Hele poenget var jo den iboende frykten for at noe skal hende med sensorene i skiva,kombinert med centimeterstore hagl i krumbane. Forøvrig nevnte jeg ikke noe om 100 meter, hele kommentaren var ment som en fleip til posten et par hakk opp. Å jeg har dårlig tro på at tvilen hadde kommet meg tilgode, om jeg kom på banen å ba om å få ta noen testskudd på 30 meter.
 6. Hmmm, winchester model 1300 + par-tre esker buckshot + rein elektronikkskive = populær? Tror vel muligens skytterlagskara hadde fått apoplektisk anfall og permanent hikke.. P.s er medlem selv og er go to guy, hva angår metallarbeide for det lokale skytterlaget... Bare sånn før jeg blir lynsjet eller rullet i tjære og fjær,for å ha tenkt høyt og kommet med blasfemi...
 7. Synes vel kanskje denne påstanden var litt drøy : "Aeon fremstår i dag som en sterk konkurent til alle de kjente merkene som Honda Suzuki Yamaha og Kawasaki"
 8. Jeg synes nå mest synd på jenta,men hvis hun har ork og motivasjon til å fortsette etter å ha blitt utsatt for en nasjonal spissrotgang, av tvilsomme elementer fra ytre høyre,da er hun f**n meg tøffere enn de fleste. Når det gjelder pst/politiet så uttrykte de vel i sin tid bekymring for intopsveteraner, og media kalte dem for tikkende bomber. Så jeg har nå begynt å ta både det ene og andre jeg leser med en god klype salt.
 9. Temmelig malplassert handlekraft,man skal jo allerede ha aktverdig grunn for å gå med kniv på offentlig plass. Politiet må jo ha evig nok hjemmel til å hanke inn pøblene i eksisterende lovverk. Hvilken aktverdig grunn finnes det for å kuke rundt i hovedstaden,og forsåvidt de fleste andre stader,med en machete.. Er det rart politikerforakten er stadig økende...
 10. God service hos hausken er jo flott det,men det hjelper jo fint lite hvis gjengene på pipa er laget for å passe en spesifik demper/bøssing. Dvs ikke innenfor iso.
 11. Gjengene på pipa er nok tilpasset etter en demperbøssing,dvs de er ikke innenfor standard og over mål,så skal du bytte trenger du nok,i verste fall, å prøve en god del bøssinger før du finner en som passer. Det enkleste er å finne et gjengesnitt i 14x1 g4/6 og gå over gjengene på pipa. Bare å skru det på for hånd som en vanlig mutter,fungerer utmerket. Forøvrig står det litt om toleranser her :
 12. Hvis jeg nå først skal fornorske engelske ord, så gjør jeg som Hr.Varjata, og tar den helt ut og rett fram på min nordlandsdialekt : Ei dia,deinn dia,fleire die,de dien/dian,et diesætt,det diesætte,fleire diesætt,de diesættan Altså uttaler jeg det DI-E,DI-A,DI-ENN/DI-ANN Og siden vi er i dytten, så sier jeg BLASER,som laser med en b foran, ikke bleiser/blazer... Forøvrig så finnes det da fine daier på Norges vestkant
×
×
 • Create New...