Jump to content

tailgunner

Members
 • Content Count

  1,345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tailgunner last won the day on October 10 2018

tailgunner had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

Recent Profile Visitors

477 profile views
 1. Lurer på at det var en slik som sto for salg hos Pettersen våpenforetning utenfor Harstad. 308 var det i alle fall og kunne deles på et blunk. Pent brukt.
 2. Lokale sjappa her har😉
 3. Skriver til og med fritur Stuert på ankerhandterer!
 4. Går fint som bare det. Har 4 barn fra 1-9 år og jobber skift. Kjærringa kan levere unger i barnehage og skole mens jeg er langt til fjells med hunden. Som regel rekker jeg ned i tide til å hente unger og få i gang middagen. Kjærringa har sin hobby som tar litt tid og da stiller jeg opp så godt jeg kan de dagene hun trener og arrangerer. Da er det lett å ta seg tid til en langhelg med jakt eller fiske uten å få dårlig samvittighet. I september og oktober i fjor hadde jeg mest sansynlig i snitt 5 dager i uken i 5 uker på jakt og jeg gikk ned 8 kilo. Frituren etter var jeg sikkert nede på 2-3 dager i uken. Planlegging er viktig for meg. Alt av store prosjekter gjøres helst i mai og juni og når opptreninga starter for fullt er poteten i hus, båten tatt opp, kjærringa smurt opp skikkelig og hus og hage er ryddet.
 5. Det ligger litt penger i å få den pen og da er ikke en gammel mauser så attraktiv. Jeg kjøpte selv en penere Oberndorfer for lommerusk hos en forhandler.
 6. tailgunner

  Speking

  Nix. Varmrøykingen har drept det som skal være i kjøttet for at spekeprosessen skal kunne starte
 7. Makes a mess with the rabbit but if you place the bullet high and away from the back and tigh you only loose the meat on the front entrance. The goose looks whole when you pick it up. If you open up the entrance hole you will find a 2 inch crater a couple of cm inside. Thats my experience but I have 2 friends also using v-max bacause of the effect. No more chasing goose that flew 50-100 meters before dying.
 8. I’ve used 40 grs v-Max in 1100 ms for goose and hare. Works really goood if you place the bullet behind the filets of the goose and straight on the hare. The bullet expands rapidly without destroying the meat. It just «disapeares» inside the target. I will continue to use is for goose bacause of the fear of ricochets.
 9. Jeg hadde tenkt å foreslå nettopp global og mac. Det er er greit steg videre uten at det blir for dyrt. Jeg har selv brukt den samme mac'en i 13 år og den holder veldig godt. Min er en 20 cm kokkekniv. Skaftet på mac'en passer meg bedre enn globals siden jeg har store hender og liker å holde langt frem. Edit: 13 år som Kokk/stuert. Fått mye juling altså.
 10. Så lenge jeg kan ringe med den gamle mobilen min så er jeg berget i skauen. «og da blir 3G-telefonen min ubrukelig? Nei, du vil fortsatt kunne ringe med en 3G-telefon. Men samtalen vil da gå over det gamle 2G-nettet, som ikke overfører data eller støtter HD Voice. Det betyr mer støyete og mindre stabile samtaler. Du vil heller ikke kunne koble deg på internett med en mobil som kun støtter 3G etter stengingen i 2020.»
 11. Sikker på det? Fant bare auksjoner ned i den prisen. Ikke det at jeg synes 160kr fastpris med frakt er dyrt, men 82kr er bedre😊
 12. Jeg jakter og fisker på sørsiden av Harstad og et stykke inn i Kvæfjord. Jeg jakter med hund etter rype og orrfugl. Siden jeg jobber på havet så jakter jeg mest i ukedagene og bruker helgene på familie. Har hatt gleden av å jakte med en del nye jegere som har fått skutt sine første fugl for hundene mine. Om det er noen i startgropa som trenger litt veiledning i fjellet og har lyst til å gå med en lokalkjent så er det bare å ta kontakt.
 13. Beklager! Jeg vet akkurat hva du mener☺️ 22 PPC har jeg funnet enkel å lade til fornuftige hastigheter samtidig som den er mulig å atomladde med lette kuler. Enig. Det er mulig jeg ikke hadde gjort det igjen men jeg angrer likevel ikke. Når man først er i løpsskiftemodus er ikke 22ppc noe dyrere med unntak av diene som koster flesk.
 14. Hvem har brotsj og ladeutstyr i Norge? Jeg synes det høres unødvendig vanskelig ut når man har 22 PPC USA som gjør samme jobben og norske børsemakere har både brotser og ladeutstyr:
×
×
 • Create New...