Jump to content

tailgunner

Members
 • Content Count

  1,359
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tailgunner last won the day on October 10 2018

tailgunner had the most liked content!

Community Reputation

41 Excellent

Recent Profile Visitors

610 profile views
 1. Har slått meg til ro med at jeg ikke gidder å ete nokk på langturer så jeg trøkker i meg bjørnebrød når jeg går helt tom. Sjekk foresten ut havaristen.no.. har kjøpt mange kartonger med grisebillige proteinbarer med dårlig dato som går rett i frysen. Hadde med 14 av sorten på siste turen. Perfekt å trøkke i gattet sammen med en halvliter energidrikk av brusetablett kjøpt på xxl.
 2. Bjørnebrød, skipskjeks, sjokolade, tørka kjøtt og fisk og en pille med magesyredempende👍 100 gram smør PR dag som skal ned sammen med fersk fisk eller kjøtt. Har de to siste årene blandet pannekakemix selv med halvparten grovt mel, eggepulver, tørrmelk osv.. Mikser på morningen og steker en stor tykk pannekake/svele mens kaffen kjøler seg litt ned. Spises med masse sukker. Perfekt start på dagen☺️ Blir 600gram PR dag ute men da er jeg litt avhengig av fisk eller kjøtt for å holde vekta.
 3. Isbjørn tåler nokk alt du kan komme til å utsette den for ved normalt bruk. Dunposer tåler ofte mindre slitasje og fukt. Dun på langtur om vinteren med fare for fukt som reduserer isolasjonsevnen er en ting. Et hull i en dunpose kan også bli et mye større problem enn med en fiberpose.
 4. Det er sant. Dun er overlegen vektmessig men jeg vil ikke ha dun likevel på vinterstid. Dyrt og etter min mening upraktisk. Isbjørn kan komprimeres ganske mye så den ikke tar så mye plass i pulken og der betyr ikke vekt like mye uansett.
 5. Isbjørn er grisestore men ikke sååå tung egentlig. Min jan mayen er ikke noe særlig tyngre enn dobbelt så dyre poser med samme t-limit. Jeg kjøpte et par i 2015 og bror min kjøpte en denne vinteren. Fremdeles mye for pengene👍
 6. Om du lurer på isbjørn så vil jeg bare si at det er mye for pengene. Angående liggeunderlag så er jeg ferdig med de forbaskede skumunderlagene. Dette var siste vinteren, nå blir det oppblåsbart. R-verdi på 3,5 er ikke nokk for meg...
 7. @amatør ser den men det er nokk stål å ta av. Filte vel streng tatt ikke heller. Jeg slipte og reblånerte. Ble riktig bra.
 8. Husker ikke høyden og har ikke rifla tilgjengelig for sjekk. Det er warne qd montasje og jeg måtte file av hevarmen for at det skulle gå bra.
 9. Min cz startet sitt liv som Carbine i 7,62x39 og fikk ny stokk og ekstra løp i 22 PPC USA. Etter noen år så har jeg funnet ut at lette helmantel og v-Max er tingen siden jeg ikke finner noen kuler med god bc som holder sammen i fugl. Det blir mye splætt uansett. Vurderte 6mm ppc en stund men utvalget i helmantel er så dårlig at jeg ikke orker det. Vurderte grendel også men da begynner vi å snakke rekyl i den lille rifla og jeg vil ha tilnærmet null for å se innslag i målet. Mulig jeg burde hatt en 222 for enkelhets skyld..
 10. Jeg bruker nå min jevnlig i alle fall. Kunne byttet kaliber men vil fortsatt ha cz 527. Mine har hatt frittliggende løp og klaringen mellom okular og hevarm kunne ikke vært mindre. Det har du rett i men sett på den positive siden så ser det bra ut med x50 objektiv.
 11. Fjellrypa har jo bittesmå fileter så de er jo nesten ferdig før du rekker å få skikkelig stekeskorpe. Skal du brune i flere omganger og legge utover en ovnspanne så la de hvile litt så alle har noenlunde samme temp før ovnen. 200 grader i 5 minutter er nokk i min ovn med heftig varmluft. Da er de rød/rosa
 12. Ikke ta bort tre! se om sprekken blir større med litt manipulasjon. Bruk epoxy av den tynnflytende varianten med lang tørketid og fyll i litt etter litt ettersom det trekker inn. Klem sammen når den ikke super mer.
 13. Lurer på at det var en slik som sto for salg hos Pettersen våpenforetning utenfor Harstad. 308 var det i alle fall og kunne deles på et blunk. Pent brukt.
 14. Lokale sjappa her har😉
 15. tailgunner

  Speking

  Nix. Varmrøykingen har drept det som skal være i kjøttet for at spekeprosessen skal kunne starte
×
×
 • Create New...