Jump to content

Red FR

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jeg føler jeg MÅ ha en Bergara Ridge i 450 bushmaster. Klarer anslagskravet til rådyr komfortabelt i subsonic, og feller skogens konge i supersonic. Oddsen for at den fås kjøpt i Europa ser ut som null, så import, eller smugling, virker som eneste mulighet..? Og hvordan er tilgang på ammunisjon, som vitterlig masseproduseres på fabrikker 12 timer unna..? Jeg antar at manglende markedsføring gjør at folk lader selv, mens butikkene som våget å ta inn patronene brenner inne med dem fordi de ikke er søkbare på google og uansett ikke har ammunisjonen i nettbutikken sin..?
  2. Det trengs nye lover, ikke nye tolkninger. Kunstig lov i form av laser/avstandsmåler er tillatt. I form av opplyst retikkel. Men ikke i form av digitalt forsterket bilde..? ... Tenk om bruk av hund var en ny oppfinnelse. Hunder ville vært totalforbudt i alle former for jakt, fordi de kan spore dyr på måter mennesker aldri i sin villeste fantasi ville vært i stand til -- ganske likt en lavtflygende drone med termisk kamera og kunstig intelligens. Eller -- hunder er betydelig "kraftigere" enn det, da de kan "se" dyr kilometer unna gjennom sporene de har etterlatt, gjennom all vegetasjon, over fjell og gjennom mørke, uansett om dyret nå er nedgravd i snøen. ... Edit: Jeg ser selv på termisk kikkert, men tør ikke kjøpe, og postet dette i feil tråd. På tide å stenge ti-tolv faner.
  3. ... Når jeg har 8-10 uker arbeid som har ballet på seg -- så bretter jeg opp armene og arbeider inn etterslepet. Stedet jeg bor har hatt 7 uker behandlingstid siden sommeren 2019 -- og har nå forlenget behandlingstiden til ~9 uker, i februar. Stedene med mer enn 3 uker behandlingstid har åpenbart systematiske problemer et eller annet sted i maskineriet, mellom toppen og bunnen. Jeg bare håper søknaden blir behandlet før neste naturkatastrofe eller krakket virkelig gjør våpenkjøp totalt økonomisk uansvarlig.
  4. Noen erfaringer fra Vestland nå for tiden..?
×
×
  • Create New...