Jump to content

Rambol72

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

460 profile views
 1. Da har det endelig blitt en Blaser R8 Success for min del også etter å ha spart en god stund. Har vært på skytebanen et par ganger og er godt fornøyd. Gikk for 308 w, kjedelig for noen, helt topp for meg. Skal ha meg et 223 løp etterhvert også (dersom noen skulle ha et lite brukt løp liggende så si ifra, har godkjent søknad liggende). Forsøker å få til å være på skytebanen en gang pr uke og pleier å trene sittende skyting, men noen ganger er det ok å bare ligge og koseskyte også. Vurderer nå å kjøpe meg en tofot og trenger da erfaringer fra dere som har tofot på sin R8. Skal man gå for en Neopod, Javelin eller klinke til med Blaser sin flotte men nokså dyre løsning? Byr meg litt i mot å bore hull i rifla for å få montert Norma tofoten jeg har. Flott om noen kan begrunne hvorfor de gikk for den tofoten de gjorde. I tillegg vurderer jeg justerbar kolbekam da jeg synes jeg mangler litt anlegg. Ser det er flere som tilbyr dette, nærmeste er vel Magne Holmbro, men mange benytter også kolvkam.se. Ser for meg litt hassel dersom jeg skulle sende kolben til Sverige, noen som har erfaring med dette?
 2. Da har jeg kjøpt meg monofon med mulighet til å koble til teleslyngen. Glad og fornøyd da jeg fikk lyd i øreproppene, men så viser det seg at jeg ikke kan bruke mikrofonen, skikkelig irriterende. Kjøpte den på finn, så retur går heller ikke. Ser ut til at den ene pinnen som skal inn i radioen ikke har to svarte ringer slik den jeg har fra det andre settet mitt har - går ut i fra at det er dette som er årsaken til at jeg ikke får benyttet meg av monofonen. Legger ved noen bilder så kanskje noen kunne ha kommet med noen innspill. Det siste bildet viser en kobling som fulgte med settet jeg kjøpte først, hadde denne hatt hunn-kontakt i den ene enden så hadde det kanskje gått, men her blir det han mot han (på teleslyngen). Hadde nå trodd at jeg skulle kunne gå trådløs opp til ørene nå, men neida. Gode tips tas i mot med takk.
 3. Evt kan man få formstøpte propper til samme pris som det øverste settet - dersom man er medlem i NJFF. http://www.soundscope.no/
 4. Ja den har jeg også. Problemet er da at jeg benytter et ledningssett til Icom radioen med mikrofon osv som tar opp tilkoblingene på radioen. Vet ikke helt hvor jeg skal få koblet den 3,5 mm jack'en. Benytter du deg kun av teleslyngen og har egen ledning for mikrofonen? Ble dårlig forklart dette, vet ikke om du skjønte hva jeg mener. Er veldig interessert i hvordan du kobler til dette.
 5. Litt gammel tråd, men hvilken teleslynge benytter dere? Har en Icom prohunt advanced og propper fra Starkey og skulle gjerne hatt trådløs forbindelse til proppene.
 6. Og da gikk den siste ut fra biltema Alnabru ut døra (ihvertfall den siste som lå ute i butikken). Virker helt ok denne, og til den prisen var nok dette et godt kjøp.
 7. Etter det jeg har forstått slipper man lufttank med 601 modellen ved at man lader luft når man lukker armen, mulig jeg har misforstått? Skyter links og han hadde en 601 i links, vet ikke om det er lenge mellom hver gang det dukker opp en slik i 300 modellen.. Får kanskje sende han en epost og høre, samt hvor mye han tar i frakt, lå litt langt inn i Sverige til at jeg gidder å ta kjøreturen.
 8. Ser ar det ligger noen Feinwerkbau til salgs på www.blocket.se. Er det noen som vet om 601 er et ok valg istedetfor 300 modellen? 601 er vel fjærløs kontra 300 som har fjær eller er jeg på jordet nå? Disse går vel greit å få sendt pr post fra Sverige kanskje, eller kan det være problematisk selv om jeg velger 4,5 mm?
 9. Rambol72

  Hw 97K Links

  Hei. Har lyst til å bli en bedre rifleskytter og har hørt det kan være greit å øve med luftgevær. Har en cz452 som jeg godt kunne ha øvd med, men synes det blir litt voldsomt å øve med denne midt i Oslo, kunne ha dratt på diverse baner men det er litt enklere å stikke ned i garasjen dersom det holder med 6-7 meter med "bane". Skyter links og kunne tenke meg ovennevnte rifle i links, noen som vet om det lar seg gjøre?
 10. Ingen som har de samme proppene som benytter blåtann mot radioen? Sent from my iPad using Tapatalk
 11. Hei Har kjøpt meg Starkey sine jaktpropper og ønsker å koble disse trådløst til jaktradioen. Teleslyngen som fulgte med passer ikke til koblingen til jaktradioen da det ble 3,5 mm jack mot 3,5 mm jack. Løste dette med hun/hun kobling men lyden ble veldig dårlig. I og med at radioen har blåtann kunne jeg tenke meg en teleslynge med blåtann slik at dette blir et trådløst system. Er det noen som har samme radio og propper som har en løsning på dette? Hadde vært fint om det kunne linkes til produkter som fungerer, ikke produkter som "bør fungere". På forhånd takk for hjelpen. Sent from my iPad using Tapatalk
 12. Kjøpte akkurat Härkila Vector dressen. Ikke fått testet den på tur enda, men den virker veldig ok. Brukås sport solgte jakka for kr 2.800 og Felleskjøpet solgte buksa for kr 1.299,- så da var det ikke så mye å lure på. Jeg er godt isolert fra naturens side, så dressen blir nok for varm nå, men kommer til å bruke den utover høsten og tidlig vår. Sent from my iPad using Tapatalk
 13. Interessant. Plasti Dip er vel en slags gummi coating som man kan spraye på. Ser at de skriver på sine nettsider at dette kan fjernes dersom man ikke blir fornøyd med resultatet, er dette også tilfelle når man har brukt det på skumgummi? Blir skumgummien hard når man sprayer den med denne sprayen, eller blir resultatet gummiert skumgummi? Beklager dumme spørsmål men jeg har aldri brukt Plasti Dip. En annen sak. Disse innleggene er nokså dyre dersom man ønsker flere kombinasjoner av våpen i kassa, er det noen som har funnet lik skumgummi andre steder til en billigere penge? Sent from my iPad using Tapatalk
 14. Ingen som har kjøpt demperen fra jaktdepotet? Sent from my iPad using Tapatalk
 15. Noen som har synspunkter på demperen fra Jaktdepotet. Prisen er vel også overkommelig. Er det bare løp og kjøp? Dette er det som fremgår av annonsen: Jakt 228 Spesial leveres med JD 228 innmat for å tåle mer skyting og JD224 ytterrør for å spare litt vekt. Ytterrøret er hardeloksert for å tåle maksimalt med juling på tross at det tynne Jaktrøret. JD228 Spesial er en mellomting mellom en JD228 og en JD224 der vi mener å ha plukket det beste fra begge modeller og optimalisert parameterne. At prisen er en vinner er selvfølgelig heller ingen bakdel. Sent from my iPad using Tapatalk
×
×
 • Create New...