Jump to content

Nittenølløv

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Hvilken børsemaker eller annen kyndig person anbefales til å bygge om en S&W mod 17 kal 22 lr til spesialrevolver?
 2. 360kr pr kg? Hvor får du kjøpt så billig krutt da? Jeg finner kun til 560-580kr pr kg.... Er interessert i rimelige ladekomponenter😃
 3. Jeg har tenkt litt på IJ 27 også, da jeg har mulighet til å kjøpe en eldre ubrukt en. Den har en innrisset tiur, enkelt avtrekker og kun ekstraktor. Jeg har hatt et par hagler som jeg har syntes vært fine og for meg kostbare. De har blitt stående i skapet.... Har en Benelli m2 som jeg er veldig fornøyd med, men synes det kan være greit å ha ei jeg kan brekke når jeg jakter sammen med andre.
 4. Nittenølløv

  Baikal 43

  Hei! Hadde en Baikal s/s for mange år siden. Kunne tenkt meg en igjen siden jeg syntes den passet greit. Fikk ikke skutt mye med den på den tiden. Er det noen som kan si litt om holdbarheten på de haglene? Noen som har skutt mye med de? Kanskje det er mere lønnsomt med en Sauer mod 8 i stedet? Skal ha ei rimelig tileggshagle, helst s/s.
 5. Hei! Har en S&W mod 10. Har også ei 14 pipe liggende. Den har sittet i denne revolveren før. Er det børsemakerjobb å skifte pipe eller er det noe som går an å gjøre selv? Er i såfall takknemmelig for tips og gode råd.
 6. Hallo! Finner ikke hylster som passer til Tanfoglio Gold Match 6 tom. Er det noen som har forslag så er jeg takknemmlig for det. Brukes i hovedsak til felt.
 7. Takk! Da skal jeg høre med skytterlaget😉
 8. Hei! Hvor får man billigst kuler til 6,5 og 308? Skal være til mengdetrening. Bruker a-max og match king ellers.
 9. Hmmmm.... vet du hva noe slik koster?
 10. Har tenkt litt på 986 også, men synes løpet er litt kort og lett. Hadde man bare fått tak i 9mm tønne til min tuna 686..., Å ja, jeg har veldig lyst på 9mm pga pris på fabrikkammo, kulebane og et kaliber mindre.
 11. Nittenølløv

  S&W 929

  Hei! Noen som har/har prøvd S&W 929? Tenkte på til felt/hurtig revolver. Har tunet 686, men synes denne ser interessant ut. Lurer litt på presisjon/rekyl kontra 38. Er jo litt mer snert i 9mm enn slappe 38 ladninger men det går greit. Kunne vært artig med noe som ikke alle har, men presisjonen må jo være der.
 12. Hei! Beklager seint svar. ja, jeg ble veldig fornøyd med den. Synes den sitter godt i neven, bra rekylopptak og presisjonen er helt på topp. Er faktisk mer fornøyd med den enn gt9’n jeg hadde i 8 år.
 13. Men hvordan er det med toll? Jeg er helt grønn på dette🙈
 14. Hei! Er det noen som har handlet pistol fra Danmark som kan fortelle steg for steg hvordan det gjøres? Er litt usikker på dette med toll og avgifter. Ser at Pardini all in one 22-32 har en grei pris. 20690kr komplett. Spørs hva den kommer på til slutt i nkr... Takknemlig for svar
 15. Hei! Hvor får man kjøpt rimelige .224 kuler, og til hvilken pris? Vurderer ei rifle i 223 og prøver å finne ut hvor rimelig det går an å lade den.
×
×
 • Create New...