Jump to content

kjottkake1

Members
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Denne skulle selvsagt i revejakta 2016/17 men det går vel
 2. Har det noe for seg å lokke nå midt på dagen, eller bør jeg vente?
 3. Det jeg lærte da jeg tok jegerprøven for 4 år siden(fortsatt relativt friskt i minne) er at men ikke har lov til å være borti motordrevet kjøretøy når man jakter. Altså heller ikke anlegg for børsa. Sitt gjerne ved siden av, og bruk den som skjul (???dette vet jeg ikke???), men ikke være i kontakt med kjøretøyet. enten det er bil, traktor, bobil eller fly.
 4. jeg går ut i 3-tiden. regner med at jeg er på post ca. klokken 4. da har de dyra som har hørt meg roet seg, og nye rekker å komme inn før lyset kommer-
 5. Forberedelsene er gjort, rifla er skutt inn og sekken er pakket! Om noen timer bærer det ut i skogen for siste rekognosering og bestemme søndagens post. Har to bukker på kvota, og vet om 3 bukker i området som jeg med mitt svært utrente øye vurderer til bronse/sølv. Lover godt og gleder meg som en unge på julaften! Blir også spennende å teste den nye Zeissen. Har levd på en gammal haug bestefar kjøpte på 70-tallet. gjorde jobben, helt til den takket for seg den dagen jeg skulle skyte opp...( ) Før jordene er tresket skal jeg prøve meg på smygjakt for første gang, og må si at jeg er nervøs for det. Jeg sliter med å bevege meg stille nok rundt i huset når resten av familien har lagt seg, så vi får se! Blir nok noen bilder!
 6. Nå blir jo dette rett under 20% hvis det går som det skal. Bare venter foreløpig så får vi se
 7. takk for svar folkens, men har enda ikke fått forklaring på sursmaken. er dette normalt?
 8. Oppdaget nå, ved en SG-måling at det smakte surt som pokkern. Dette kan jeg ikke tenke meg er riktig. Har jeg gjort noe galt?
 9. Jeg har litt mjød som står og putrer. har stått i ca en uke nå. Jeg syntes det begynner å bli litt lengre mellom hver boble i låsen og lurer på når det er på tide å tilsette smak. Har tenkt å ha solbær i halvparten, og resten naturell. Og hva skal gjøres etter smaken er tilsatt? Oppskriften jeg brukte er god helt til gjæringen. derifra er den svært mangelfull. Alt av tips mottas med stor takk! mvh en fersk hjemmebrygger
 10. .30-06 funker på alt! Blir ikke de flotteste skinnene, men han blir liggende..
 11. Jeg hadde absolutt ikke sagt nei! Jeg er en fersk jeger, og trenger nettopp en kombi, men pengene strekker ikke til! Ypperlig kaliber på rifleløpet var det og! Jeg har allerede en gås på samvittigheten, denne skutt med beinet i gips ifjor sommer, og det ga mersmak, men det er et stort problem å komme på halgeholde, derfor vil kombien passe bra Uansett om jeg blir vinneren eller ei, så er dette et flott tiltak, og fortjener en real applaus!
 12. 100% Nå skal det sies at jeg har prøvd bare en gang, og da smalt det og!
 13. Her melder jeg meg på! Når elgjakta er over, bærer det ut i skogen for å prøve seg på skogens prins! Det er vel rundt 20 rådyr i området som "bor" i myra ratt ved huset, og de har jeg på skuddhold hver kveld, så det kan vel nesten ikke kalles jakt...
 14. http://w2.brreg.no/kunngjoring/hent_en. ... =993766097 ABC fritid er konkurs, men tar fortsatt imot betalinger på nett! Vær forsiktige folkens!
×
×
 • Create New...