Jump to content

Sin12kal

Members
 • Content Count

  339
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Veldig lang ventetid i Kristiansand nå. Jeg leverte inn søknader for rett over 5 uker siden. Da jeg leverte snakket de om 4-6 uker behandlingstid. Ringte ned nettopp, da var det plutselig 8-9 uker..
 2. Ny dag på sjøen idag på jakt etter sjøens indrefilee. Rett før holmeankomst lettet det 20-25 skarv fra et skjær i nærheten. Et godt tegn. Det ble ikke sett så veldig mye fugl utover dagen, mye enkeltfugler og noen par. Skytingen var god så fikk banket ned 4 stk. Min far fikk ned 1. Begge også med en bom hver. Måtte prøve helt fersk skarv når jeg kom hjem. Smør, salt, pepper. Enkelt, men godt.
 3. Sikkert flere her inne som bruker Baikal kombien til rådyrjakt. Hvilken choke bruker dere i hagleløpet til nettopp rådyrjakt?
 4. Vi var ute idag. Helt dødt i første drev, men i andre drev var vi borti iallefall 3 dyr om ikke det var 4. 1 dyr i bakken. Siste drev ble det også sett dyr og en lang los men kom aldri til postene. En fin dag på heia var det, ok vær og ikke for kaldt.
 5. Kanskje den lokale jeger og fiske foreningen har noe, men disse har vel også gjennom inatur. Er nok ikke så enkelt med mindre du kjenner noen.
 6. Jeg vet Baikal har den muligheten.
 7. Var ute en tur idag. Det var ikke veldig mye fugl å se. Et par flokker på henholdsvis 8 og 16 skarv. Ellers noen slengere innimellom. Fikk skutt 1 skarv. En fin dag med lite vind og stor sol.
 8. Ikke et år uten tråden om rådyrjakta. 25.09 - 23.12 Fyr løs med bilder og historier!
 9. Har vært fire dager i Troms. Første dag, så bra med fugl, 4 stk ble med hjem i sekken. De tre resterende dagene ble det dårlig uttelling, så lite fugl. Var forskjellige terreng.
 10. Tjaa, fikk jo et svar ifra KJFF. Hei Jeg har forstått det slik at KJFF har en egen avtale med Kristiansand Kommune ifbm sjøfugljakt. Gjelder dette kun jakt arrangert av dere eller er det åpnet for at medlemmer kan benytte seg av dette? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hei Vest Agder jeger og fisk har en brosjyre som forklarer hvor det er gratis å jakte på sjøfugl i fylket. Vi har ikke eget område for medlemmer. Mvh. Jaktutvalget. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- For mange holmer finnes vel ikke, men dog er det jo enkelte muligheter. Sjøfugljakt er vel ikke den jakten som folk flest brenner for. Akkurat første helgen i hummerfiske bør man vel begrense seg ellers syns jeg ikke man ser altfor mye båter på sjøen i den årstiden. Og som du påpeker M67, det gjelder jo å sette sine begrensinger i forhold til skudd. Skulle fått engasjert KJFF litt mer ang dette. De er vel der for medlemmers skyld. Man kan jo legge seg inntil holmer/skjær med båt, og jakte lovlig uten motor. Hvorfor skulle man ikke kunne hoppe i land?
 11. Ja, jeg sendte nettopp en mail til KJFF bare for å høre ang det. Problemet så vidt jeg vet er vel at det er Kristiansand Kommune som eier stortsett det meste av holmer o.l. Vet ikke hvor enkelt det er å få tak i grunneiere der en evt kan finne annet sted for sjøfugljakt.
 12. Ja, de har en egen avtale med kommunen, men da skal vel all jakt skje i regi av de. Da vil jeg tro det ikke holder med å være medlem.
 13. Hei I Kristiansandsområdet er det meget lite tilgang til sjøfugljakt da en god del av holmer o.l er eid av Kristiansand Kommune som ikke har åpnet for allmenn sjøfugljakt. Det er pr idag en avtale om sjøfugljakt i Vest Agder som gikk fra 2012-2016. Nye håp neste år, men hvem, hva, hvor kan man engasjere for å kanskje få mulighet for mer allmenn jakt i Kr.Sands området som er eid kommunalt? Takker for alle innspill !
 14. Idag var en ny flott dag. Borti minst 5-6 dyr, og det ble 2 fall. Halvannen årig geit, og bukk. Bukken hadde skikkelig gråpels, tidlig med vinterpelsen.
 15. Har hatt et par turer etter rådyr. Første dagen ble det først felt en rev i jag, og så ville Dachsen en tur i grevlinghi. Der ble det tatt ut 2 grevlinger. Ingen rådyrlos den dagen. Idag var vi ute igjen. Dagen startet bra med los, og fall etter kort tid. 1 eller 2 dyr til ble observert, men klarte å lure seg unna. Ellers var det ingen los resten av dagen.
×
×
 • Create New...