Jump to content

Reveenkemaker

Members
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Reveenkemaker

  Dreie kuler.

  Hei. Har lekt med tanken et par år, men tiden har aldri strukket til. Hvor kan jeg få tak i egnet legering? Regner med vanlig messing blir for hardt vedrørende løpsslitasje og ekspangsjon mens ren kobber legger seg igjen i løpet.
 2. Reveenkemaker

  Omkammring av donor våpen

  Veien til hælvete er brolagt med gode intensjoner. Gir han en ok pris på jobben så skal jeg ikke klage. Følte et eierskap til prosjektet og føler jeg mistet det litt, men følelsen begynner å slippe taket nå.
 3. Reveenkemaker

  Omkammring av donor våpen

  Er jo akkurat dette jeg ville. Dokumentere hvor stor forskjell det faktisk utgjør i den aktuelle rifla. Gått sånn halvgretten nå siden igår, men å klage har mer terapeutisk virkning en svara en får. Akkurat nå gir jeg faktisk f.. annet en at beddinga for min del ikke tilføyer rifla noen verdi siden jeg gledelig har gjort det selv og at jeg har beddemasse liggende.
 4. Reveenkemaker

  Omkammring av donor våpen

  Ville blitt min tredje beddejobb og jeg liker det. Synes det er litt kos og satt fast skikkelig en gang, men lærte da et par triks for å få det løst og hvordan ikke gå på den blemma igjen. Får vell skaffe meg det jeg trenger til dreijebenken for å kunne gjøre løpsjobben selv så jeg får full kontroll.
 5. Reveenkemaker

  Omkammring av donor våpen

  Nå var ikke noe her utslitt. Men om hadde kjøpt et bor på loppemarked og sendt det til en snekker for å pusse det ned pga riper og fått det lakka tilbake når du hadde tenkt å olje det?
 6. Reveenkemaker

  Omkammring av donor våpen

  Sendt inn ei rifle og fått denne kamret om. Gledet meg til å få dette i hus og begynne utvikling av ammunisjon og prøve å sjekke endring av samling før og etter bedding. Fikk beskjed fra børsemaker at han hadde bedda den og kjenner hele gleden over prosjektet liksom døde. Gått så langt at jeg har googlet "bedding compound removal" og kjenner på at jeg har lyst å be han kjøpe meg en ny stokk, men forstår det er en smule urimelig. Tenkt tanken å be han legge den ut for salg også. Tenkte skuffelsen ville slippe taket etter 24timer, men sitter dypt må jeg innrømme.
 7. Reveenkemaker

  Romjulsmiddag

  Litt redd indrefilet blir lite for 9personer. Er vell ikke så mye på ei kolle? Sadel kanskje? Sannelig usikker da jeg ikke er helt dreven i å ha mer en 5 ved middagsborde
 8. Reveenkemaker

  Romjulsmiddag

  Nærmer seg jul og det blir nok julegjester i år også og med 1 1/2 hjort i fryseren så det spørs om det ikke må tines noe. Blir folk fra 9 til 89år så trenger å få til noe som alle klarer å like. Tenkte på stekt sellerirot, pottetmos og syltede pærer som tilbehør, men lurer på hva jeg burde satse på av hjortens kropsdeler. Blir 5-7 voksne samt muligens 2 barn så en sadel blir kanskje litt lite? Åpen for råd og forslag for hva som kan bli en fin mager viltmiddag etter dager med pinnekjøtt, medister og svineribbe.
 9. Reveenkemaker

  223 Lapua hylser

  Hadde i grunnen håpt at lapua hadde datablad på dette. Fylte krutt i ei hylse og tømte det over i kruttvekta og sjekket det ut i quickload om kom vell frem til 2,100cm3 i helga. Var vell mest nyskjærig på bedre forslag og eventuelt om det fantes info en plass på nettet.
 10. Reveenkemaker

  223 Lapua hylser

  Lurer på hva som er volumet på disse hylsene. De føles en del lettere en S&B hylser og de har også hardere ladedata for 70gr kuler på lapua sine sider en det som er oppgitt fra andre kilder. Er det større hylsevolum som gjør at kruttmengde kan økes?
 11. Reveenkemaker

  6,5x55 eller 270 Win ?

  270 forde ikke alle andre har det
 12. Reveenkemaker

  Forbudt å selge ammunisjon privat?

  Har gitt vekk hjemmelada amo til en med samme rifle som meg, men tror heller ikke dette er lov. Leste også en tråd her om afrikajakt det han ga fra seg amo til en av de lokale når han dro og han hedde så vidt jeg vet ikke noen eksporttilatelse. Er sikker laget regler for å forhindre organisert uregistrert salg
 13. Reveenkemaker

  338 Lapua Magnum fra eska til hjortelia

  Saken er avgjort. Det blir langholdsbørse. Da gjenstår det bare å snike unna nok penger til å kjøpe ei uten at regjæringa hjemme får kjenskap til det
 14. Reveenkemaker

  Fosse`s .458 SOCOM

  ja, det er vell ikke 2700j på 100m for så store prosjektiler
 15. Reveenkemaker

  Fosse`s .458 SOCOM

  Tar jeg ikke helt feil så er det vell ikke lov å skyte elg med .458 socom pga anslagsenergi. .458 er etter min mening mere effektift en 6.5x55, men det gjør det ikke lovlig.
×