Jump to content

Bevern

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bevern

  1. Hvis man tenker ny rifle, så er vell "Mest mulig rifle for pengene" : Stag Arms 3/3TM/3G. Disse er veldig bra rifler til samme pris som en brukt bushmaster/dpms. Googlet endel da jeg kjøpte min 3TM, og konkluderte med at riflene fra STAG er en god del billigere, og har hvertfall tilsvarende kvalitet som DPMS/Bushmaster etc+++ Pvas solgte/selger dem for 14,000,- mens sandnes arms ligger endel høyere. Fin sak å starte med, så slipper du å punge ut masse penger før du vet nøyaktig hva du vil ha
  2. Bevern

    Millet optikk

    Jeg har en millet 6-24 eller noe slikt, og har prøvd den side'om'side med en tilsvarende Bushnell. Millet'en har overaskende mye bedre skarphet når man beveger seg utover. på 16x er min veldig skarp, mens Bushnell'n var så uklar at den var ubrukelig. mtp. prisen så syntes jeg Millet sin 6-24 er veldig bra. Halvparten av en PM2 til en tiendel av prisen Passer best til dag-bruk. ikke allverdens lysgjennomtrening.
  3. har samme, bare med fiberoptikk. passer til fibern i forsiktet. fornøyd
  4. Har googlet den, og ser at den ligger på 1100-1300$ i usa. Syntes 17,000,- blir for drøyt. Vanlig listepris på det meste ligger vell på rundt x10 av USD som utsalgspris i norge?
  5. Hva antar folket at prisen på en slik vil ligge på?
  6. Har denne blitt godkjent til production nå? http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=53&t=78423&p=914362&hilit=capsicum#p914362 Mange som skyter CZ sin 75 sp-01 shadow, da den både er billig og bra! P226 er litt dyrere og litt bredere i grepet, ellers veldig driftsikker. På en annen side så trenger vi flere som skal skyte Classic! 1911 er tingen! Verdens vakreste pistol, samt et nydelig avtrekk. Kan man ønske seg mer?
  7. Hvis 7000 er budsjettet ditt, ville jeg kikket på en Ruger SR1911. Interarms fører disse. Jeg fikk et prisforslag på 11,000,- for en godt brukt 9mm gold cup, men .45 bør ligge mye lavere i pris. Ikke at det har noe med dette våpenet å gjøre, men skudd i lufta: sikkert 8-9 lapper hvis det følger med praktisk belte+hylster og magasiner. Tunet betyr sikkert at den har magwell, avtrekksjobb og byttet noen småting. hvor mye dette i realiteten er verdt, vet jeg lite om. Jeg har prøvd side om side en goldcup 45, og syntes Remington R1 enhanced var et bedre våpen. Flere mener at Colt sin kvalitet har falt, eller har blitt forbikjørt av flere produsenter. Har bare prøvd denne goldcup'en, så skal ikke uttale meg om dette Du kan jo alltids kikke på STi sine 1911 da? Endel dyrere, men regnes som de beste til prisen. (9-20,000,-) Handlet selv en Trojan i 9mm. Kjempefornøyd! Hvis du satser på mengdetrening, så er 9mm vesentlig billigere enn .45acp. Kanskje ikke noe å si hvis du lader selv
  8. http://www.stiguns.com/products/parts/recoilsystems/ Her står det "Suggested Recoil Springs", som jeg mener de respektive pangarne også blir levert med fra fabrikk. Husk at fjæra fra fabrikk er noe stivere enn nødvendig, og kan byttes når pistolen er innskutt.
  9. Ser du skriver "griptape", men har du brukt skateboard tape? får på f.eks session etc. Den røffeste varianten skraper opp håndflaten, men fyttirakkern å godt hånda sitter! På min Trojan har jeg byttet til slette alumagrips og festa på groveste "MOB"skateboard teip. funker fett.
  10. Wilson combat lager egne våpen, mens DP modifiserer?
  11. topic: Montere stokk med fast kolbe&pistolgrep på mini14 Kommer sikkert til å få tusen forskjellige svar, men jeg har lest på lovdata.no http://www.lovdata.no/ltavd1/filer/sf-20110909-0930.html og kan ikke se en annen grunn enn "vesentlig endring" til at jeg ikke kan montere f.eks http://www.midwayusa.com/product/943556/choate-pistol-grip-rifle-stock-ruger-mini-14-mini-30-synthetic-black Denne har fast kolbe, men utstikkende pistolgrep. Ikke ser den skummel ut heller. Evt. Hvordan er det å montere en archangel-stock? <- riktignok utsprang fra topic da denne har litt justerbar koble og ser "skummel" ut Vesentlig endring er vell å endre våpenets natur, og ikke vinkelen på håndleddet. Våpenet vil bli brukt til både jakt og konkuranse, da jeg har fått godkjent dette.
  12. En i klubben har en G19 gen4, og har utrolig mange hylser som ikke vil ejecte ved rask skyting. Min G17 gen4 ble kjøpt på samme tidspunkt, og har jeg aldri hatt et eneste problem med. Begge er orginalt med første dobbelrekylfjæra -> begge skiftet til ny på gratis "glock garranti". G19'n har fremdeles problemer med den nye fjæra. Den er forøvrig helt klart innskutt
  13. Appropo magwell, noen som vet hvor jeg kan få tak i en stor lignende Dawson's ICE til 1911? pvas.no er utsolgt, og midway selger kun med åpning forran. Regner med at det tar lengre tid å sende fra usa enn norge Hvertfall tatt lang tid de forrige gangene jeg har shoppa i utlandet.
  14. Intersport bogstadveien har vell litt, og importerer vell også.
  15. hvis man utelukker file ned forsiktet, så kan ikke faste sikter justeres vertikalt. Poenget var at faste sikter sjeldent er like presise som justerbare.
  16. Hvis du er som meg, skyter med høyre hånd, men sikter med venstre øyet. Da blir faste sikter for en merkeliggrunn helt ubrukelige da jeg alltid havner langt oppe til venstre, med greie grupper der. justerbare er veien å gå. Litt dyrere men øker våpenets egenverdi littegranne. Skyter du på lange hold bør man ikke måtte kompensere siktebilde. 5m, så treffer man alltid. 10-30m blir plutselig vanskelig. i norge brukes ikke våpen til "carry", så ingen poeng til en taktisk-pistol. Heldigvis er alt ment for konkuranse i dette landet
  17. Quote for oss som ikke gidder å lage konto der?
  18. Prata med en kar på et stevne nær Hof, som hadde en CZ shadow. Han hadde vist døtta 6-7,000 barnaul stålhylser uten matefeil. Tok en titt oppi kammeret hans, og var ikke noe mer slitasje der enn på andre pistoler jeg har sett. Gikk jeg riktignok ikke i sømmene, men var tilsynelatene likt alt annet. Kan være en god finish som har skylden for lav slitasje.
  19. Hvis du først skal handle hos oscarmike, så kjøp bladetech http://www.oscarmike.no/products/blade-tech-pro-series-competition-mag-holder kan føles dyrt, men uten tvil verdt det! Du trenger egentlig bare 2 slike, også et par extra vanlige (4 magasiner i beltet) slik du har, eller glock sine orginale holdere. De to første magasinene må man få tak i fort, og min erfaring er at glock og kydex-holdere er slitsomt å få magasin opp av i forhold. Med 4 magasin i beltet, så slipper du å ha det siste i lomma. Kjekt til longstages og trening.
  20. interarms i porsgrunn har vist et par på lager + de importerer
  21. Har både søkt på forumet og googlet, men finner ingen konkret info. Hvilke fordeler har en tung pipe vs. lett? Lest nok til å forstå at lett pipe = rask oppvarming, men hvor mange skudd med en bolt-action kan man skyte før man burde vente litt? Veldig grovt spørsmål, men er greit å vite når en bør gi seg før løpet tar skade. ->Mer masse i pipen gir mindre vibrasjon i løpet, som resulterer i mer presise samlinger? Kan man f.eks ta med seg en Tikka T3 lite på skytebanen en dag og skyte masse, eller bør man ta med seg kaffe & vente på at pipa skal bli "lunkent" etter 10 skudd? 6,5x55 søknaden kommer vell i postkassa når som helst, så har begynt å lete etter fornuftig tuslerundt'i'skogen-rifle som også kan brukes på skytebanen.
  22. Hadde en telefonsamtale med Skien Politikammer's "ervervelses-avdeling" igår ang denne saken. Hun jeg pratet med mente at så lenge man også jaktet småvillt med riflen (mini14 .223), så hun ingen problem med å også bruke denne riflen til både trening og konkuranser praktisk. Det hun også sa som har blitt nevnt, er at hvis en ikke jaktet med våpnet så ble det heller ikke brukt til hensikts-ervervelse. Hun sa tilslutt at det dermed lå i forbundets hender om man får lov til å bruke denne riflen jakt-ervervet på deres stevner. "Det er greit så lenge riflen er i forbundets program". Jakt-perioden er som sagt begrenset. Gjenstår bare å få dette skriftlig. Ballen er nå kastet over til NFPS.
  23. Bruk en rundfil. Funka fjell for meg
  24. En ting jeg har lurt på, er om en sender et saklig og forklarende brev til politimesteren inkludert søknaden på en mini-14. Hvis man får et skriftelig JA på at man får bruke den til flere ting (jakt og konkuranse (praktisk)), er det da noe problem hvis man kan laminere dette papiret og bringe det med våpenet? Mener dette ikke har blitt spurt/svart på tidligere.
×
×
  • Create New...