Jump to content

furuoglyng

Members
 • Content Count

  1,002
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

1,126 profile views
 1. Solgte engang en av mine 870 hagler, der kjøper måtte fylle inn våpennummer og selger på søknaden. Du kan vel oppdatere innvilget søknad på våpenkontoret med påskrift og våpendata til brukt privat selger. Husk å melde inn din del av søknaden du har fått hos selger til våpenkontoret. Noen selgere kan av og til bare droppe alt papirarbeid etter de har sendt deg våpen, uten å sende deres del til våpenkontoret.
 2. Ihvertfall ikke Onkel Kånkel.
 3. Det er vel ingen begrensninger å skyte blink på vidda året rundt. Jeg har sett endel bamsbærsj rundtomkring når jeg er på tur her oppe. Er for det meste bevæpnet med fiskestang og lever enda. Nord Amerika er noe annet.
 4. Fordelen med 870 er at du kan skifte ammo eller tømme patron fra kammeret ved å løse ut sluttstykke og dra forskjefte halveis bakover før ny patron smetter ut av magasinet. Deretter trykker du inn patronen som er i rørmagasinet lenger inn til du hører et klikk, slik at den ikke kommer ut i låskassa når du så drar sluttstykket helt bak. Til dette trenger du en separat ladeport og en separat utkaster. På modeller med kort forskjefte som ikke dekker over ladeporten kan på denne måten også magasinet tømmes ved å vippe opp «shell carrier» og trykke inn den høyre magasinstopper «shell latch» i låskassa. Vet ikke hvordan man gjør dette med en Ithaca.
 5. Jo, men dyreaktivister med finnlandshetter kan være verre enn anorektisk veganer.
 6. Sorry med ordbruken i mitt første innlegg, men man må forstå at våres lidenskap kan gi svært krenkende reaksjoner hos andre. Det å filme egen drap på søte dyr for deretter å posere seg fram som «sniper babes» offentlig i sosiale medier med børsa kan utløyse reaksjoner hos enkelte. Vil bare påpeke at sosiale medier er noe vi bør være forsiktige med i forhold til egen sikkerhet og muligens en sjef som kan være medlem av NOAH.
 7. Å ha en restriktiv holdning mot å legge seg ut offentlig burde være forebyggende mot at noen gjør kriminelle handlinger.
 8. Vet om en jeger som er ganske ivrig med å legge seg ut på FB mht våpenposering og skyting av dyr. Vedkommende har fått endel trussler fra dyreaktivister. Slik naivitet/hjernedødhet ber ganske klart om å få problemer.
 9. Da får jeg gi den min ære ilag med en Buck Spesial
 10. Mulig dette kan være de nye sivile rør? Feks. Remington har vel enda kontrakt på standard Mark 4 sikter til M24/M2010 produksjonen.
 11. Man kan google mye kilder om dette med forskjellige svar. Mulig du har rett. Jeg regner med at militærsiktene produseres videre, men at Leupold kommer til å lage en sivil utgave Mark et eller annet taktiske sikter. Disse blir kanskje ikke så robust som de militære.
 12. Til langhold. Tenker litt på reaksjonen dersom Schmidt& Bender PM osv. ryker bort fra hyllene😁
 13. Som overskriften så selges de fom. 2018 kun til myndigheter. Det har vel startet en trend å hindre salg av militære sikter til sivile, og jeg utelukker ikke at de europeiske rør kan følge med etter en stund. Har selv en ubrukt 10x40 Leupold Mark 4 M1 mil dot liggende i skapet jeg kjøpte for 10 år siden.
 14. Sandblåsing og alt sammen i desert sand Duracoat..Delta Super1 inni.
×
×
 • Create New...