Jump to content

tailgunner

Members
 • Content Count

  1,386
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tailgunner last won the day on October 10 2018

tailgunner had the most liked content!

Community Reputation

57 Excellent

Recent Profile Visitors

681 profile views
 1. Ferskkjøtt så dem sei, med mindre du bruner kjøttet først? Sølvrev kan dette ser jeg😁 kuldeavkortning og for dårlig tid tenker jeg om det seige kjøttet. Og at folk har generelt alt for dårlig tid når kjøttet først henger. Jeg henger kjøtt(alt etter type så klart) i 50-60-70 døgngrader. Bruker nesen og tøyer grensene☺️ Noen typer kjøtt som likevel kokes til gryteretter kan gå rett i frys. Hare for eksempel..det blir rett og slett for mye viltsmak for ulvene til bords om smaken modnes noen dager.
 2. Sleit litt med presisjon. Det vandre rundt 50mm på 80 meter med winchester super x og norma 2. Har ikke tenkt på å sjekke om løpet er frittliggende før nå og det er det ikke.. systemet er ikke så veldig stødig/stivt heller så med bruk av tofot og sekk om hverandre så er det nokk forklaringen. Blir vel til å få det fiksa i kveld og skyte en pakke sk standard i morgen om det er vær til det. Det er forøvrig et skikkelig gris i demperen etter 100 skudd. Fullt i kondens og sjit var det også etter en dag ute. Yodaven... fy flate det var saker.
 3. Hva er det som kan gå galt? En due ligger beskyttet i støkkmaskinen, hunden tar stand, får ordre om å reise og dua slippes fri og flyr hjem. Min hund tar ikke fugl i lufta, han setter seg heller ned. Hønsene som går rundt her rører han ikke og lammene er det skumleste i verden. jeg har ikke duer(enda) men har vurdert det siden jeg bor tett i skogen, kjenner grunneiere og har muligheten til å trene slik. I fjor var det voldsomt dårlig med vill fugl og jeg hadde unghund. Derfor jeg vurderer det.
 4. Jakter du med hørselvern? Jeg vet en demper ikke demper nokk til at man er garantert å slippe hørselskade men jeg lar hørselvernene være hjemme når jeg drar til fjells.
 5. Alm IMS.. jeg har en. Demper så dårlig at behovet for hørselvern enda er der. Selv patroner med lite krutt.. Ellers så har jeg egentlig vært greit fornøyd med det meste. De har alle dempet godt nokk og vekt/materiale velges etter tiltenkt bruk. Superdome er lett, billig og like holdbar som andre dempere det er naturlig å sammenligne med.
 6. Hei, Noen som har picatinny til 527 og kan måle litt på hvor mye den bygger? Har warne qd som går rett i svanehalesporene og lurer på å kjøpe flere ringer av samme sort. Meeen så har jeg jo et bra knippe hurtigmontasjer til picatinny som koster godt og vel 4-5000 samlet og da hadde det vært fint å få de brukt i stedet for å begynne å kjøpe opp flere sett ringer som passer kun til den ene rifle.
 7. Pussige dildoer sørpå. Demperen ser helt normal ut. Ikke slik som hemoridefresen de hadde først, Hardcore.. Superdome får jo bra kritikker rundt om.
 8. Prøv et oppblåsbart underlag med tilhørende chair-kit @magnum_mauser. sitter som en konge i myr, lyng, gress og skog. For å ikke snakke om inn teltet om morgenen. Det jeg har veier totalt 650 gram. Tenkte å kjøpe et isolert underlag i tilegg for bruk om vinteren. Slike sammenleggbare stoler og andre fine ting. Jeg ser folk som har det men ikke tar det med på tur. Kald å sitte i og krever noenlunde plant underlag. Slike chair-kit får man satt hvor som helst og man holder varmen i ræva.
 9. De kulene du fikk @Tjukkas ble sizet i en lee push-tru.. skulle vært 312 men etter måling viste det 309,5. Får du til så skal du bare bruke resten av de 2-300 kulene jeg har stående. Bestilte 314 die og ny tang. Nå har jeg lest fra tid til annen her inne og jeg har bestemt meg for å teste pulverlakk. Har ganske mye fra slukstøpningsprosjektene mine som jeg kan bruke. Inspirert av denne tråden så slengte jeg noen rundkuler i en plastbøtte med litt grønnfarge og jeg ble overasket over at det fungerer uten å forvarme slik jeg er vant med☺️
 10. Når hylsa revner og bunnen knapt holder seg på plass så trykker den godt bakover ja. Normalt kleber hylsa godt i kammerveggene og om du har steingamle hylser, feil pressa hylser eller lignende så kan det være forklaringen. Mye patronspill, stiften treffer hetta og skyver patronen godt fremover i det det går av. Hylsa kleber, bunnen revner og klasker bak i sluttstykket.
 11. Må bare få si at jeg har sett mye flatere hetter uten at det skjedde noe mer. Kanskje ørlite treg hevarm. En virkelig flat hette går nesten i ett med hylsebunnen.
 12. Husk å ha de kule sakene registrert på deg selv! Mvh skilt mann med ekskone som hadde jegerprøven.
 13. Ser frem til å se resultatene du får med s&b fmj. Har hatt lyst til å prøve den kula lenge. Ikke i hornet da men 22ppc. Ser jo ut til å være ypperlig til rypa.
 14. Kjøper jeg statskort så må jeg uansett hvordan jeg gjør det gå gjennom et annet område for å komme inn i jaktbart terreng. Mange av turene er uten sekk og jeg går da med uladd våpen på skuldra og hunden i band. Jeg kan ikke skjønne hva som skulle være galt med det. Å begynne å ringe det lokale grunneierlaget hver gang jeg skal jakte er ikke noe jeg ser for meg. Da lager en bare unødig mye styr for seg selv og en oppfattelse om at dette skulle være normalt.
×
×
 • Create New...