Jump to content

Gætter

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gætter's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. hvordan? Sånn ved raskt google søk finner jeg 1 type som har over 62gr kule.
  2. mtp dagens utvalg. Hadde dere tatt t3x i 1/8 eller 1/12?
  3. Folket hadde valgt t3x i 223 med 8 "twist" Siden t3x leveres i 223 med 8 eller 12 i riflestigning, eller "twist". Hva i all verden brukes 12 til? Hvor lette kuler snakker vi ?
  4. limte inn svaret jeg fikk fra fabrikant av stokken..
  5. "T1X will not fit in the Xray for T3X. The aluminum back bone and trigger guards are different for the two different rifles. Unfortunately, the T1X trigger guard does not work with the grip set on the Xray rear end without modification so we do not offer the Xray for the T1X. We hope this information helps. If you have any other questions, please let us know!" Da har vi lært at t1x passer ikke i samme stokk som t3x.
  6. Hva hadde du handlet? For min del så ser det ut til at mange har lading som hobby, ikke skyting. Det jeg sikter til er at enkelte har hinsides med utstyr, og skyter mindre en jeg selv gjør.
  7. Har tenkt tanken flere ganger. Sendte en mail til krg nå og skulle t1x passe i stokken er det jo egentlig en no brainer. Da selger jeg cz'en jeg har og kjøper en t1x for å ha identiske rifler. 223 passer rett i stokken, så jeg kjøper den uansett. Takker for tilbakemeldinger, handler en ekstra rifle i 223 jeg.
  8. x-ray. Kunne sikkert valgt bravo eller mdt xrs også. Tafsa litt på en whiskey 3 på banen og slo til på svart fredag. Mangler fordestokken, men sparte vekt og 15 lapper...
  9. Ble litt metta på den skytinga og fokuset flytta seg. Alt i alt så er det ikke feil med en sauer, men akkurat nå trives jeg med en langt lettere rifle. Tikkan iført krg stokken + kikkert + montasje + demper veier like mye som en naken sauer.
  10. Dette jeg var har fundert på. Blir fort at en tar med seg det man alltid bruker, fordi man også presterer best med det kjente. Samme tankegang fikk meg til å dra med 200str ut på jakt alt for mange ganger. Før dere kastere dere over at jeg skrev 200str, rifla er solgt
  11. Jeg er her, men hva man skal svare på alle innleggene er noe annet .
  12. Tidligere har jeg benyttet meg av ladeutstyr inne på klubben, men på grunn av uenigheter har det nå blitt fjernet. Fullstendig krise er det ikke, men det var litt ugunstig. I byggetegningene har jeg allerede planlagt og tegnet inn ett hobbyrom, som skal bli oppbevaringsplass for våpen og ladestasjon. Problemet er jo at dette huset ikke blir påbegynt før en jeg er ferdig med utdanningen om 2 år. Grunnen til at jeg har havnet her inne er jo derfor å spørre om litt råd. Patronen jeg skyter er ikke helt standard (6.5 creedmoor), noe som gjør til at ammunisjons prisene er rimelig drøye. 20 skudd havner fort på 500kr, noe som gjør til at jeg i all hovedsak benytter 22lr rifla i stedet. Med den prisen så blir det ikke så store mengder med skyting og tanket om en ekstra pipe har meldt seg. Hansen inspiserer låskasse og bolt for skjevhet, og monterer ny pipe for ish 10 lapper. Siden rifla har standard støtbun har jeg jo mulighet til å velge eksempelvis 223 eller 308w. Forutsatt at GGG 147gr 308w er brukbar så har jeg da ammunisjon til 10kr skuddet. Forutsatt at GGG 62gr 223 er brukbar så har jeg da ammunisjon til 6,3kr skuddet. Dette betyr jo at den nye pipa er "spart inn" etter 667 skudd 308w eller 634 skudd 223. Så til dere som har all mulighet til å forholde dere objektive. Hvilke av disse 3 alternativene hadde dere valgt? 1) Kjøpe en ny pipe i 223 slik at jeg kan bruke den og bytte til 6,5 ved behov/ ønske 2) Kjøpe en ny pipe i 308w slik at jeg kan bruke den og bytte til 6,5 ved behov/ønske 3) Ikke kjøpe noe nytt, spare hylser og heller skyte mindre. Skytinga er hovedsakelig 100,200,300m blink i ulike stillinger der jeg trener mot praktisk jakt. I tillegg bedrives da jakt og noen skudd på lengre strekker ett par ganger i året. Skyter ingen ekstreme mengder. De siste åra har det blitt 1-2000 22lr og 600-1000 6,5.
×
×
  • Create New...