Jump to content

Nittenølløv

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. God dag! Er det noen ihuga revolverskyttere her som vil dele noen erfaringer? Jeg skyter en del revolverfelt og har da selvfølgelig trykkpunktkule på revolveren. Synes det er noe til hjelp på felt, men er egentlig litt i tvil på om det hjelper eller er til hinder i hurtig revolver? På 10 sek og 8 sek rekker jeg for det meste å dra inn til kula for så å presse det siste som skal til før det smeller, men på 6 sek kjenner jeg ikke kula i det hele tatt. Tror den er en medvirkende årsak til spredning utover skiva. Noen som har noen synspunkter og ellers andre tips til å bli en bedre hurtigskytter? Hva/hvordan bør jeg trene? Utstyr/ting som er et must? Andre ting? Håper på svar, er i såfall veldig takknemlig.
 2. Hei! Noen som har overnevnte pistol i kal 9mm og som kan si noe om hvordan den funker i militærfelt/hurtig militær? Presisjon, rekylopptak, holdbarhet osv. Pluss og minus. Er en 6 tommers utgave å foretrekke eller er det ikke store presisjonsforskjellen?
 3. NorSquid funker den med blykuler?
 4. Hei! Tenker litt på ny pistol til militærfelt og hurtig militær. Synes Tanfoglio har noen fine utgaver. Har prøvd bare et par modeller og synes grepet og rekylopptaket er noe av det beste jeg har vært borti på 9mm pistoler. De to modellene jeg vurderer er Limited custom og gold match extreme. Noen med erfaringer/synspunkter på de her? Presisjon, holdbarhet, pluss og minus med 5 toms bullbarell kontra 6 toms løp/sleide. 22 lr converteringssett? Takknemlig for alle svar;-)
 5. Grepsskruene og skruen til sikringsfløyen på min løsnet med en gang. Det løste jeg med locktite, men syntes ikke noe om å bruke det på justeringsskruer til avtrekk og sikte. Nevnte det for en forhandler, men fikk da vite at det var brukerfeil og det hadde aldri skjedd før. Har solgt den til en som ville fikse den og er egentlig i markedet for en ny 9mm. Lurer derfor på om dette er et problem med Pardini eller om min var et mandagseksmpel? Skal jeg ta sjansen på en til eller prøve noe annet mon tro?
 6. Det må da være litt tidlig at de blir «slarkete» etter bare 15000 skudd? Med tanke på hva de koster og at de tross alt er bygd som rene konkurransevåpen.
 7. Nittenølløv

  Pardini gt9

  Hei! Er det noen som har skutt mye med gt9 som kan dele noen erfaringer? Har selv skutt ca 15000 skudd med en. Da satt ikke skruene lenger. Sidejusteringsskruen til baksiktet og skruer til avtrekksjustering løsnet under skyting. Var akkurat som skruehullene ble romslige/for store. Hadde rekylreduksjonssystem på den fra dag en. Er dette et problem på dem?
 8. Det blir interessant å høre hvordan den går i ransomen. Det kan tyde på at vi har samme problemet. Skal teste min i ransomen så fort jeg får hentet min også.
 9. Venter på å få den tilbake fra børsemaker nå. Han skal «justere» overgangskonen.
 10. Ok. Hva er pluss og minus med kobberplata? Har kun erfaring med blykuler....
 11. Ok. Skal sjekke ut Alsa Pro og Ammotech👍🏻 Brownells utgår pga pris. Finnes det noe Berry’s lengre?
 12. Hei! Hvem selger mantlete kuler i 9 mm til greie priser? Er mest interessert i TC kuler på ca 124 grain.
 13. Har ikke funnet noe som er til den kikkerten, men det spørs om det finnes noe annet som passer. justeringsskruen er kon og litt vond å få tak på med kalde fingre.
 14. Hei! Har en Docter classic 3-12x56 som jeg bruker til jaktfelt. Er kjempefornøyd med kikkerten, men kunne ønske at den hadde kulebanekompensator, stor knott til høydejusteringa. Er det mulig å få tak i noe som passer? Takknemmlig for svar.
 15. Nja. Løpet kan børsmaker bare bytte om det er ferdig Har du bare 2 tommeltotter kan du klare kon og kroning sjøl om du har langt til børsemake. Hei, har du noen tips til hvordan man fikser overgangskon og kroning selv? Har et problem med akkurat det på min Smith også.
×
×
 • Create New...