Jump to content

Tompengpung

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tompengpung's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Reacting Well Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • Collaborator

Recent Badges

2

Reputation

  1. Samme hensikt som de som legger ut melding på facebooksider der de klager på strømprisen. Det er jo et diskusjonsforum der jeg laget en tråd for å få igang en diskusjon rundt emnet. Høre hva andre har opplevd og tidligere erfaringer med lignende saker. At jeg ikke ønsker å gi deg adressen og fg-nummeret mitt får du nesten tåle.
  2. Veldig synd at politiet skal være såpass enkle. De er jo for dumme til å ta folk som er ordentlige kriminelle, så da skal de tøffe seg mot vanlige folk. Er jo ikke vanskelig å møte opp på døren til hyggelige skatteytere som åpner døren når de ringer på. Fint å få fanget skikkelige folk før lunch slik så de rekker ned på kammeret igjen til wienerbrød og sur kaffe.
  3. Hei, Sølvrev. Saken skjedde på mandag og er fortsatt under etterforskning av politiet. Dette er mye av grunnen til at jeg holder tilbake detaljer om hendelsen. Politiet er dum, men ikke så dum at de ikke kan sveipe innom kammeret sin seksjon for lover og regler. Velger derfor å si minst mulig akkurat nå. Skjønner jo da at det blir vanskelig for folk her inne å gjøre seg opp en mening og komme med gode råd når jeg holder tilbake informasjon. Jeg er jo hverken flau eller ønsker å tilbakeholde informasjon for lesernes fornøyelse her på forumet. Utfyllende historie kommer når saken er endelog rammet. Men akkurat nå ser jeg ikke at saken min blir noe styrket om jeg legger ut i det lange og brede på et internettforum.
  4. Er alltid vanskelig å sitte i saksa og samtidig hevde at jeg er en fin fyr. Er jo sannsynlighetsovervekt at jeg er en "luring" siden jeg klarer å få politiet på døren uanmeldt. Men nå har det seg slik da at jeg ble rett og slett besøkt på et forferdelig dårlig tidspunkt. Faktisk et så dårlig tidspunkt som overhodet mulig. Dette kombinert med at dette var et "hail mary" besøk av politiet gjør jo at de smiler fra øre til øre. Dagen i dag har gått til å summe seg og samle litt tråder. Min kone er advokat (dessverre ikke strafferett) og har et bredt nettverk. I dag har hun samlet litt tjenester og trukket i litt tråder, hvor jeg har fått en "finger i været" av flere meget dyktige advokater. Alle sier at dette ser veldig dårlig ut. Såpass dårlig at noe advokathjelp er fånyttes og at inndragelse er nesten garantert. Det alle derimot sier er at dette er noe av det verste overtrampet når det kommer til pågripelse og ransakelse de har hørt om. Det er så syltynt. Så mager trøst er at jeg kommer til å flekse mine økonomiske muskler og forfølge dette overgrepet juridisk.. men det skaffer meg nok ikke våpentillatelsen tilbake. Jeg går fort videre i livet og det har sunket inn nå at jeg blir våpenløs, så da er det nytt emne og nytt spørsmål: Hvordan i alle dager får jeg jaktet nå? Og er det noen her som vet hvor lenge jeg må vente før jeg kan forsøke meg på en ny våpensøknad? Og er de noen som vet hva som skjer med våpna mine? Går ut fra jeg får mulighet til å selge de?
  5. Telefon til politiet ble tatt rundt lunchtider. De svarte kort og greit "De likte ikke hvordan jeg oppbevarte våpna. De kommer til å legge be om inndragelse av våpen". Mer enn det trenger jeg egentlig ikke å vite. Enhver skjønner at da er løpet kjørt.
  6. Kostnader ifm advokat er intet problem.. DET skal familiemedlemmet som har ført meg opp i dette uføret få betale.
  7. Dyr advokat er hyret. Så får vi se. Dessverre så bruker jeg å ha en rimelig god hunch på slike ting. Magefølelsen min sier at det går til helvete.. Dessverre. Du snakker om dårlig stemning.
  8. Er våpenskapet åpent så er jo per deff alle våpen utenfor, med sluttstykke i. Så ja. 7 våpen og halleluja. Men jeg var jo hjemme.
  9. Jeg vet ihvertfall at i USA så har de noe som heter fruit of the poisonous tree, som sier at bevis som er innhentet på slikt grunnlag som dette her ikke kan brukes som bevis.. De var jo ikke hos meg for å sjekke våpenskap eller mitt våpenhold.
  10. Da har det mest utrolige skjedd. Politiet har vært på døren og inndratt alt jeg har av våpen. Det som gjør saken ekstra "fiffig" er at politiet var ikke på døren for å føre tilsyn til våpenholdet mitt, ei heller noen mistanke om at jeg har gjort dumme ting med våpen i hende. De var faktisk på besøk hos meg ved en feil (det sier vel alle som er skyldig, hehe). Politiet har i ettertid sagt at jeg ble nevnt i en annen straffesak der et familiemedlem av meg hadde gjort noe dumt. Som et ledd i denne etterforskningen så måtte de ransake hjemme hos meg. Under ransakelsen så fant de jo mine, lovlig ervervede våpen, men såklart oppbevart utenfor våpenskap (idioti fra min side). Så de tok med seg rubbel og bit og dro ned på stasjonen med alt. Jeg tenkte at det vanket sikkert en smekk på lanken og en bot, men nå har jeg vært i kontakt med en etterforsker og de sier de kommer til å inndra alle våpen.... Så det at politiet var hos meg, ved en feil, på feil grunnlag og utførte en syltynn ransakelse fordi et familiemedlem av meg har vært dum.. Gjør nå at jeg står i fare for å miste all våpentillatelse. Skulle nesten ikke tro at det var sant. At noe slik kunne skje i Norge. Det er jo nesten et overgrep. Og før jeg får dømmende pekefinger så husk at jeg er akkurat som deg. En vanlig edruelig jeger uten rulleblad som har gjort alt etter boken. Tilfeldigvis nå midt i jaktsesongen så sto våpenskapet mitt ulåst når politiet kom på døren fordi noe et familiemedlem har gjort. Hva skal man si til slikt? Hvordan kan jeg beskytte meg mot noe slikt? Hva i huleste helvete skal jeg gjøre nå?
×
×
  • Create New...