Jump to content

kjottkake1

Members
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Holmestrand, Eplerød SKytebane Senior: 100,- for alt. Medlem: 80,- for alt. Junior: 60,- for alt. Vet ikke hvor mye det er bare for duer.
 2. Bare en, men allikevel godkjent tror jeg.Jeg begynte å snakke om jakt med en kar i klassen. Han begynte å bli interessert i å ta jegerprøven, og besto den med glans i januar. Nå er han stolt eier av to hagler, og snart kommer en rifle i hus. Nå er det han som drar med meg på jakt. Jeg hadde ikke i mine villeste fantasier trodd at noen kan bli mer jaktivrig enn meg, men der tok jeg tydeligvis gruelig feil. Han her brukeren Pellefaen, her inne. Jeg dro han også med på pistolbanen en dag for litt siden, og han er fullstendig bitt av basillen. Akkurat der skal det mye til å bli mer sk®ytegal e
 3. kjottkake1

  Lanber

  Det er ikke Baron ihvertfall. Den ligner ikke på noen bilder.
 4. kjottkake1

  Lanber

  Jeg har ikke erfaring med akkurat den modellen, men jeg har god erfaring med Lanber Gyttorp. Det er fantastiske hagler! Eneste minus på min, er at den er litt tung.
 5. Hva vil dere anbefale, Tikka T3 lite i .223, eller 6,5x55? Vil bli brukt til revejakt og rådyrjakt. Jeg har allerede en .30-06.
 6. Jaså, har du lov til det da? hvis han har med en voksen så har han det
×
×
 • Create New...