Jump to content

MFA

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About MFA

  • Birthday December 4

MFA's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Godt mulig. Ser at tabellen til Vihtavuori oppgir 20.5–23.1 grs N130 for en 60 grs Hornady HP (som riktignok ikke er helt det samme som Nosler Partition). Tror jeg snart må investere i QuickLoad
  2. Dersom du skrur den ut står det skrevet på hva slags det er.
  3. MFA

    "Sproing-å-faen"

    Originalsperra til Rem 870 er vel for kort? (Ihvertfall er min det)
  4. Hva er genialt med den hylsetrimmeren? Ifht f.eks. RCBS Trim Pro?
  5. Og for å spikke videre på flisene: Tommelgrepet på sluttstykkeholderen er vel også spesielt for AG3 ifht G3A3.
  6. MFA

    Endeløs pussing

    Greenbore #2: 6 deler 10% salmiakk-løsning 3 deler 10% hornsalt-løsning (10g hornsalt løst i 1dl vann) 1 del Zalo
  7. Våpenforskriften §7 har som utgangspunkt at halvauto er forbudt. Og delegerer myndighet til PD slik at disse kan godkjenne enkelte halvautomatiske våpen. Dvs. at PD gjør jobben de er satt til, selv om du ikke liker det. Ifølge info fra PD vil de ta dette opp i Våpenlovutvalget som skal komme med sitt forslag om en drøy uke.
  8. http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks ... 199623.ece" target="_blank
  9. MFA

    leoupold qr hjelp

    Du har montert ringene rett vei? Dvs at hakkene vender bakover? Og basene er montert med hendelen på venstre side?
  10. Men hvorfor valgte du X-bolt framfor T3 eller Howa? Blir litt døvt når man anbefaler noe bare fordi man selv har det
  11. Har myst litt på ymse ladetabeller uten helt å bli enig med meg selv... Høres 21-23 grs N130 bak 60 grs Nosler Partition (spitzer) fornuftig ut?
  12. En annen typo i Lapua/Vihtavuori ladedata, denne gangen for .223 Rem: Data for 3,9 g/55 grs Hornady FMJBT er sannsynligvis egentlig for 60 grs (som er 3,9 g). Jeg trodde det var jeg som var blitt smårar da jeg ikke fikk dataene til å stemme i det hele tatt da jeg sammenliknet ulike tabeller
  13. Er det noen som vet hvilke komponenter som brukes i denne ammoen? Skjøt 30 Norma Jaktmatch .223 Rem. igår i en Tikka T3 Lite. 10 tennhetter punkterte. 5 andre hetter fikk krater. De 15 siste så normale ut. Fra enkelte av skuddene kom det mye kruttrøyk, har ikke sett så mye røyk siden M109-dagene Samlingene minnet egentlig også om M109 (selv om akkurat det kan være skytterens feil). Jeg kjøpte denne ammoen egentlig for hylsene sin del, men det blir ihvertfall absolutt siste gangen. Jeg trodde Norma var kvalitet, men nå nesten gruer jeg meg for å skyte resten av ammoen.
  14. Jeg sjekket med RCBS, og de sa (kanskje ikke så overraskende) at en hvilkensomhelst stang som ikke er av metall burde virke. Det som hadde vært perfekt var om innsiden til lokket til tennhettevenderen hadde hatt etpar knotter på størrelsen med en tennhette.
  15. Et lite spørsmål om dette aluminiumsrøret: Når man fyller røret blir alltid siste tennhette sittende igjen i plastenden. Hvordan får man den ned? Man kan jo selvsagt la den sitte til neste gang man lader, men jeg fortrekker at ladeutstyret er tomt etter lading. Til nå har jeg brukt ca omtrent hva som helst som jeg har hatt i nærheten når behovet melder seg. Inkludert en brukt tennhette, spiker, kule og kniv. Men hva er egentlig anbefalt verktøy?
×
×
  • Create New...