Jump to content

tailgunner

Members
 • Content Count

  1,341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tailgunner last won the day on October 10 2018

tailgunner had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

Recent Profile Visitors

415 profile views
 1. Det ligger litt penger i å få den pen og da er ikke en gammel mauser så attraktiv. Jeg kjøpte selv en penere Oberndorfer for lommerusk hos en forhandler.
 2. tailgunner

  Speking

  Nix. Varmrøykingen har drept det som skal være i kjøttet for at spekeprosessen skal kunne starte
 3. Makes a mess with the rabbit but if you place the bullet high and away from the back and tigh you only loose the meat on the front entrance. The goose looks whole when you pick it up. If you open up the entrance hole you will find a 2 inch crater a couple of cm inside. Thats my experience but I have 2 friends also using v-max bacause of the effect. No more chasing goose that flew 50-100 meters before dying.
 4. I’ve used 40 grs v-Max in 1100 ms for goose and hare. Works really goood if you place the bullet behind the filets of the goose and straight on the hare. The bullet expands rapidly without destroying the meat. It just «disapeares» inside the target. I will continue to use is for goose bacause of the fear of ricochets.
 5. Jeg hadde tenkt å foreslå nettopp global og mac. Det er er greit steg videre uten at det blir for dyrt. Jeg har selv brukt den samme mac'en i 13 år og den holder veldig godt. Min er en 20 cm kokkekniv. Skaftet på mac'en passer meg bedre enn globals siden jeg har store hender og liker å holde langt frem. Edit: 13 år som Kokk/stuert. Fått mye juling altså.
 6. Så lenge jeg kan ringe med den gamle mobilen min så er jeg berget i skauen. «og da blir 3G-telefonen min ubrukelig? Nei, du vil fortsatt kunne ringe med en 3G-telefon. Men samtalen vil da gå over det gamle 2G-nettet, som ikke overfører data eller støtter HD Voice. Det betyr mer støyete og mindre stabile samtaler. Du vil heller ikke kunne koble deg på internett med en mobil som kun støtter 3G etter stengingen i 2020.»
 7. Sikker på det? Fant bare auksjoner ned i den prisen. Ikke det at jeg synes 160kr fastpris med frakt er dyrt, men 82kr er bedre😊
 8. Jeg jakter og fisker på sørsiden av Harstad og et stykke inn i Kvæfjord. Jeg jakter med hund etter rype og orrfugl. Siden jeg jobber på havet så jakter jeg mest i ukedagene og bruker helgene på familie. Har hatt gleden av å jakte med en del nye jegere som har fått skutt sine første fugl for hundene mine. Om det er noen i startgropa som trenger litt veiledning i fjellet og har lyst til å gå med en lokalkjent så er det bare å ta kontakt.
 9. Beklager! Jeg vet akkurat hva du mener☺️ 22 PPC har jeg funnet enkel å lade til fornuftige hastigheter samtidig som den er mulig å atomladde med lette kuler. Enig. Det er mulig jeg ikke hadde gjort det igjen men jeg angrer likevel ikke. Når man først er i løpsskiftemodus er ikke 22ppc noe dyrere med unntak av diene som koster flesk.
 10. Hvem har brotsj og ladeutstyr i Norge? Jeg synes det høres unødvendig vanskelig ut når man har 22 PPC USA som gjør samme jobben og norske børsemakere har både brotser og ladeutstyr:
 11. Tja.. syntes det hørtes litt merkelig ut at en alaskan malamute skulle bli så redd at den bet over strupen på sau men det jeg har sett den siste tiden gjør meg en smule usikker. Det er knapt en måned siden jeg slapp ES min i skauen og han løp rett inn i en granskog. 5 sekunder senere kommer han løpende ut igjen med 5-6 sau i hælene. Så veldig komisk ut men hunden var livredd og løp ut slik at sauen stilte seg mellom meg og han. Jeg tror jeg ville latt tvilen komme hunden til gode jeg. Her har bare hundeeier vært jævlig uheldig og litt korttenkt. Og som m67 sier.. hadde vi tatt livet av alle hunder som er farlige for sau om de kommer seg løs ville det vært lite polarhunder til overs.
 12. Jeg er spent selv. Med den kula ser jeg for meg at tumble lubing virkelig kan ha noe for seg. Pakken ligger i posten nå og jeg er på siste flyet hjemover etter en måned på havet. Nå skal jeg bare ta meg av kjærringa, døpe en baby, trene unghunden og så kanskje jeg får tid til å støpe litt, lade og skyte👍
 13. Ser frem til den testen jeg! Har bestilt ny sizer i 314 diameter for å få på GC uten å kalibrere ned diameter. Har også kjøpt den endre kuletanga til lee 311-160 bare for å prøve.
 14. Det er ikke bare snaut, det er ubrukelig. Man må kunne regne med å ha batteri en hel dag i alle fall. Finnes garantert billige batterier på ebay. Kankje ikke bedre kapasitet men det er vel bare å kjøpe en dullion. hvor stort er orginalbatteriet?? ser det er 200kr med frakt for 1200 mah
×
×
 • Create New...