Jump to content

Rambol72

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

561 profile views
 1. Hei igjen og takk for svar! Ja jeg så en slik video med den fremgangsmåten med tråd for å lage en oval form, nokså genialt egentlig. Jeg får teste ut dette og håpe at det blir en bever eller flere i år som jeg kan få testet ut dette på. Takk for at du påpeker at det ikke trenger å være helt perfekt, er pedanten i meg som jobber litt overtid noen ganger!
 2. Hei Har sett på litt filmer hvor man har flotte brett til å spenne opp beverskinnet på når man skal salte og skrape. Har tidligere bare spikret de opp på en plate, men synes de ser bedre ut når man får den flotte ovale formen. Er det noen som har en slags stensil eller vet hvor man kan kjøpe en slik at man kan merke plata og få perfekt oval form på skinnet? Ser at folk i USA og Canada får stensiler av pelshandlerne som de kan benytte når de behandler skinnene, feks en slik: https://www.fntpost.com/Products/Beaver+Board+Stencil+Pattern Bjørn
 3. Jeg handlet et par pakker hos G-sport i Storgata i Oslo for et par uker siden til den prisen.
 4. He He, artig beskrivelse. Nei, jeg føler at jeg har grei kinnkontakt og skyter ok med den andre kikkerten min, så jeg får skyte litt med denne før jeg bestemmer meg. Tusen takk for tips, har hørt andre skrytt av hans arbeid, så da blir det vel å ta kontakt med han dersom det blir behov for det.
 5. Ok, takk for bildet. Ser ut til å være ca samme høyde på den jeg kjøpte så da slår jeg til ro med det. Har vært inne på tanken å få meg justerbar kolbekam jeg også, men klarer aldri å somle meg til dette i tillegg til å måtte sende fra meg kolben en stund. Noen tips til flinke håndverkere i Oslo regionen som tar på seg den type arbeid som ikke bruker evigheter på å levere?
 6. Hei Har kjøpt dette siktet brukt på Finn.no og det fulgte med en skinnemontasje. Kan ikke se at Blaser navnet er preget i skinna så jeg tipper det kanskje er en skinne fra Gun Star e.l. Jeg har en Blaser R8 Success og synes montasjen blir litt høy. Mener jeg har lest at Blaser har skinnemontasje som både er høy og lav. Er det noen her inne som har denne kikkerten montert i lav blasermontasje som kunne ha postet bilde av hvordan dette ser ut?
 7. Rambol72

  Bæresele radio/gps

  Jeg har god erfaring med denne https://www.norsjoselen.se/butik/norsjoselen/
 8. Da har det endelig blitt en Blaser R8 Success for min del også etter å ha spart en god stund. Har vært på skytebanen et par ganger og er godt fornøyd. Gikk for 308 w, kjedelig for noen, helt topp for meg. Skal ha meg et 223 løp etterhvert også (dersom noen skulle ha et lite brukt løp liggende så si ifra, har godkjent søknad liggende). Forsøker å få til å være på skytebanen en gang pr uke og pleier å trene sittende skyting, men noen ganger er det ok å bare ligge og koseskyte også. Vurderer nå å kjøpe meg en tofot og trenger da erfaringer fra dere som har tofot på sin R8. Skal man gå for en Neopod, Javelin eller klinke til med Blaser sin flotte men nokså dyre løsning? Byr meg litt i mot å bore hull i rifla for å få montert Norma tofoten jeg har. Flott om noen kan begrunne hvorfor de gikk for den tofoten de gjorde. I tillegg vurderer jeg justerbar kolbekam da jeg synes jeg mangler litt anlegg. Ser det er flere som tilbyr dette, nærmeste er vel Magne Holmbro, men mange benytter også kolvkam.se. Ser for meg litt hassel dersom jeg skulle sende kolben til Sverige, noen som har erfaring med dette?
 9. Da har jeg kjøpt meg monofon med mulighet til å koble til teleslyngen. Glad og fornøyd da jeg fikk lyd i øreproppene, men så viser det seg at jeg ikke kan bruke mikrofonen, skikkelig irriterende. Kjøpte den på finn, så retur går heller ikke. Ser ut til at den ene pinnen som skal inn i radioen ikke har to svarte ringer slik den jeg har fra det andre settet mitt har - går ut i fra at det er dette som er årsaken til at jeg ikke får benyttet meg av monofonen. Legger ved noen bilder så kanskje noen kunne ha kommet med noen innspill. Det siste bildet viser en kobling som fulgte med settet jeg kjøpte først, hadde denne hatt hunn-kontakt i den ene enden så hadde det kanskje gått, men her blir det han mot han (på teleslyngen). Hadde nå trodd at jeg skulle kunne gå trådløs opp til ørene nå, men neida. Gode tips tas i mot med takk.
 10. Evt kan man få formstøpte propper til samme pris som det øverste settet - dersom man er medlem i NJFF. http://www.soundscope.no/
 11. Ja den har jeg også. Problemet er da at jeg benytter et ledningssett til Icom radioen med mikrofon osv som tar opp tilkoblingene på radioen. Vet ikke helt hvor jeg skal få koblet den 3,5 mm jack'en. Benytter du deg kun av teleslyngen og har egen ledning for mikrofonen? Ble dårlig forklart dette, vet ikke om du skjønte hva jeg mener. Er veldig interessert i hvordan du kobler til dette.
 12. Litt gammel tråd, men hvilken teleslynge benytter dere? Har en Icom prohunt advanced og propper fra Starkey og skulle gjerne hatt trådløs forbindelse til proppene.
 13. Og da gikk den siste ut fra biltema Alnabru ut døra (ihvertfall den siste som lå ute i butikken). Virker helt ok denne, og til den prisen var nok dette et godt kjøp.
 14. Etter det jeg har forstått slipper man lufttank med 601 modellen ved at man lader luft når man lukker armen, mulig jeg har misforstått? Skyter links og han hadde en 601 i links, vet ikke om det er lenge mellom hver gang det dukker opp en slik i 300 modellen.. Får kanskje sende han en epost og høre, samt hvor mye han tar i frakt, lå litt langt inn i Sverige til at jeg gidder å ta kjøreturen.
 15. Ser ar det ligger noen Feinwerkbau til salgs på www.blocket.se. Er det noen som vet om 601 er et ok valg istedetfor 300 modellen? 601 er vel fjærløs kontra 300 som har fjær eller er jeg på jordet nå? Disse går vel greit å få sendt pr post fra Sverige kanskje, eller kan det være problematisk selv om jeg velger 4,5 mm?
×
×
 • Create New...