Jump to content

rexsuper

Members
 • Posts

  148
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rexsuper's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

 1. Hundeeier var representert ved advokat. Kanskje burde hun skifte advokat? Men uansett så er jo dette et forlik, så hun har vel bare ikke orket prosessen.
 2. Jeg bruker zeiss sin på en rf 10x56. Svært fornøyd. Kikkerten blir lettere å bære, henger ikke og slenger, og er kjapt for hånden. Primærområde er reinsjakt.
 3. Nei. Har en LW i 338 WM og en lilja i 3006. Begge går meget bra. Tror ikke man kan si at den ene er bedre eller dårligere enn den andre.
 4. Jeg har selv ikke prøvd 75en, men hørt om endel med negative erfaringer. Treffpunktet skal bl.a. Variere hvis man tar den av og på. Der kommer en ny Pulsar core nå snart der forventningene er store. Da må du imidlertid gange prisen med tre.
 5. Jeg fikk mye god informasjon fra Karlheinz gross i Tyskland i dag, se www.gross24.de. Dette førte i sin tur til spørsmål til Nordtrade som gjorde at han ikke ville handle med meg Tåler man ikke litt inngående spørsmål fra kunde som ser for seg å bruke rundt 40 000,- så betakker jeg meg.
 6. Lurer på om noen har handlet nattoptikk fra Nortrade, og hvilke erfaringer man har gjort seg med vedkommende? Hadde selv en litt spesiell opplevelse når jeg begynte å stille inngående spørsmål om produktets egenskaper, herunder hvorfor man ikke får oppgitt verdiene på forhånd, noe man får ved kjøp i Tyskland.
 7. Volvobrage: ok, og jeg tror du får deg en overraskelse når du legger den der på vekten - tipper den bikker 6 kg i alle fall om du tar med tofoten, kort løp til tross.. Hadde i grunnen håpet du hadde funnet "gulloppskriften" på hvordan gjøre en 200 STR lett nok til jegerklassen med det utstyret som den der har. Men uansett flott gevær med tilhørende gromt utstyr.
 8. Volvobrage, veier den saueren med GRS stokk, k624i sikte tofot og magasin kun 4950 gram??? Har du blitt det fortalt eller veid det selv? Jeg tviler sterkt på at det er tilfellet.
 9. Bruker også 44 grain n-140. Går godt og laget et fint hull i reinen jeg skjøt på lørdag.
 10. Jeg er i markedet for et nytt kruttmål, og lurer rett og slett på om noen har erfaringer og anbefalinger. Jeg har tidligere benyttet rcbs sitt kruttmål, og er egentlig fornøyd med det. Kan hende jeg ender opp med det igjen. Det jeg lurer mest på er forster sitt kruttmål? andre modeller som fungerer?
 11. rexsuper

  Sakoklubben

  Må være en mandagsmodell. Testet min finnlight i går, og der "fyker" tomhylsene ut uten antydning til å ta bort i noe. Nesten litt vel voldsomt utkast.
 12. Du har vært til god hjelp villreinjegeren - takker for tips tidligere år!
 13. rexsuper

  Sakoklubben

  Har du skutt med finnlighten west? Kjøpte en sånn til jul, og med golden target var det heller dårlig presisjon. Med hjemmelading derimot var den superb. Kaliber 308
 14. rexsuper

  Sakoklubben

  Sako er sako - blir som Lexus og Toyota ift tikka. Men dette gjelder mest for nye modeller. Lite eller ingenting slår tikka m65
 15. Kalix teknik er vel et godt tips her. Har en nyervervet finnlight selv og lurer på en slik. Evnt blir det løsningen med bearproof Precision kolbeforhøyer - den man fester med borrelås - fin fin den også.
×
×
 • Create New...