Jump to content

OIH

Members
 • Content Count

  1,851
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fungerer fortsatt etter noen hundre skudd. Ser at jeg har i overkant mye dingser.
 2. Frest bort mer gods. Kritisk med den vesle firkanten mellom de tre hullene. Her buttet nemlig håndtaket i mot: Montert og nå virket det. Kan lade igjen, men må ha søppelbøtte under siden hettene nå bare detter ut under pressa.
 3. Trodde jeg var ferdig: Montert på presse: Men f..n?? Kulene blir ikke satt dypt nok:
 4. Øyebolten hadde rett diameter på hullet, enklere sånn: Her synes hullet til øyebolten: Montert, bolt saget til korrekt lengde, samt originalbeslag:
 5. Jeg har en Dillon Square Deal. Den nye ladebenken har så tjukk benkplate (120mm) at SD'n ikke uten videre lar seg montere. Oppsamlerpatenten for tennhetter måtte gjøres om. Første iterasjon, hullene er ganske riktige, men jeg mangler fortsatt hull for kruttmålreturstanga:
 6. Blir kanskje i lengste laget til grov: https://historical.ha.com/itm/handguns/semiautomatic-pistol/-amt-automag-iii-semi-automatic-pistol/a/6072-32223.s
 7. Kanskje i spesialpistol? https://www.genitron.com/Handgun/AMT/Pistol/Automag-II/22-Mag-WMR)/Variant-3
 8. Så skrudde jeg fast pressene i tillegg fant jeg mutre til skinnene i en skuff, fint etter å ha bestilt 50 stk fra Kina, demens suger...
 9. Reduserte bredden fra 20cm til 18cm,og rundet hjørnene. Deretter merket jeg hvor hullene til pressen skulle være og boret 3mm pilothull. Jeg brukte Forstner-bor til å forsenke islagsmutrene slik at de ikke stakk ut under. Så boret jeg hullene 1mm større enn boltene som forankrer pressen i platen (7mm for M6 til Square Deal'n og 9mm for M8 til Lee Turret'n). For å gjøre plass til islagsmutrenes kon, boret jeg inn 5mm fra undersiden med 10mm bor for M8 og 8mm bor for M6. Islagsmutrene entret fint og flukter fint med undersiden av platene.
 10. Disse funker ihvertfall, men trenger litt flere enn 2:
 11. 4 stk 22x20cm plater av bjørkefiner. Sagd ut av en transportkasse jeg fant i trevirkekonteineren på jobb:
×
×
 • Create New...