Jump to content

Rådvill96

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rådvill96's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Skriver her fordi jeg lurer på om jeg muligens har vært litt kjapp på avtrekkeren ( ;)))) tørr humor ftw) og gjort tidenes brøler hva riflekjøp angår! Bestilte og betalte for en Tikka T3 Lite Compact igår, 308w. Tingen var at jeg fikk ikke med meg at det stod COMPACT der før etter rifla var kjøpt og bestilt Dvs LOP på rifla er 32cm!!!!! Det kommer med kolbeforlengder på 3 cm så LOP blir 35 cm, men er dette tilstrekkelig da? Er en rimelig langstrakt (172cm) dog veldig tynn/slank dame. Så nå har jeg virkelig angst for at jeg har kjøpt katta i sekken og er nok en gang RÅDVILL, som brukernavnet mitt her inne tilsier Noen tips?
  2. Men hva er egentlig forskjellen på en Rem. 700 vs en Tikka T3? Jeg er jo veldig låst til tanken på Tikka akkurat nå skal jeg være ærlig da så og si alle jeg kjenner anbefaler meg denne riflen, men syns det er vanskelig å finne en Tikka til en overkommelig pris (17-18-19 000) med et godt/greit kikkertsikte uten at det forsvinner foran nesa mi med en gang...
  3. Har tenkt en del på 308 da jeg ønsker å kappe løpet til 45cm.. men har hørt så mye negativt/ dårlig om Remington sine rifler og Remington som produsent generelt?
  4. Tusentakk for svar! Ante ikke at rustfri rifle var noe engang jeg Bor på kysten hvor lufta er ekstremt salt så det var kanskje ikke så dumt! Skal definitivt se nærmere på dette
  5. Heisann! Lurer på om det er noen kyndige folk her inne som kan rettlede en førstegangs riflekjøper litt? Skal altså kjøpe min aller første rifle (tok Jegerprøven i forgårs), og er like klok nå på hva jeg bør kjøpe som for flere mnd siden. Har sett mye rundt i forkant av jegerprøven og har iallefall gjort meg opp en mening om at jeg ønsker kaliber 6,5x55 eller 308w. Det blir i hovedsak storvilt jeg skal jakte. Jeg ønsker også et godt allround kikkertsikte, men i havet av ulike kikkertmerker har jeg ikke peiling på hva som er «godt nok» for en nybegynner. Når det kommer til merke har jeg rett og slett ikke anelse om hva som er brukbart Har vært innom Sako A7, Tikka T3, Sauer 101 og 100, Mauser M18 etc... like (u)klok ønsker ikke at rifla med sikte og demper skal overskride 18 000 kr. Kan gjerne være brukt! Hjelp anyone?
×
×
  • Create New...