Jump to content

VictorP

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

VictorP's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

3

Reputation

  1. Er det noen ukomplisert og bedre måte å teste på som ikke krever ei halv ku? Jeg var mest ute etter å se om f eks matchkula lagde hull inn/ut. Og til evt toppjakt er jeg usikker på om 77sierra er noe å satse på (men har ikke testet med helmantel i en vannkanne heller, kan jo gi samme resultat for alt jeg vet...) Åpen for forslag
  2. Ikke stort problem å se hvem av de som fikk mest juling. Står i vedtektene til skytterlaget at det ikke er lov å binde fast levende rever på 100metern...
  3. Gjorde en liten test med 77gr Sierra, 40gr Nosler BT og 55gr Sierra GamleKing. 40 gr Nosler er ladet med miste anbefalte ladning, så denne er relativt "slapp", men resultatet... Sierra 77 40gr Nosler BT 55gr Sierra GameKing Ps: noen enklere måte å legge inn videoer her?!
  4. Takker da er det svar nok for min del.
  5. Tro er noe vi gjør i kjerka 85 el 100gr Sierra HP i 6,5 er jo godt kjent for "natta-effekt" (denne er jo dedikert varmintkule...). Selvfølgelig kan jeg teste ut selv på vannkanner e.l., men regner ikke jeg er den eneste som har tenkt tanken med å teste ut "matchkule" på kråke eller rev. Har et inntrykk av at fuglejegere med rifle fortrekker alt annet enn matchkuler til jakt, nettopp pga ødeleggelsen det gir.
  6. Hva mener folket om 77gr hpbt til kråke og rev? Noen med førstehånds erfaring? Har 77 Sierra og Nosler liggende, men har bare brukt 40gr Nosler til kråke og rev hittil. Hadde vært deilig å bare forholde seg til ei kule egentlig... Bruker 77 på bane.
  7. VictorP

    Tikkaklubben

    Hei! Er det noen her som vet om det følger med rekylklakk til GRS bifrost? Jeg har kjøpt stokk, fulgte ikke med noen og den orginale passer ikke... Jeg har en supervarmint i 223.
  8. Hei! Har en Krico 22lr som mangler rekylklakk, er det noen der ute som har en tilsvarende som har mulighet til å gi meg målene, sånn at det er mulig å få laget til en ny. Hvis ikke lager jeg bare en ny, men hadde vært suverent å ha orginalmål. Takker på forhånd
  9. Det kan selvfølgelig være en mulighet å heldempe løpet, da mister man jo bortimot halve løpslengden og demping resten. Hvordan vil dette påvirke presisjon?! Ikke godt å si. Balansen i børsa vil jo bli helt borte. Et av alternativene blir å kjøpe nytt løp og få heldempet, det andre vil å la det være helt ...og kjøpe ei børse til som går underlyd. Selv synes det er merkelig at det ikke er flere produsenter som lager 22 ammo som går 1000-950fts...
  10. Hjemmesiden dems anslår 1083fts, så da tviler jeg nok litt på at de går underlyd i min. Kan sjekke det ut ved neste XXL-besøk. "Normalen" er jo at hastighet er noe oppskrytt fra fabrikanter, men jeg får nesten utelukkende høyere hastighet enn det som er oppgitt.
  11. Hei! Først vil jeg bare si jeg er godt fornøyd med min MTR, men jeg sliter med å finne subammo som faktisk går på underlyd. Har prøvd det meste utenom Remington, Federal og Fiocchi (trolig fordomsfullt ) og alt går jevnt 60-80 fot mer enn det som det er oppgitt til. Samme med match ammo og standard ammo. Eneste jeg har fått til å gå på grensa er RWS sin subammo som er oppgitt til 1033fps, de har snitt på 1065 i min børse (rent løpt uten olje, testet både med og uten voks/fett på kuler, sortert kuler på vekt, ingen betydelig forskjell). Jeg har testet med A-tec wave og Hausken MD45, men de greier ikke bremse/dempe nok. Så skal jeg bli upopulær her og si at lengre løp gir ikke mindre hastighet, faktisk mer... Er fysiske grunner til det dessverre. Men jeg ønsker ikke kappe løpet, MTR'en er godt balansert akkurat som den er. Temperatur og luftfuktighet spiller også inn her, men ikke opplevd stor forskjell på varme og kalde dager. Hvorfor vil jeg ha noe som det er lite lyd i? Fordi de plager ikke unger som skal skyte, plinking eller skjærer som er hormonelle og fordi jeg vil det, enkelt og greit MTR'en har match-kammer i løpet og jeg lurer på om dette har en påvirkning. Noen typer ammo lader litt trangt. Finnes det andre CZ eiere der ute som har noen gode tips, så tar jeg imot med takk.
×
×
  • Create New...