Jump to content

KMB

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Hmm... Skal sjekke det. Takk for tipset!
 2. Hei, En i klubben har en Tanfoglio Gold Match 9mm og har fått et problem. Etter nesten hvert skudd går hammeren opp. Den lader nytt skudd i kammeret, men hammeren følger med slik at han må dra den bak igjen og så trykke av. Slik skjer det så å si hele tiden. Hva kan dette komme av? Er det en fjær på hammeren som kan ha blitt slapp må byttes? Kan det være som har samlet seg opp i tennstiften eller fjæra? Eg har ikke sett på den enda, men tenkte skrive her hvis noen har opplevd lignende med denne eller lignende med andre pistoler... Tusen takk for hjelp!
 3. KMB

  Lyddemper 9mm

  Sandnes Arms selger nokså billige 147 Magtec til 130kr av 50stk Vurderer selv å skaffe meg gjengen løp og demper til Glocken. Men finnes det ikke billigere alternativ enn A-Tec sin? Synes 2500for løpet og 4500 for for demperen er litt dyrt...
 4. Ser dere skriver om de forskjellige fjærene. Hvilke av de skal brukes til svake ladning og hvilken til kraftig? Hvordan ser en forskjell? Ser det er litt forskjellig lengder...
 5. Ja,Har en Tanfoglio Gold Match altså.. Men ville bare hatt en glock for har alltid hatt lyst på det. Kan nok ikke sammenligne pressisjonen med Tanfoglioen akkurat men.. Men nå har jeg vært å lest på siden til glock og nå erjeg mye klokere..
 6. Det har jeg faktisk ikke kommet på... Takk for tipset! Ok, blir nok grovfelt eller militærfelt tenker eg.. Så dvs det står mellom en 17 og 34.. Får prøve å gå inn på sidene til glock og lese om forskjellen på de to.. Er selv skyteleder i klubben vår og med i styret..så jeg har nybegynnerkurset..hehe:-)
 7. Ok, hvilken har de da? ( type/modell ). Nei, men eneste eg vet og har funnet ut er at du kan ha lyddemper på HK og lange magasin til Glock... Er det jeg mente med det..
 8. Ikke helt bestemt meg hva eller hvilket jeg skal bruke den til. Selvfølgelig på skytebanen..hehe.. Men lurer litt på forsjellen og hva folk her mener om de forskjellige samt egne erfaringer.
 9. Har prøvd å søke litt for å se om jeg fant et enme om dette... Tenker å kjøpe meg en ny pistol i kaliber 9mm. Og har lyst på enten Glock eller HK.. Men hva skal jeg velge og hva er forskjellen på alle disse typene? På glock kan du ha magasin med 32/33 skudd, og USP kan du ha lyddemper (dyrt men..) Men hva er forskjellen og hva anbefaler dere? Takk for svar!
 10. KMB

  FN Browning Baby 6.35

  Jo, jeg også synes den ser sølvfarget ut... Får håpe den er så fin at den er verdt prisen:-)
 11. KMB

  FN Browning Baby 6.35

  Tusen takk for alle svar! Ser ikke den du snakker om som skulle ligge på finn? Ser kun den eg har kjøpt som låg til 4000,-. Fikk den for 3500,- og han ville ikke gå ned på prisen. Denne var total renovert (hva det innebærer vet eg ikke...) og Tunet... Han sa ellers den var utrolig flott og spesiell farge.. Kan være eg har gått på en smell, men får håpe eg ikke har gjort det...
 12. KMB

  FN Browning Baby 6.35

  Hei, Har lyst på en 6.35 mm ( 25 ACP ) pistol. Har sett litt rundt og prisen har vært rundt 800 ++. Har nå funnet meg en FN Browning baby. Eieren hadde satt prisen til 4000,- men har nå fått den ned i 3500,- . Er dette en god pris eller dårlig pris mtp andre typer som er billigere. Hvorfor er denne så dyr?
 13. Ja, det var jo smart! Takk for tipset
×
×
 • Create New...