Jump to content

FredrikW

Members
 • Content Count

  284
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

FredrikW last won the day on October 11 2017

FredrikW had the most liked content!

Community Reputation

79 Excellent

Recent Profile Visitors

925 profile views
 1. Hør med Oslo Skytesenter. De har i alle fall hatt BFR tidligere. Har noen som leievåpen også, tror jeg.
 2. Frykter at det er mye mer sannhet i disse sitatene enn vi kanskje tror og håper...
 3. Hva i all verden kan politiets motivasjon være for å foreslå dette? Utgjør denne type konkurranseskyting, utført av lovlydige våpeneiere, på noen måte et problem i Sverige? Hva ligger bak denne iveren etter å frata lovlydige mennesker hobbyen? Er de redde for at noen skal "klikke"? At våpen skal komme på avveie? At sivile skal bli for gode til å skyte? Vanskelig å forstå.
 4. Det var min første tanke også🙂
 5. Hvis den Hi-Tek coatingen er så safe at den er brukt innendørs i 20 år i Australia, så kunne jeg absolutt tenke meg å bytte fra bly til Hi-Tek coating ved all 105 swc-skyting.
 6. Symbolpolitikk kan de godt forby, disse politikerne som er så ivrige med å foreslå nye forbud hele jævla tiden.
 7. For å spare liv er kanskje ikke et forbud så lurt allikevel. For en sjelden gangs skyld noe fornuftig å lese i Dagbladet: La gjengene beholde machetene
 8. Min erfaring med 22LR tilsier at piper/rifler som går bra gir greie samlinger med det meste, mens mindre presise saker (10/22 og liknende) er mer kresne på ammunisjon og krever derfor mer prøving av diverse merker for å finne noe som går bra. Hadde en CZ452 med tung pipe (mulig den het "Varmint") som samlet uhyggelig bra med det meste av ammo, og med litt dyrere saker ble det hull i hull på 50 meter. Angrer på at jeg solgte den. "Måtte" jo bare ha en Mini-14.... Har nå en 10/22 Target som går greit med diverse Eley, men sprer som en hagle med billigere greier. Bildene under er 10 skudd på 50 meter med 10/22 Target (bortsett fra Eley Force som er 50 skudd). Den CZ'en jeg solgte samlet ikke så veeeeldig mye bedre med Eley-ammoen enn 10/22'en gjør, men med billig-ammoen hadde den samlet mye bedre.
 9. En SPAS-12 som har gått 400 skudd!?! Kjenner en som kjøpte en slik på 90-tallet. Den gikk sikkert 400 skudd den første uka😊
 10. Takk for info! Har ikke testa pulverkuler ennå, men hvis jeg allikevel må ha på maske under innendørsskyting er det heller ikke noe poeng å bytte fra bly.
 11. Denne hadde jeg dratt og hentet selv, hvis jeg hadde hatt plass i "garderoben": S&W 629 Stainless 8 3/8" Det er ikke noe problem å hente våpen i Danmark. Har gjort dette to ganger. Mail ned kopi av ID og kjøpetillatelse, så fikser de eksportpapirer og gir beskjed når dette er klart slik at du kan komme og hente revolveren. Norsk fortolling gikk på 1-2-3.
 12. De resultatene med CCI Std overrasker meg ikke. Når jeg skyter de i pistol hører og kjenner jeg jo ofte tydelig forskjell i smell og rekyl. Som oftest bare litt forskjell, men innimellom også slappe poff og problemer med veksling.
 13. Aha, så Svelgen har nytt navn! Jeg er ikke på Facebook etc, så jeg får jo ikke med meg noen ting. Takk!
 14. Det er jeg helt enig i. At jeg skrev "krympet forsiktig med en Lee taper die" er egentlig ikke helt sant. På belagte kuler uten rille bruker jeg taper'n kun til å legge inn "trompet-tuten" etter kulesetting. Syntes taper'n gjør det bedre en en die med rullekrymp. Er dette en produsent som selger kommersielt, eller en som kun selger til venner og kjente osv? Skulle gjerne hatt tilgang på pulverlakka til innendørs skyting.
 15. Softpoint = mantlet kule, selv om den mangler mantel i tuppen.
×
×
 • Create New...