Jump to content

Nittenølløv

Members
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok, så det er ikke lovlig med lykt på rifla nei. Takk for svar;-)
 2. Hei! Noen som har erfaringer/anbefalinger om grønt lys montert på rifla? Har åte og lurte på om det er brukbart med ei slik «lommelykt» som monteres på rifla/kikkertsiktet? Stikker reven av når man slår på lyset, eller merker den ikke mye til det? Takknemlig for alle svar.
 3. Hei! Skal jakte elg. Har rifle i 6,5x55 og 308 WIN. Av ammo så har jeg følgende: 6,5x55: Norma Vulkan og Alaska. Begge 156 grains. Løpslengde 58cm 308: Fusion 165 grains. Løpslengde 45 cm. Hva ville du valgt? Hvorfor/hvorfor ikke? Andre fabrikkpatroner i nevnte kaliber som er bedre egnet? Takknemlig for alle svar😉
 4. Jeg hadde gt9 som jeg solgte. Kjøpte igjen en Tanfoglio gold match custom. Synes grepet er veldig mye bedre.
 5. Hei! Er det noen kolbekappe som passer rett på eller tilnærmet på en Baikal o/u hagle? Den må være i gummi og noe tykkere enn den originale trebiten. Takknemlig for svar;-)
 6. Hei! Hvilken børsemaker eller annen kyndig person anbefales til å bygge om en S&W mod 17 kal 22 lr til spesialrevolver?
 7. 360kr pr kg? Hvor får du kjøpt så billig krutt da? Jeg finner kun til 560-580kr pr kg.... Er interessert i rimelige ladekomponenter😃
 8. Jeg har tenkt litt på IJ 27 også, da jeg har mulighet til å kjøpe en eldre ubrukt en. Den har en innrisset tiur, enkelt avtrekker og kun ekstraktor. Jeg har hatt et par hagler som jeg har syntes vært fine og for meg kostbare. De har blitt stående i skapet.... Har en Benelli m2 som jeg er veldig fornøyd med, men synes det kan være greit å ha ei jeg kan brekke når jeg jakter sammen med andre.
 9. Nittenølløv

  Baikal 43

  Hei! Hadde en Baikal s/s for mange år siden. Kunne tenkt meg en igjen siden jeg syntes den passet greit. Fikk ikke skutt mye med den på den tiden. Er det noen som kan si litt om holdbarheten på de haglene? Noen som har skutt mye med de? Kanskje det er mere lønnsomt med en Sauer mod 8 i stedet? Skal ha ei rimelig tileggshagle, helst s/s.
 10. Hei! Har en S&W mod 10. Har også ei 14 pipe liggende. Den har sittet i denne revolveren før. Er det børsemakerjobb å skifte pipe eller er det noe som går an å gjøre selv? Er i såfall takknemmelig for tips og gode råd.
 11. Hallo! Finner ikke hylster som passer til Tanfoglio Gold Match 6 tom. Er det noen som har forslag så er jeg takknemmlig for det. Brukes i hovedsak til felt.
 12. Takk! Da skal jeg høre med skytterlaget😉
 13. Hei! Hvor får man billigst kuler til 6,5 og 308? Skal være til mengdetrening. Bruker a-max og match king ellers.
 14. Hmmmm.... vet du hva noe slik koster?
 15. Har tenkt litt på 986 også, men synes løpet er litt kort og lett. Hadde man bare fått tak i 9mm tønne til min tuna 686..., Å ja, jeg har veldig lyst på 9mm pga pris på fabrikkammo, kulebane og et kaliber mindre.
×
×
 • Create New...